איך זה שכוכב אחד לבד מעז

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
Form78HiFi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1118
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 129 פעמים

שליחה #1 

אני עוד לא יודע אם זה יהיה פוסט ארוך, אז אסכם: עשו לעצמכם טובה ואל תתנו כלום לתיקון ברדיו כוכב, זה עלול לחזור מקולקל יותר...

- החלטתי למסור את הגררד הישן שזייף קצת (ה 33.3 כבר לא היה זה..) לתיקון אצל מומחי הפטיפונים.

עבר שבוע, אספתי את הפטיפון וחיברתי בבית...

עוד לפני החיבור ראיתי שהוא מטונף ומסריח משמן וכאשר הפעלתי אותו היה רעש קבוע של משהו מתחת לצלחת...

אז...הנחתי תקליט (REVOLVER) על מנת להרגע רגע, אבל זה זייף לכל הכיוונים, למעלה למטה ולצדדים...

נראה שהוא בכלל לא חיבר אותו אחרי התיקון (או קילקול..)

נסעתי אליו (עצבני כראוי) והאמת רציתי את הכסף חזרה. לא הסכים להחזיר כסף - וחבל - ואמר לי תן לי צ'אנס לבדוק..

שאלתי אותו אם הוא בדק אותו לאחר התיקון?? "בטח שבדקתי" הוא סידר שם משהו וזה נראה בקושי עובד..

אז לסיכום,זהו לא המכשיר הראשון שעבר "תיקון" אצלהם..

- תעברו ליד החלון, תציצו בפנים,דברו איתם, שניהם מאד נחמדים אך נראה שאין להם כבר כוח ללקוחות יותר..

tomyeshuah
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1583
נתן תודות: 496 פעמים
קיבל תודות: 403 פעמים

שליחה #2 

לא סתם סופר שהרבה הגיעו למקצוע בעקבותם.. :lol:

rooster
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 620
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #3 

מצער לשמוע.

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4166
נתן תודות: 619 פעמים
קיבל תודות: 1301 פעמים

שליחה #4 

באמת מצער. אלדד ידוע בתל-אביב כמורם ורבם של רבים מטכנאי האודיו הותיקים. כל מי שדיברתי עימו בנושא זוכר לו חסד נעורים. יש לזכור שהאיש הוא אדם מבוגר היום. מכיוון שמדובר בעסק פרטי הוא עדיין פועל בו. אין טכנאים בגילו המועסקים כשכירים אבל מה שהוא שכח - אחרים עדיין לא למדו. אני רק מקווה שהוא לא שוכח יותר מידי... את אודי, הבן, אני באופן אישי לא יודע איך לאכול. לא הצלחתי להבין עד עצם היום הזה מה הסיפור שלו. שקט? עצבני? איש נחמד? אנטיפט? אני פשוט לא מבין. סיפור דומה לד"ר ג'קיל ומיסטר הייד. כל פעם דמות חדשה. כל אחד שנכנס אליו מספר סיפור חדש.

באמת לא שמעתי כבר הרבה זמן על לקוח מרוצה שם. כל פעם סיפור אחר. לא שחסרה שם יד מקצועית - אבל משהו לא טוב עובר על המקום הזה. אשתי נפלה שם קורבן למכירה של מחט פטיפון 'סטנטון' מזוייפת במחיר מופקע. 'מגיע לך' אמרתי לה. העגל לא צריך ללכת לשוחט מרצונו. המחט נשברה באותו ערב. התכופפה.

מאז היו לי הרבה פרוייקטים שהייתי שמח למסור אותם למעבדה רצינית. ה'כוכב' הוא מועמד טבעי. הם ממוקמים 200 מטר מהמשרד שלי במרכז ת"א. עם זאת - ה-50 ש"ח סיבוב שהוא עשה עלינו עם המחט הזו פשוט לא הניחו לי למסור לו שום-דבר לעבודה. Never f**k me twice אני אומר. ביצעתי הכל בעצמי. אני מודה לו! חסך לי אלפי שקלים.

זה בדיוק כמו שתום אמר. המוסד הזה ממשיך ללמד, בעל כורחו, כנגד טובתו ושלא בידיעתו - דור חדש של טכנאים חובבים במרכז. מי שנכווה ממנו פעם אחת - לומד, באופן מוזר, שכדאי לו לבצע את עבודות התחזוקה שלו בעצמו.

גם Tank היה שם לא מזמן ופירסם משהו בקשר ל-AR שלו. גם בעיניו משהו לא מצא חן שם וגם הוא חזר לשם, אם אני זוכר נכון, די עצבני. זה כנראה הכישרון של 'הכוכב'. הוא מצליח לעצבן הרבה לקוחות. אודי תקוע כנראה איפשהו בשנות ה-70 לא רק בציוד שהוא מטפל בו אלא גם ביחס שלו ללקוחות.

המוסד הזה קיים המון שנים. אולי יהיה קיים גם בעתיד. אם קהיליית הוינטאז' שלנו תתרחב - תמיד יהיה מי שיספק עבודות לכוכב. בכל מקרה ה'כוכב' הוא באמת כוכב - אם לטוב ואם לרע. אני דווקא מאוד הייתי שמח לשמוע קצת סיפורי 'הפי-אנד' בקשר לכוכב. אני בטוח שיש כאלה. יש מישהו?

yehudaa
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 159 פעמים
קיבל תודות: 260 פעמים

שליחה #5 

בוודאי יהיו הרבה סיפורים טובים .
בכל מקרה Form78HiFi אתה צריך לדרוש את כספך בחזרה .
שמת לתיקון , הם לא הצליחו לתקן = כסף בחזרה לאלתר

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #6 

עצוב לשמוע, אבל אהבתי את הכותרת :)

arieza
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 151
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #7 

הצטערתי לשמוע על המקרה הרע של Form78HiFi אבל לי יש נסיון טוב עם הכוכב. מסרתי כמה מכשירים לתיקון בעבר ולא הופתעתי לרעה. נכון שיש שם לפעמים ענין של מצב רוח אבל לתקן הם יודעים (לפחות במקרה שלי).

Form78HiFi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1118
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 129 פעמים

שליחה #8 

אלדד בחור מדהים, תיקן לי מכשירים רבים. הוא לא ה"בעיה" אני פשוט לא מצליח לקרוא את הבן - שאין בו רוע או איזו מזימה לנקנק לקוחות... לא יודע....

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 157
נתן תודות: 173 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

לא מפתיע אותי

שליחה #9 

אני התרשמתי כבר לפני זמן רב (שנים) ששיטת העבודה המקובלת שם היא פרטאץ' (כלומר המעבדה הזו היא מיקרו קוסמוס של המדינה בה היא פועלת...), לאחר שראיתי עבודות שלהם. יש כבוד לאלדד ולידע שיש (היה?) לו, אבל רבאכ, האיש בן 88, כך לפי האתר שלהם. אני מאחל לו בריאות טובה עד 120 ואפילו שימשיך לעבוד עד אז, אם ירצה, אבל נראה לכם שאדם בגיל כזה, מוכשר ומנוסה ככל שיהיה, יכול לבצע עבודות מהסוג הזה באופן מיטבי ובאותה רמה אפילו כמו לפני 10 שנים? ולגבי הבן אודי, נראה לי שהוא האחראי העיקרי לפרטאצ'יות השולטת שם. בקיצור, לא הייתי מפקיד מכשיר היקר לליבי בידי הכוכבים הנ"ל.
udii כתב:בוודאי יהיו הרבה סיפורים טובים .
בכל מקרה Form78HiFi אתה צריך לדרוש את כספך בחזרה .
שמת לתיקון , הם לא הצליחו לתקן = כסף בחזרה לאלתר
...
חלום באספמיה. איפה אתה חושב שאתה חי, בפינלנד?
.Anything can be done, but it's only done if it's done

yehudaa
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #10 

dragon עם כל הציניות הנהוגה בימינו אלו מדינת ישראל היא עדיין מהמדינות הנורמליות בעולם .

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

ציניות או נאיביות?

שליחה #11 

כמה נותני שרות ישראלים אתה מכיר שממהרים להשיב את הכסף ללקוח לאחר שזה שיכנע אותם שהשירות לא בוצע כהלכה?
ובאשר ל:
udii כתב:dragon עם כל הציניות הנהוגה בימינו אלו מדינת ישראל היא עדיין מהמדינות הנורמליות בעולם .
...
זו אמירה מופשטת וכללית מדי: מה-20 הנורמליות או מה-200 הנורמליות? ותוכל לדייק יותר לגבי מיקומנו ברשימה?

*קח את זה ברוח טובה, שכן זו הכוונה.

yehudaa
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #12 

כל הפוסל במומו פוסל , זה נאיביות שלך , ואם אתה רוצה לנהוג כך זכותך .
לא מדובר על עבודה שבוצעה עם פגמים קטנים כאלה ואחרים , מדובר על עבודה שלא בוצעה כלל .
תחסוך ממני את הדיון הטפשי הזה :roll:

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

אשריך.

שלח תגובה