בעיה עם HDMI רסיבר ימהה + מסך סמסונג
שלום,
לא מזמן רכשתי מסך 46" ES6800 שמחובר לרסיבר ימהה RX-V2065 בHDMI.
הפונק' של HDMI PASS מופעלת, דהיינו שהמכשיר בסטנד-ביי הוא אמור להעביר את האות למסך.
כאשר אני מפעיל את המסך על מנת לראות טלוויזיה, התמונה מופיעה לכמה שניות ואח"כ אני מקבל הודעה שאין סיגנל.
אם אני מדליק את הרסיבר ומעביר ל HDMI 2 (טלוויזיה) הסיגנל מתחדש ואז אפשר לכבות את הרסיבר והאות ממשיך לעבור ויש תמונה.
מה הבעיה / מה אני מפספס ?
מקווה שההסבר היה מספיק ברור...
לא מזמן רכשתי מסך 46" ES6800 שמחובר לרסיבר ימהה RX-V2065 בHDMI.
הפונק' של HDMI PASS מופעלת, דהיינו שהמכשיר בסטנד-ביי הוא אמור להעביר את האות למסך.
כאשר אני מפעיל את המסך על מנת לראות טלוויזיה, התמונה מופיעה לכמה שניות ואח"כ אני מקבל הודעה שאין סיגנל.
אם אני מדליק את הרסיבר ומעביר ל HDMI 2 (טלוויזיה) הסיגנל מתחדש ואז אפשר לכבות את הרסיבר והאות ממשיך לעבור ויש תמונה.
מה הבעיה / מה אני מפספס ?
מקווה שההסבר היה מספיק ברור...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
למה ה-TV ב-HDMI 2? ניסית להחליף יציאות ולראות אם זה פותר את הבעיה?
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9065
- נתן תודות: 1584 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
להבנתי, ממה שרשמת זה אומר שהרסיבר נמצא על הכניסה הלא נכונה כאשר הוא במצב מכובה ואתה רוצה להשתמש ביציאה מסוימת לטובת ה- HDMI PASS.
הפתרון הוא פשוט: תלחץ בשלט (כן, כשהרסיבר מכובה) על כניסת ה- HDMI הרלוונטית שאותה אתה רוצה להעביר והעניין יסתדר לך.
הפתרון הוא פשוט: תלחץ בשלט (כן, כשהרסיבר מכובה) על כניסת ה- HDMI הרלוונטית שאותה אתה רוצה להעביר והעניין יסתדר לך.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

שלומי - זה חייב לעבוד...
תוודא שלחיצה על כניסות ה- HDMI בשלט הן על השליטה של הרסיבר ולא של רכיב אחר בגלל שהשלט אוניברסלי (וכיוונת אותו לשליטה על DVD למשל).
אתה יכול לבדוק את זה בכך שתדליק את הטלוויזיה + הרסיבר על כניסת ה- HDMI הרלוונטית, ותכבה את הרסיבר.
אחרי כמה שניות אתה אמור לראות את התמונה בטלוויזיה.
אחרי שזה מצליח לך תדליק את הרסיבר שוב על כניסה אחרת ותכבה אותו. תלחץ בשלט על כניסת ה- HDMI וזה אמור לעבור לך.
אם עדיין לא עובד תעלה צילום של השלט שיש לך / דגם שלו.
תוודא שלחיצה על כניסות ה- HDMI בשלט הן על השליטה של הרסיבר ולא של רכיב אחר בגלל שהשלט אוניברסלי (וכיוונת אותו לשליטה על DVD למשל).
אתה יכול לבדוק את זה בכך שתדליק את הטלוויזיה + הרסיבר על כניסת ה- HDMI הרלוונטית, ותכבה את הרסיבר.
אחרי כמה שניות אתה אמור לראות את התמונה בטלוויזיה.
אחרי שזה מצליח לך תדליק את הרסיבר שוב על כניסה אחרת ותכבה אותו. תלחץ בשלט על כניסת ה- HDMI וזה אמור לעבור לך.
אם עדיין לא עובד תעלה צילום של השלט שיש לך / דגם שלו.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

ניסיון אחרון - נגיד שאתה רוצה לראות DVD והוא מחובר לכניסה HDMI1. תשחק עם השלט שלך כך שתוודא שהוא שולט על הרסיבר ולא על רכיב אחר (נגיד תגביר או תנמיך או תשחק עם הכניסות) >>> תכבה את הרסיבר ישירות מהרסיבר עצמו ולא מהשלט >>> אחרי שהרסיבר מכובה תלחץ בשלט על HDMI1 ותראה מה קורה.
.
.