איך מפסיקים את "חיפוש מוסיקה ב GOOGLE PLAY
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
- נתן תודות: 110 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
מהיום הראשון שאני משתמש בנקסוס 7 אני מקבל כל הזמן הודעות חוזרות ומעצבנות על "החיפוש בגוגל פליי הופסק" ואני נדרש כל הזמן לתת להם דוח על זה.
כמו כן אני רואה באינדיקציה השימוש בסוללה - שפעולת חיפוש המוסיקה בחנות - גוזלת מעל 40% בכוח הסוללה.
אני לא זקוק לחיפוש המוסיקה שם - לא רותה לראות את ההודעות המטרידות וכמובן לא רוצה לבזבז כוח סוללה על השטות הזאת.
איך מפסיקים את החיפוש ויורדים מהטרדה הזאת !!!
כמו כן אני רואה באינדיקציה השימוש בסוללה - שפעולת חיפוש המוסיקה בחנות - גוזלת מעל 40% בכוח הסוללה.
אני לא זקוק לחיפוש המוסיקה שם - לא רותה לראות את ההודעות המטרידות וכמובן לא רוצה לבזבז כוח סוללה על השטות הזאת.
איך מפסיקים את החיפוש ויורדים מהטרדה הזאת !!!
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
- נתן תודות: 110 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
מצטער - לא מוצא את האפליקציה הזאת בכול הרשימה - ישנה רק אפליקצית החנות עצמה ואותה כמובן אני לא רוצה להשבית או להסיר.eytanht כתב:גש להגדרות יישומים, חפש את היישום ובחר ב"השבת"\DIASBLE...
אני רק רוצה להפסיק את הדרישה החוזרת כל הזמן לשלוח ללהם דוח על "הפסקת החיפוש בחנות המוסיקה" ואני לא רוצה שהאפליקציה הזאת תתיפוש לי כל הזמן ניצול סוללה של 40 עד 50% - וזאת אני רואה כל הזמן שאני בודק את ניצולת הסוללה על יישומים שונים.
אנא - עוד רעיונות אך להפסיק את הטרטור הזה !!!
בדיוק כמו שאמרתי, ותשנה את הגישה שלך כדי שמישהו ירצה לעזור לך
מה זה הריבויי סימני קריאה האלו?! והדרישה מבחור בעל מכשיר כשלך לעזור לו? פשוט חוצפה.
אתה לא מחפש ב"כל היישומים".
כדי להקל עליך את החיפוש, פתח את יישום המוזיקה ותצא ממנו. לחץ על כפתור המולטי-טסקינג>לחיצה ארוכה על יישום המוזיקה ובצע כפי שהנחיתי.
בהצלחה בהשבתת היישום ובשיפור הגישה.
מה זה הריבויי סימני קריאה האלו?! והדרישה מבחור בעל מכשיר כשלך לעזור לו? פשוט חוצפה.
אתה לא מחפש ב"כל היישומים".
כדי להקל עליך את החיפוש, פתח את יישום המוזיקה ותצא ממנו. לחץ על כפתור המולטי-טסקינג>לחיצה ארוכה על יישום המוזיקה ובצע כפי שהנחיתי.
בהצלחה בהשבתת היישום ובשיפור הגישה.