מבקש עזרה עם ה- IFC של Panasonic 55vt50
שלום רב,
היום התפתתי לאחר שלושה ימים של הרצה להפעיל סרט ומשחק על הטלווזיה.
האמת, ציפיתי ליותר, אבל נעזוב את זה.
יש לי בעיה מסויימת שהייתי רוצה שתחוו דעה עליה - הטלוויזיה מחוברת למחשב בלבד באמצעות כבל Display port to HDMI.
להלן הכבל : http://cable.co.il/product.asp?cat2cat1 ... pid=630130
כשאני מפעיל סרט וה-IFC הוא על MAX, אני רואה מעיין שיהוקים בתמונה, כלומר התמונה לא חלקה. לעומת זאת, כאשר ה-IFC על OFF, אינני רואה שום שיהוקים, אומנם התמונה לא חלקה כפי שהייתה, אולם אין את הקטיעות הללו..
שאלתי היא, מה לא בסדר הן בטלווזיה או במחשב ?
אודה לכם מאוד על עזרתכם.
שבוע טוב.
היום התפתתי לאחר שלושה ימים של הרצה להפעיל סרט ומשחק על הטלווזיה.
האמת, ציפיתי ליותר, אבל נעזוב את זה.
יש לי בעיה מסויימת שהייתי רוצה שתחוו דעה עליה - הטלוויזיה מחוברת למחשב בלבד באמצעות כבל Display port to HDMI.
להלן הכבל : http://cable.co.il/product.asp?cat2cat1 ... pid=630130
כשאני מפעיל סרט וה-IFC הוא על MAX, אני רואה מעיין שיהוקים בתמונה, כלומר התמונה לא חלקה. לעומת זאת, כאשר ה-IFC על OFF, אינני רואה שום שיהוקים, אומנם התמונה לא חלקה כפי שהייתה, אולם אין את הקטיעות הללו..
שאלתי היא, מה לא בסדר הן בטלווזיה או במחשב ?
אודה לכם מאוד על עזרתכם.
שבוע טוב.
קודם כל שכחתי לכתוב בהודעה הקודמת ואני מצטרף לyuria - המנגנון הזה הורס את התמונה, במיוחד כשאתה שם אותו על MAX, בכל מקרה חוץ מבשידורי ספורט. הוא הורס את "אפקט הסרט".
שנית כשאתה מפעיל סרט בקצב של 24 פריימים לשנייה(הרוב המוחלט של הסרטים) אתה צריך להגדיר את המחשב להוציא 24Hz. בפלזמה זה יהיה מוגדר כ72Hz או כ96Hz מיד אחרי שתשנה את ההגדרה במחשב... אני לא בטוח.
עוד דבר - אם אתה גר בישראל אני מניח שהטלוויזיה שלך מוגדרת לשידורי PAL ב50Hz. יכול להיות שבגלל ה60Hz הקפיצות האלה קורות.
שנית כשאתה מפעיל סרט בקצב של 24 פריימים לשנייה(הרוב המוחלט של הסרטים) אתה צריך להגדיר את המחשב להוציא 24Hz. בפלזמה זה יהיה מוגדר כ72Hz או כ96Hz מיד אחרי שתשנה את ההגדרה במחשב... אני לא בטוח.
עוד דבר - אם אתה גר בישראל אני מניח שהטלוויזיה שלך מוגדרת לשידורי PAL ב50Hz. יכול להיות שבגלל ה60Hz הקפיצות האלה קורות.
ברור לי אבל זאת יכולה להיות הסיבה. יכול להיות שגם אם היית מחבר ממיר היית מקבל את אותה תוצאה מה שאומר שכדאי לבטל את המנגנון הזה.
כדאי לך להשתמש ב24p(מה שהסברתי לך קודם) של הטלוויזיה. זה נותן תמונה דומה למה שאתה מקבל בקולנוע.
כדאי לך להשתמש ב24p(מה שהסברתי לך קודם) של הטלוויזיה. זה נותן תמונה דומה למה שאתה מקבל בקולנוע.