החלפת shure scl3

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
nati8056
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 255
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #21 

כמו שאמרתי.המלצתי לך עלהים מהאתר head-fi שמאד מחזיקים מהאוזניות האלה,לי אין נסיון איתם כבר כתבתי לך, אבל קראתי עליהם ביקורות טובות מאד עד שיש כאלה שאוהבים אותם יותר מהse535,יש להם סאונד מדהים ואנליטי (טבעי ללא תוספות) רק שהבנתי שאין להם באס עוצמתי,לא שאין בכלל(שים לב) וכנראה שעוצמתים יותר מהcl3 אבל לא עוצמתים כמו אוזניות אחרות,אומם את הgr7 החדשים עליהם לא שמעתי מספיק ויכל להיות שיש להם יותר באס.

norco פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 94
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #22 

אוקיי,
לקחתי לפני כשעה את האוזניות מהדואר :D
צילמתי קצת תמונות לסיקור שאני יכין...בנתיים יש לי רשמים מאוד חיוביים לגביי האוזניות...אני בטוח שאחריי burn in זה אפילו ישתפר.
באס בכלל לא חסר להן, מי שחושב שכן או שהוא חירש או שהוא basshead שזה בערך אותו דבר :wink:

בשבוע הקרוב אני יפרסם פה סיקור עליהן :)

nati8056
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #23 

ל se215 שיש לי כרגע אמרו לי שהוא עוצמתי בבאס,לדעתי חסר לו באס לעומת הcx300 (כמובן שבכללי אין מה להשוות בינהם).

לגבי הgr7 אף אחד לא אמר שחסר להם באס,שאני אומר באס לא עוצמתי זה לא אומר שחסר להם, זה עניין אינדיבידואלי.אני ראיתי כמה שהיו רוצים יותר באס בgr7 ,כי הם חולים באס.

norco פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 94
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #24 

nati8056, דעתי אינה מכוונת כלפייך או כלפיי מישהו אחר, אלא זו רק דעתי. בדיוק כמו שמישהו אחר יכול לרשום שמי שחושב שהבאס באוזניות מספק לא שומע טוב...

nati8056
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #25 

לא חשוב,תתחדש אחי ואני מאמין שתהיה מבסוט כמו כולם.
נשמח לחוות דעת ,תתאמן עליהם שבוע שבועים ואז תתן עליהם חוות דעת מדוייקת.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”