עצומה לביטול האגרה
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
עצומה מיותרת
לא ניפול כלכלית מ365 שקלים בשנה.עצומה עושים בדברים רציניים יותר כמו ביטול המעמ לקוני דירות למשל וביטול מס רכישה
זה לכרות את הערוץ לגמרי,אני די נהנה מהערוץ,במיוחד משידורי הHD בספורט ובחדשות.
במחשבה שניה :365 שקלים כפול 3 מיליון בתי אב זה מעל מיליארד שקל בשנה,זה תקציב אדיר
שישדרו בHD גם בלווין וגם בDTT
במחשבה שניה :365 שקלים כפול 3 מיליון בתי אב זה מעל מיליארד שקל בשנה,זה תקציב אדיר
שישדרו בHD גם בלווין וגם בDTT
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- טלHD
- גורו

Re: עצומה מיותרת
תגיד... ומה אם היו מכריחים 3 מיליון בתי אב להיות מנויים של yes. או hot במחיר 365 ₪ עבור ערוץ אחד/בודד?! זה גם היה בסדר? גם היית אומר "לא ניפול מזה"? זה העיקרון משחק כאן.זורו44 כתב:לא ניפול כלכלית מ365 שקלים בשנה.עצומה עושים בדברים רציניים יותר כמו ביטול המעמ לקוני דירות למשל וביטול מס רכישה
שישדרו בHD גם בלווין וגם בDTT...
למה שבמדינה דמוקרטית יכריחו אותי לשלם על ערוץ שאני צופה או לא צופה בו בכלל?!
אבסורד ממדרגה ראשונה. שוד חוקי לאור היום.
לגופו של עניין... אם ביטלו את אגרת הרדיו המטופשת, יכולים לבטל גם את זה.
מצידי שיוסיפו את האגרה הזו בדלת האחורית כמו לדרוש ממנויי הכבלים תוספת של עוד 30 ₪לחודש.
בדיוק כמו שהוסיפו את אגרת הרדיו למחיר הרישוי השנתי.
תאמין לי שבצורה הזו גם הגבייה תהיה 100% ולא כ 50% היום..
גם את ה 50% שכן גובים מבזבזים על עשרות משרדי עורכי דין לגביה של אלו שלא משלמים.
התנהלות כושלת ממדרגה ראשונה. איך אף אחד לא מבין את זה?
- זורו44
- חבר מכור קשה

לא רואה ח"כ חדש /ישן ,שיביא למליאה דיון בנושא.זה פופוליזם זול מידי.
אגרת הרדיו לפי מכונית היתה אינפנטילית ,אבל זה לא פתרון לביטול אגרה לטלוויזיה ובכך לסיים את חייו של הערוץ,לא רואה תרומות או פרסומות שיממנו אותו, בעתיד.זה יכול להפך ל"ישראל היום" בצורה כזו או אחרת ולמוטט כלכלית את היתר.
אגרת הרדיו לפי מכונית היתה אינפנטילית ,אבל זה לא פתרון לביטול אגרה לטלוויזיה ובכך לסיים את חייו של הערוץ,לא רואה תרומות או פרסומות שיממנו אותו, בעתיד.זה יכול להפך ל"ישראל היום" בצורה כזו או אחרת ולמוטט כלכלית את היתר.
טוב שאין סיכוי לשטות הזאת, בכל מדינה נורמלית יש שידור ציבורי, אמנם צריך לעשות שינויים לא קטנים ברשות השידור, אבל עדיין היא עדיפה עשרות מונים על הגועל נפש המעופש שמשדרים בערוץ 2 ו-10 ואפילו איכות השידור טובה יותר...
זורו44
הערוץ כבר די קרוב ל"ישראל היום", אם לא שמת לב. חלק מהמגישים בו אפילו כותבים בעיתון. יש גם את עניין גאולה אבן האירוני.
חוץ מזה, לי כסטודנט 365 ש"ח שווים לפעמים ליומיים-שלושה של עבודה. למה שאני אשלם אגרה לתאגיד שבשירותים שלו אני לא משתמש בגלל שקניתי טלוויזיה במיטב כספי וזיעתי?
הקישור בין החזקת מכשיר טלוויזיה בבית לצפייה בשידורי ערוץ 1 כבר לא רלוונטי.
הערוץ כבר די קרוב ל"ישראל היום", אם לא שמת לב. חלק מהמגישים בו אפילו כותבים בעיתון. יש גם את עניין גאולה אבן האירוני.
חוץ מזה, לי כסטודנט 365 ש"ח שווים לפעמים ליומיים-שלושה של עבודה. למה שאני אשלם אגרה לתאגיד שבשירותים שלו אני לא משתמש בגלל שקניתי טלוויזיה במיטב כספי וזיעתי?
הקישור בין החזקת מכשיר טלוויזיה בבית לצפייה בשידורי ערוץ 1 כבר לא רלוונטי.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
זורו44
אני מציע שתעביר לחשבון שלי 365 ש"ח לשנה. אם זה לא מפריע לך, כמובן...
אני מציע שתעביר לחשבון שלי 365 ש"ח לשנה. אם זה לא מפריע לך, כמובן...
השיטה דפוקה.
בטורקיה לדוגמא האגרה נגבית דרך חשבון החשמל. אין צורך לבזבז מיליונים למרדף אחר חייבים בתשלום והכספים משמשים להפעלת 10 ערוצים איכותיים הכוללים ספורט, HD וטלוויזיה לימודית. בנוסף הערוצים הממלכתיים משדרים פרסומות, כך שסכום האגרה אינו גבוה.
תארו לעצמכם תוספת של כמה שקלים לחשבון חשמל וביטול כל מערך הגבייה המיותר הזה. אבל זה לא יקרה.
בטורקיה לדוגמא האגרה נגבית דרך חשבון החשמל. אין צורך לבזבז מיליונים למרדף אחר חייבים בתשלום והכספים משמשים להפעלת 10 ערוצים איכותיים הכוללים ספורט, HD וטלוויזיה לימודית. בנוסף הערוצים הממלכתיים משדרים פרסומות, כך שסכום האגרה אינו גבוה.
תארו לעצמכם תוספת של כמה שקלים לחשבון חשמל וביטול כל מערך הגבייה המיותר הזה. אבל זה לא יקרה.
- זורו44
- חבר מכור קשה

356.00 ,הסכום המדויק.אני בטוח שלא הכסף הבעיה אלא העקרון.oferlaor כתב:זורו44
אני מציע שתעביר לחשבון שלי 365 ש"ח לשנה. אם זה לא מפריע לך, כמובן......
אנחנו עוד נתגעגע לערוץ טהור,שלא כל רבע תוכנית יש יותר מ5 דקות פרסומת.
לי זה לא מתאים.
עדיין זה הערוץ היחיד מבין ה10,22,9 שמאפשר לראות תוכנית באורך מלא,למעט חסויות.
קודם כל אני לא משתמט מהתשלום,וגם אם אני לא בטוח שזה מגיע בדיוק לכיס הנכון בגביה ,עדין זה מס חובה.
הייתי פותח בעצומות על דברים שהיו מסייעים לי בחיים קלים יותר,אגרת הרשות גם אם נראית תלושה מהמציאות עדין מחזיקה לי את השדור הציבורי,ולא ניפול בגללה.
אם המדינה חושבת שצריך לשמור ולממן ערוץ טלויזיה ממלכתי, אין בעיה. אני רק לא חושב שמימון הערוץ צריך להיות רק מהאזרחים שיש להם טלויזיה. המימון צריך לבוא מכל עם ישראל, כלומר מיסים. בדיוק כמו שהמדינה מסבסדת תיאטרון ולא דורשת אגרה שנתית מאנשים שהולכים לתיאטרון.
אין קשר בין שימוש במקלט טלויזיה לבין הצפיה בערוץ הנ"ל וכמובן לתשלום עבורו.
אם המדינה חושבת שצריך וחשוב לממן מגזר מסויים זה צריך להיות ממומן מתקציב כל אזרחי ישראל ולא רק מהאנשים הקשורים למגזר זה. האם הגיוני שאת תקציב הספורט יממנו בעזרת אגרה המוטלת רק על אזרחים שמגיעים למגרשים?
אין קשר בין שימוש במקלט טלויזיה לבין הצפיה בערוץ הנ"ל וכמובן לתשלום עבורו.
אם המדינה חושבת שצריך וחשוב לממן מגזר מסויים זה צריך להיות ממומן מתקציב כל אזרחי ישראל ולא רק מהאנשים הקשורים למגזר זה. האם הגיוני שאת תקציב הספורט יממנו בעזרת אגרה המוטלת רק על אזרחים שמגיעים למגרשים?
מוטי
- זורו44
- חבר מכור קשה

motico ,
בהחלט שאלה טובה,כמו מימי שבא לנפנף ביערות,לא גובים מס יערות, אלא לפי אלו שנכנסים לשמורות טבע/חניונים.
תאר לך שהיה חישן או מד רייטינג,שהיה מזהה כל כניסה לערוץ הראשון והיה מזהה ומחייב לפי זה באגרה.
אין לי בעיה עם עצומות,אלא החשיבות ובאיזה מקום תהיה חשיבות להצעת חוק כלשהיא בכנסת.
אני אישית צופה ונהנה בערוץ הראשון בHD ואני משלם פעמיים,פעם אגרה ופעם ליס על חבילת הHD שכוללת את הערוץ.
רק הבחירות האחרונות עלו לנו 400 מיליון שקל, ולא ראיתי אזרח אחד עם טיפה הגיון,שהגיש עצומה נגד הבזבוז הזה.
בוא נהיה קצת ריאלים,ונעשה מעשים בדברים קונקרטים.
בהחלט שאלה טובה,כמו מימי שבא לנפנף ביערות,לא גובים מס יערות, אלא לפי אלו שנכנסים לשמורות טבע/חניונים.
תאר לך שהיה חישן או מד רייטינג,שהיה מזהה כל כניסה לערוץ הראשון והיה מזהה ומחייב לפי זה באגרה.
אין לי בעיה עם עצומות,אלא החשיבות ובאיזה מקום תהיה חשיבות להצעת חוק כלשהיא בכנסת.
אני אישית צופה ונהנה בערוץ הראשון בHD ואני משלם פעמיים,פעם אגרה ופעם ליס על חבילת הHD שכוללת את הערוץ.
רק הבחירות האחרונות עלו לנו 400 מיליון שקל, ולא ראיתי אזרח אחד עם טיפה הגיון,שהגיש עצומה נגד הבזבוז הזה.
בוא נהיה קצת ריאלים,ונעשה מעשים בדברים קונקרטים.
Re: עצומה מיותרת
טלHD כתב:זורו44 כתב: תגיד... ומה אם היו מכריחים 3 מיליון בתי אב להיות מנויים של yes. או hot במחיר 365 ₪ עבור ערוץ אחד/בודד?! זה גם היה בסדר? גם היית אומר "לא ניפול מזה"? זה העיקרון משחק כאן.
למה שבמדינה דמוקרטית יכריחו אותי לשלם על ערוץ שאני צופה או לא צופה בו בכלל?!
אבסורד ממדרגה ראשונה. שוד חוקי לאור היום.
?...![]()
...
שדרגת היא מחלה מדביקה וממכרת שאותך לא עוזבת
זורו44
אין לי בעיה עם החלטת המדינה לשמר ערוץ ממלכתי ללא פרסומות. יש לי בעיה שאת הכסף למימון דורשים ממי שיש לו טלויזיה.
צריך לממן את הכסף מכולם ללא קשר אם יש לך או אין לך טלויזיה.
כאילו יחייבו אגרת קק"ל רק מאלו שמחזיקים בבית עציץ....
אין לי בעיה עם החלטת המדינה לשמר ערוץ ממלכתי ללא פרסומות. יש לי בעיה שאת הכסף למימון דורשים ממי שיש לו טלויזיה.
צריך לממן את הכסף מכולם ללא קשר אם יש לך או אין לך טלויזיה.
כאילו יחייבו אגרת קק"ל רק מאלו שמחזיקים בבית עציץ....
מוטי
- זורו44
- חבר מכור קשה

אין לי עציץ
אז הבעיה מיניאטורית,אם השאלה תחת איזה סעיף יקחו את המס של האגרה.
פתרון:כל אזרח עם חשבון בביטוח הלאומי שינכו לו מס ערוץ 1.
כך הסיכוי לגבית המס אצל מגזרים כמו החרדים והערבים,מובטח.
אז הבעיה מיניאטורית,אם השאלה תחת איזה סעיף יקחו את המס של האגרה.
פתרון:כל אזרח עם חשבון בביטוח הלאומי שינכו לו מס ערוץ 1.
כך הסיכוי לגבית המס אצל מגזרים כמו החרדים והערבים,מובטח.
- טלHD
- גורו

נתת רעיון טוב לביבי.motico כתב:כאילו יחייבו אגרת קק"ל רק מאלו שמחזיקים בבית עציץ.......
נקווה שהוא לא קורא את השירשור הזה.