ברשותי כיום shure scl3 שנרכשו לפניי שנתיים או שלוש(כבר לא כל כך זוכר), בזמנו קניתי את האוזניות כי חיפשתי משהו IEM שיהיה איכותי.
אציין כי מהרגע ששמעתי בהן בפעם הראשונה התדרים הגבוהים צרמו לי. נתתי לאוזניות את התקופת הרצה ובאיזשהו שלב התרגלתי אליהן למרות שמה שיצא מהן לא היה אופטימלי(לאוזן שלי).
דבר נוסף שמפריע לי הוא "התעייפות" חלל האוזן, כאשר אני שומע מעל חצי שעה באוזניות אני מתחיל לחוש בכאבים בחלל האוזן שמצריך הוצאה של האוזניות והחזרתן לאחר כמה דקות של התרעננות.(בגדול כמעט כל סוג אוזניה שניסיתי לשמוע לטווח ארוך הציקו, גם כפתור וגם קשת..אולי יש לי אוזניים רגישות
**קניתי אותן בארה"ב והן הגיעו עם קרוב משפחה שקפץ לביקור לארץ.
**אני יכול לפרט יותר לגביי אופי הצליל שאני מרגיש שיוצא מהאוזנייה לעומת מה שאני מחפש, במידת הצורך.
היום אני מחפש אוזניות IEM שיתאימו לפרמטרים הבאים:
1) קודם כל לסגנון מוזיקה שאני שומע: אלקטרונית על כל גווניה(בעיקר ז'אנר האוס, טראנס, צ'ילאאוט ודומיהם)
2) רצוי שיגיעו עם מגוון ספוגיות\גומיות להתאמה לאוזן.
3) גבוהים לא צורמים.
4) אני לא באסהוליק, אבל אני אוהב להרגיש את הביטים טיפה דומיננטיים(מורגשים) אבל נקיים ולא מרוחים(שמשתלטים על הסאונד).
5) אני לא משתמש או ישתמש במגבר, שומע מסמסונג גלקסי 2 שלי או מהלפטופ(אין לי נגן ייעודי).
6) מומלץ שיחזיקו באוזן גם בפעילות ספורטיבית מדיי פעם.
עניין אחרון, תקציב: עד 200$ אפשר אולי לחרוג מעט.
בעקרון האופצייה שלי היא קנייה אינטרנטית(amazon,ebay) יש גם חבר שנוסע בקרוב לארה"ב אולי אבקש ממנו.
נ.ב
עלה לי גם רעיון להביא שניי דגמים באזור ה-100$ ואז להשאיר את הדגם אותו אני יאהב יותר.
סליחה שזה ארוך,
תודה מראש!