הגזענות של חלק מאוהדי ביתר ממשיכה

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
רוביןהוד פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 621
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #1 

הבעלים שאחרי כשלון הבחירות לעירית ירושלים,כבר לא בארץ,החליט מימקום מושבו במוסקווה לחזק את הקבוצה ב2
זרים צצנים.
עד כאן הכל יפה.מה התברר שהצצנים מוסלמים,והעובדה הזאת הדליקה את היציע המזרחי עם מחאה ושילוט מגעילים
שמזכירה ימים עברו לא נעימים.
מה עושה ההתאחדות?שותקת.
המאמן של ביתר לא יודע להתבטא,ועוד יותר הדליק את האווירה שהבעיה לא במוסלמים בעולם , אלא בערבים סביבנו.
הקול השפוי היחיד של יור הכנסת שקרא לחקירה והענשה.
מה אתם חושבים?לארקדי אין שכל,והוא מחפש פרובקציות עם האוהדים,או שאנו מדינת ברברים וגזענים יותר מכל אויבנו.
מה היה קורה אם אוהדים בקבוצות בתורקיה ,אנגליה,ספרד,בלגיה ,היו קוראים לנגד הבאת שחקנים ישראלים
כמו :רביבו, ברקוביץ,בניון,דודו אוואט,אליניב ברדה.
במילה אחת :"בושה"

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #2 

לארקדי גאידמק זכות מלאה להביא את מי שהוא רוצה שישחק בקבוצה שבבעלותו. התגובות של האוהדים ושל המאמן שפשוט מביישות. מתבייש, כיהודי. מתבייש כבן אדם.
Vocare Ad Regnum

miko79
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1121
שם מלא: עומר
נתן תודות: 128 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

יש חוקים ברורים ב FIFA לגבי גזענות, ליישם אותם.

שליחה #3 

פעם אחת ולתמיד... להוריד לקבוצה 3 נק' על כל קריאה גזענית.
להוריד אותם ליגה.

פשוט מתבייש כיהודי וכאוהד כדורגל

מושההשפיץ
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 453
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #4 

"לשרוף את המועדון"-אלי כהן הכתיר מוסלמים אירופים את הצצנים,לא כמו הערבים סביבנו,
חסר חזית של ישראל ?מול מחתרת הצ'צ'נית שמנהלת קשרים משמעותיים עם תנועות אחרות במסגרת הג'יהאד העולמי בהנהגת אל-קאעידה
להיזהר שלא יפרוץ משבר בינלאומי בעקבות החבורה של אלי כהן

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #5 

היו בבית"ר בעבר כבר שחקנים מוסלמים. בגלל החשיפה הגבוהה בתקשורת לעניין, כמה סתומים החליטו שהפעם זה לא יעבור לסדר היום.
אם בתקשורת לא היו עושים מזה סיפור, גם האוהדים לא היו עושים מזה סיפור.

eyal8a
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 484
שם מלא: אייל
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #6 

קרמריקה כתב:היו בבית"ר בעבר כבר שחקנים מוסלמים. בגלל החשיפה הגבוהה בתקשורת לעניין, כמה סתומים החליטו שהפעם זה לא יעבור לסדר היום.
...
אילו שחקנים מוסלמים/ערבים היו בבית״ר ??
אני לא זוכר כאלו

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה

שליחה #7 

eyal8a כתב:
קרמריקה כתב:היו בבית"ר בעבר כבר שחקנים מוסלמים. בגלל החשיפה הגבוהה בתקשורת לעניין, כמה סתומים החליטו שהפעם זה לא יעבור לסדר היום.
...
אילו שחקנים מוסלמים/ערבים היו בבית״ר ??
אני לא זוכר כאלו
...
לא ערבים, כמו שהצ׳צ׳נים שמדובר עליהם אינם ערבים, אלא מוסלמים.
ויקטור פאצ׳ה, זוכר? מוסלמי. זה פשוט לא נשמע מוסלמי ואף אחד בתקשורת לא עשה מזה עניין, אז זה עבר בשקט.
לפני כמה שנים. היה אפילו אחד עם שם שקשה לטעות בו, אז הוא לא החזיק יותר מדי זמן אבל בהחלט שיחק בבית״ר, איברהים נדאללה.
אין שום הבדל בין ויקטור פאצ׳ה לבין הצ׳צ׳נים שרוצים להביא עכשיו מלבד התייחסות התקשורת.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

קרמריקה , מצטער - התקשורת לא תלתה את השלט המביש. התקשורת ראיינה את המאמן, התקשורת צילמה את השלט המביש. האוהדים הקשורים לזה - הם לבדם.
אין לזה מקום בשום ספורט. זה לא מכבד אף קבוצה. פשוט לא הגיוני שדברים כאלו עדיין קיימים. רוצים לשחק "בלי ערבים" ? שחקו כדורגל בשכונה. זו ליגה, אמנם לא מחשיב את הליגה הישראלית כליגה כלשהי, אבל עדיין - זו ליגה, ויש בה חוקים. גזענות לא צריכה להיות קיימת בשום מקום.
אני לא שמאלן, לא קרוב לזה. האמונה שלי שספורט צריך להיות נקי מהדברים האלו.
Vocare Ad Regnum

miko79
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1121
שם מלא: עומר
נתן תודות: 128 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #9 

(Y)

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #10 

הכי טוב שיבוא מישל פלטיני ויאלץ את ההתאחדות שלנו לנקוט באמצעים על ידי איום בסנקציות, כי אחרת אי אפשר לצפות לשום דבר מחדלי האישים הללו (ובוודאי שלא מהנהלת בית"ר)ץ
מצד שני, גם באירופה הוא לא ממש מצליח בתחום הזה.
משה

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה

שליחה #11 

TANDBERG כתב:קרמריקה , מצטער - התקשורת לא תלתה את השלט המביש. התקשורת ראיינה את המאמן, התקשורת צילמה את השלט המביש. האוהדים הקשורים לזה - הם לבדם.
אין לזה מקום בשום ספורט. זה לא מכבד אף קבוצה. פשוט לא הגיוני שדברים כאלו עדיין קיימים. רוצים לשחק "בלי ערבים" ? שחקו כדורגל בשכונה. זו ליגה, אמנם לא מחשיב את הליגה הישראלית כליגה כלשהי, אבל עדיין - זו ליגה, ויש בה חוקים. גזענות לא צריכה להיות קיימת בשום מקום.
אני לא שמאלן, לא קרוב לזה. האמונה שלי שספורט צריך להיות נקי מהדברים האלו.
...
ברור... אל תבין לא נכון, אני חושב שאת האוהדים האלה צריך לעצור, ואין שום קשר לשמאל או ימין.
בלי קשר לזה, שלא יהיה לך ספק שהתקשורת מנסה פה ללבות את האש. זה מקל עליהם את העבודה..

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #12 

קרמריקה,
לא מבין אותך.
תמונה שווה אלף מילים, ואני מתכוון לתמונה של השלט של אוהדי בית"ר.
התקשורת מעבירה את התמונה ועוד מידע מילולי. אם אין אמת מאחורה, אז אפשר היה לקבל את דעתך, אבל לצערי יש אמת.
מה "מקל עליהם את העבודה" ? העבודה שלהם זה לא להכפיש את בית"ר, אלא לדווח חדשות.
הטיעון היחידי שיכול להיות נגד התקשורת זה שהיא לא מעבירה חדשות בצורה נאמנה. האם אתה טוען שזה המקרה פה?
משה

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #13 

קרמריקה
חלק מתפקיד התקשורת הוא להעלות למודעות נושאים, זו גישה מבנית תפקודית בתקשורת. התפקיד שלה הוא להוקיע נושאים כאלו ולהראות שהם אינם תקינים.
זה מקרה קלאסי, אין כאן מה ללבות - זה מכוער וכל הסבר לא עומד כאן, אין אף הסבר הגיוני או לא הגיוני חוץ משנאה צרופה.
טוהר הגזע...כל כך הרבה קונטוציות שליליות שאני לא יודע מאיפה להתחיל.
Vocare Ad Regnum

arnold
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 908
נתן תודות: 180 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #14 

בבונים
את הקבוצה הזאת צריך כבר מזמן לסגור, היא מסמלת כל כך הרבה דברים מכוערים.
והבבונים - מקומם בכלוב.

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה

שליחה #15 

moco כתב:קרמריקה,
לא מבין אותך.
תמונה שווה אלף מילים, ואני מתכוון לתמונה של השלט של אוהדי בית"ר.
התקשורת מעבירה את התמונה ועוד מידע מילולי. אם אין אמת מאחורה, אז אפשר היה לקבל את דעתך, אבל לצערי יש אמת.
מה "מקל עליהם את העבודה" ? העבודה שלהם זה לא להכפיש את בית"ר, אלא לדווח חדשות.
הטיעון היחידי שיכול להיות נגד התקשורת זה שהיא לא מעבירה חדשות בצורה נאמנה. האם אתה טוען שזה המקרה פה?
...
אתם באמת לא מבינים אותי.. וזה בסדר.
אני מדבר על מה שעשו בתקשורת הרבה לפני הגועל נפש של אוהדי בית״ר. עשו רעש מזה שהולכים להחתים שני שחקנים מוסלמים והציגו את זה כאילו זה ארוע היסטורי למרות שכאמור זה קרה בעבר. האוהדים הנ״ל הם מהזן הנחות ביותר וכרגע פגעו בכבוד שלו, אז הם מרגישים שהם לא יכולים לשתוק...

ושוב, שלא יובן לא נכון אני באמת לא מאשים אף אחד חוץ מאת העבריינים עצמם, אבל ברור לי שלפעמים, כמו עכשיו, התקשורת הבליטה את הנושא למרות שכאמור הוא לא כזה חריג, בין השאר בכדי לגרור את האוהדים להתנהג ככה.

זה לא תירוץ וכבר אמרתי - מבחינתי צריך לעצור את האוהדים האלה, עם זאת, התקשורת מבחינתי לא יוצאת נקייה מהסיפור והם אלו שהתגלו כגזענים עם עצם העלאת הנושא כאילו זה משהו שאמור להיות בעייתי ולהרחיב עליו כל כך, כאמור,הרבה לפני המחאות האלה של האוהדים.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #16 

מוזר שאתה אומר שהתקשורת הבליטה את העיניין עוד טרם תגובת האוהדים, כי אני למשל, בכלל לא שמעתי על כך עד שדווח על תגובת האוהדים.
לא ברור לי מה דווח קודם לכן ועוד פחות ברור לי מה אתה מצפה שהיה צריך להיות מדווח.
משה

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4220
נתן תודות: 319 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #17 

איך אני מת כל אלה שניזונים מהתקשורת שונאת בית"ר!
מישהו מכם היה במשחק אתמול חוץ ממני?
אני קבוע יושב ביציע המערבי.
אתמול כל האיצטדיון מלבד הגוש המרכזי למעלה ביציע המזרחי שרק בוז לאלה שקיללו ומנגד עודד.
מי שהיה אתמול באיצטדיון או מכיר את טדי יודע שארגון האוהדים L.F לה פמילה (שלרוב אוהדי בית"ר נמאס ממנו) יושב בגוש המרכזי של היציע המזרחי למעלה.
מי שאתמול הסתכל מהיציע המערבי על היציע המזרחי שקיללו היה יכול לראות בבירור שזה אך ורק החלק הזה וגם לא כולו, כל פעם מחדש כאשר זה התחיל שאר אוהדי בית"ר ביציע המזרחי וכל אוהדי בית"ר ביציע המערבי, שרקו בוז ועודדו את הקבוצה כדי שלא ישמעו את הקריאות.
הנהלת הקבוצה מצידה שמה שירים במערכת הכריזה.

אני האחרון שיצדיק את הגזענות שהייתה אתמול, לפי דעתי אין מקום לאוהדים גזענים במגרשי הספורט בארץ או בעולם, אבל נמאס לי מהכללות ושמקבוצה של 100 אוהדים מאשימים את אלפי אוהדי בית"ר שהגיעו אתמול לעודד, ולתמוך בקבוצה, ומאות אלפי אוהדי בית"ר שלא הגיעו אתמול ולא תומכים באוהדי ארגון לה פמיליה.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #18 

DorM,
אתה פשוט טועה או שאולי לא קראת את הכתבות שהתפרסמו.
אני ניזון מהתקשורת והדיווח מתאר בדיוק את מה שאתה מתאר, כך שלפי הדיווח שלך, מסתבר שקיבלתי תמונה נאמנה.
אין הכללה על כלל אוהדי בית"ר וזה בכלל לא העיניין פה.
העיניין, מעבר לאותה קבוצת אוהדים מופרעת, הוא בבעלי תפקידים בבית"ר ובהתאחדות.
למשל, ההתבטאות האומללה של המאמן.
במקרים אחרים, יש בעייה רצינית עם פחד ההנהלה מאותה קבוצה מופרעת.

כמובן, העיניין העיקרי זו אותה קבוצה גזענית וקולנית.
אני שמח שרוב האוהדים מתנגדים לה, אבל זו לא סיבה להתעלם מהתופעה הזו, רק כדי לא לפגוע באוהדים האחרים.
משה

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4220
נתן תודות: 319 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #19 

לא התמקדתי בכל התגובות בדיון משה.
אני שמח שהגבתי לי ואני משיב לך.

קודם כל מה שפורסם בתקשורת הוא כן מדוייק תלוי איפה אתה קורא.
בONE פורסם שהשני מוסלמים חתמו והם יהיו המוסלמים הראשונים בבית"ר, בשאר האתרים פורסם שהם מגיעים למבחנים.

מתוך טור אישי שפורסם אתמול באתר בית"ר נט ומתייחס לעניין המוסלמים בעבר הקבוצה :
שחקנים מוסלמים היו בבית"ר ירושלים, זאת לא היסטוריה ולא היסטריה. היה כאן בחור בשם גורם אגייב שבסוף שנות ה-80 עזר לבית"ר ירושלים להישאר בליגה, בסוף שנות ה-90 היה זה ויקטור פאצ'ה האלבני ובשנת 2004 היה זה הבלם הניגרי איברהים
...
בעיני יותר ממה שההנהלה עושה היא לא יכולה לעשות.
המשטרה עצרה אתמול אוהדים על קריאות גזעניות, ההנהלה בעבר תבעה כבר אוהדים בבית משפט ואם הקבוצה תנזק כנראה שהם יתבעו שוב.

לא יכול להיות שבגלל מיעוט כלל אוהדי בית"ר יענשו, בדיוק כמו שמנסים לגרום לכך בתקשורת.
מישהו כאן יודע שכאשר ואתה מנסה לדבר עם האוהדים האלה או מתעמת איתם זה מהר מאוד מגיע לזה שתלך מכות? חוץ מלשרוק להם בוז ולעודד אין לשאר האוהדים מה לעשות.

HDF
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 189
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #20 

בתור אוהד ביתר ותיק ושפוי אין לדעתי מנוס מלסגור את היציע המזרחי על כל יושביו,עד להודעה חדשה.
אין שום סיבה שאנחנו האוהדים המבוגרים והשפויים מהיציע המערבי נסבול מהילדים החסרי חינוך ומושג האלו.
זה הכל מהבית. אני מאשים את ההורים.
ובלי קשר, גאידמק עשה פה מהלך שנועד להטיב עם עצמו ועסקיו בלבד ולהצטייר כאיש שוחר שלום וכו'...
מי שמודע למה שקורה בקבוצה בשנים האחרונות, יודע שלא אכפת לו בכלל ממצבה של הקבוצה והוא לא תמך בה כלכלית ומבחינתו אין לצרכים של הקבוצה כל חשיבות.
גם שני השחקנים הללו לא מצאו את מקומם בהרכב קבוצת גרוזני והם לא טובים מספיק מבחינה מקצועית.
http://sports.walla.co.il/?w=/196/2610901

אז שאף אחד לא יתמם ויחשוב לרגע שהמניעים שלו הם טהורים או אידיאולוגים.
:roll:

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”