איך זה שכוכב אחד לבד מעז
-
Form78HiFi
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 129 פעמים
אני עוד לא יודע אם זה יהיה פוסט ארוך, אז אסכם: עשו לעצמכם טובה ואל תתנו כלום לתיקון ברדיו כוכב, זה עלול לחזור מקולקל יותר...
- החלטתי למסור את הגררד הישן שזייף קצת (ה 33.3 כבר לא היה זה..) לתיקון אצל מומחי הפטיפונים.
עבר שבוע, אספתי את הפטיפון וחיברתי בבית...
עוד לפני החיבור ראיתי שהוא מטונף ומסריח משמן וכאשר הפעלתי אותו היה רעש קבוע של משהו מתחת לצלחת...
אז...הנחתי תקליט (REVOLVER) על מנת להרגע רגע, אבל זה זייף לכל הכיוונים, למעלה למטה ולצדדים...
נראה שהוא בכלל לא חיבר אותו אחרי התיקון (או קילקול..)
נסעתי אליו (עצבני כראוי) והאמת רציתי את הכסף חזרה. לא הסכים להחזיר כסף - וחבל - ואמר לי תן לי צ'אנס לבדוק..
שאלתי אותו אם הוא בדק אותו לאחר התיקון?? "בטח שבדקתי" הוא סידר שם משהו וזה נראה בקושי עובד..
אז לסיכום,זהו לא המכשיר הראשון שעבר "תיקון" אצלהם..
- תעברו ליד החלון, תציצו בפנים,דברו איתם, שניהם מאד נחמדים אך נראה שאין להם כבר כוח ללקוחות יותר..
- החלטתי למסור את הגררד הישן שזייף קצת (ה 33.3 כבר לא היה זה..) לתיקון אצל מומחי הפטיפונים.
עבר שבוע, אספתי את הפטיפון וחיברתי בבית...
עוד לפני החיבור ראיתי שהוא מטונף ומסריח משמן וכאשר הפעלתי אותו היה רעש קבוע של משהו מתחת לצלחת...
אז...הנחתי תקליט (REVOLVER) על מנת להרגע רגע, אבל זה זייף לכל הכיוונים, למעלה למטה ולצדדים...
נראה שהוא בכלל לא חיבר אותו אחרי התיקון (או קילקול..)
נסעתי אליו (עצבני כראוי) והאמת רציתי את הכסף חזרה. לא הסכים להחזיר כסף - וחבל - ואמר לי תן לי צ'אנס לבדוק..
שאלתי אותו אם הוא בדק אותו לאחר התיקון?? "בטח שבדקתי" הוא סידר שם משהו וזה נראה בקושי עובד..
אז לסיכום,זהו לא המכשיר הראשון שעבר "תיקון" אצלהם..
- תעברו ליד החלון, תציצו בפנים,דברו איתם, שניהם מאד נחמדים אך נראה שאין להם כבר כוח ללקוחות יותר..
- tomyeshuah
- חבר ותיק

- תגובות: 1583
- נתן תודות: 496 פעמים
- קיבל תודות: 403 פעמים
לא סתם סופר שהרבה הגיעו למקצוע בעקבותם.. 
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
באמת מצער. אלדד ידוע בתל-אביב כמורם ורבם של רבים מטכנאי האודיו הותיקים. כל מי שדיברתי עימו בנושא זוכר לו חסד נעורים. יש לזכור שהאיש הוא אדם מבוגר היום. מכיוון שמדובר בעסק פרטי הוא עדיין פועל בו. אין טכנאים בגילו המועסקים כשכירים אבל מה שהוא שכח - אחרים עדיין לא למדו. אני רק מקווה שהוא לא שוכח יותר מידי... את אודי, הבן, אני באופן אישי לא יודע איך לאכול. לא הצלחתי להבין עד עצם היום הזה מה הסיפור שלו. שקט? עצבני? איש נחמד? אנטיפט? אני פשוט לא מבין. סיפור דומה לד"ר ג'קיל ומיסטר הייד. כל פעם דמות חדשה. כל אחד שנכנס אליו מספר סיפור חדש.
באמת לא שמעתי כבר הרבה זמן על לקוח מרוצה שם. כל פעם סיפור אחר. לא שחסרה שם יד מקצועית - אבל משהו לא טוב עובר על המקום הזה. אשתי נפלה שם קורבן למכירה של מחט פטיפון 'סטנטון' מזוייפת במחיר מופקע. 'מגיע לך' אמרתי לה. העגל לא צריך ללכת לשוחט מרצונו. המחט נשברה באותו ערב. התכופפה.
מאז היו לי הרבה פרוייקטים שהייתי שמח למסור אותם למעבדה רצינית. ה'כוכב' הוא מועמד טבעי. הם ממוקמים 200 מטר מהמשרד שלי במרכז ת"א. עם זאת - ה-50 ש"ח סיבוב שהוא עשה עלינו עם המחט הזו פשוט לא הניחו לי למסור לו שום-דבר לעבודה. Never f**k me twice אני אומר. ביצעתי הכל בעצמי. אני מודה לו! חסך לי אלפי שקלים.
זה בדיוק כמו שתום אמר. המוסד הזה ממשיך ללמד, בעל כורחו, כנגד טובתו ושלא בידיעתו - דור חדש של טכנאים חובבים במרכז. מי שנכווה ממנו פעם אחת - לומד, באופן מוזר, שכדאי לו לבצע את עבודות התחזוקה שלו בעצמו.
גם Tank היה שם לא מזמן ופירסם משהו בקשר ל-AR שלו. גם בעיניו משהו לא מצא חן שם וגם הוא חזר לשם, אם אני זוכר נכון, די עצבני. זה כנראה הכישרון של 'הכוכב'. הוא מצליח לעצבן הרבה לקוחות. אודי תקוע כנראה איפשהו בשנות ה-70 לא רק בציוד שהוא מטפל בו אלא גם ביחס שלו ללקוחות.
המוסד הזה קיים המון שנים. אולי יהיה קיים גם בעתיד. אם קהיליית הוינטאז' שלנו תתרחב - תמיד יהיה מי שיספק עבודות לכוכב. בכל מקרה ה'כוכב' הוא באמת כוכב - אם לטוב ואם לרע. אני דווקא מאוד הייתי שמח לשמוע קצת סיפורי 'הפי-אנד' בקשר לכוכב. אני בטוח שיש כאלה. יש מישהו?
באמת לא שמעתי כבר הרבה זמן על לקוח מרוצה שם. כל פעם סיפור אחר. לא שחסרה שם יד מקצועית - אבל משהו לא טוב עובר על המקום הזה. אשתי נפלה שם קורבן למכירה של מחט פטיפון 'סטנטון' מזוייפת במחיר מופקע. 'מגיע לך' אמרתי לה. העגל לא צריך ללכת לשוחט מרצונו. המחט נשברה באותו ערב. התכופפה.
מאז היו לי הרבה פרוייקטים שהייתי שמח למסור אותם למעבדה רצינית. ה'כוכב' הוא מועמד טבעי. הם ממוקמים 200 מטר מהמשרד שלי במרכז ת"א. עם זאת - ה-50 ש"ח סיבוב שהוא עשה עלינו עם המחט הזו פשוט לא הניחו לי למסור לו שום-דבר לעבודה. Never f**k me twice אני אומר. ביצעתי הכל בעצמי. אני מודה לו! חסך לי אלפי שקלים.
זה בדיוק כמו שתום אמר. המוסד הזה ממשיך ללמד, בעל כורחו, כנגד טובתו ושלא בידיעתו - דור חדש של טכנאים חובבים במרכז. מי שנכווה ממנו פעם אחת - לומד, באופן מוזר, שכדאי לו לבצע את עבודות התחזוקה שלו בעצמו.
גם Tank היה שם לא מזמן ופירסם משהו בקשר ל-AR שלו. גם בעיניו משהו לא מצא חן שם וגם הוא חזר לשם, אם אני זוכר נכון, די עצבני. זה כנראה הכישרון של 'הכוכב'. הוא מצליח לעצבן הרבה לקוחות. אודי תקוע כנראה איפשהו בשנות ה-70 לא רק בציוד שהוא מטפל בו אלא גם ביחס שלו ללקוחות.
המוסד הזה קיים המון שנים. אולי יהיה קיים גם בעתיד. אם קהיליית הוינטאז' שלנו תתרחב - תמיד יהיה מי שיספק עבודות לכוכב. בכל מקרה ה'כוכב' הוא באמת כוכב - אם לטוב ואם לרע. אני דווקא מאוד הייתי שמח לשמוע קצת סיפורי 'הפי-אנד' בקשר לכוכב. אני בטוח שיש כאלה. יש מישהו?
-
Form78HiFi
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 129 פעמים
אלדד בחור מדהים, תיקן לי מכשירים רבים. הוא לא ה"בעיה" אני פשוט לא מצליח לקרוא את הבן - שאין בו רוע או איזו מזימה לנקנק לקוחות... לא יודע....
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 157
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
לא מפתיע אותי
אני התרשמתי כבר לפני זמן רב (שנים) ששיטת העבודה המקובלת שם היא פרטאץ' (כלומר המעבדה הזו היא מיקרו קוסמוס של המדינה בה היא פועלת...), לאחר שראיתי עבודות שלהם. יש כבוד לאלדד ולידע שיש (היה?) לו, אבל רבאכ, האיש בן 88, כך לפי האתר שלהם. אני מאחל לו בריאות טובה עד 120 ואפילו שימשיך לעבוד עד אז, אם ירצה, אבל נראה לכם שאדם בגיל כזה, מוכשר ומנוסה ככל שיהיה, יכול לבצע עבודות מהסוג הזה באופן מיטבי ובאותה רמה אפילו כמו לפני 10 שנים? ולגבי הבן אודי, נראה לי שהוא האחראי העיקרי לפרטאצ'יות השולטת שם. בקיצור, לא הייתי מפקיד מכשיר היקר לליבי בידי הכוכבים הנ"ל.
חלום באספמיה. איפה אתה חושב שאתה חי, בפינלנד?udii כתב:בוודאי יהיו הרבה סיפורים טובים .
בכל מקרה Form78HiFi אתה צריך לדרוש את כספך בחזרה .
שמת לתיקון , הם לא הצליחו לתקן = כסף בחזרה לאלתר...
.Anything can be done, but it's only done if it's done
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 157
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
ציניות או נאיביות?
כמה נותני שרות ישראלים אתה מכיר שממהרים להשיב את הכסף ללקוח לאחר שזה שיכנע אותם שהשירות לא בוצע כהלכה?
ובאשר ל:
*קח את זה ברוח טובה, שכן זו הכוונה.
ובאשר ל:
זו אמירה מופשטת וכללית מדי: מה-20 הנורמליות או מה-200 הנורמליות? ותוכל לדייק יותר לגבי מיקומנו ברשימה?udii כתב:dragon עם כל הציניות הנהוגה בימינו אלו מדינת ישראל היא עדיין מהמדינות הנורמליות בעולם ....
*קח את זה ברוח טובה, שכן זו הכוונה.
.Anything can be done, but it's only done if it's done