בעיה עם התקנת פלאגין java
שלום רב
באתרים מסוימים שאני גולש (עם כרום) אני מקבל הודעה יש צורך להתקין פלאגין java tm כדי להציג את התוכן
אני מוריד את התוסף (ג'אוה 7 update 11 ) מתקין אותה ואני רואה שאכן היא מותקנת במחשב (דרך לוח בקרה- תוכניות)
לאחר אתחול לדפדפן אני נכנס לאותו אתר (pingtest למשל ) ושוב זה רושם לי שחסר הפלאגין
כשאני מנסה להתקין שוב זה אפילו רושם לי שיש גרסה מותקנת והאם להסיר אותה
אגב, גם בפיירפוקס רשום לי שהפלאגין חסר- וכשאני מנסה להתקין אותו רשום שההתקנה האוטומטית נכשלה ואז התקנה ידנית- ואז קורה מה שתיארתי למעלה עם ההתקנה בכרום
איך אני יכול להתקין את הפלאגין הזה שחסר ושהמחשב יזהה אותה?
אודה לעזרתכם
באתרים מסוימים שאני גולש (עם כרום) אני מקבל הודעה יש צורך להתקין פלאגין java tm כדי להציג את התוכן
אני מוריד את התוסף (ג'אוה 7 update 11 ) מתקין אותה ואני רואה שאכן היא מותקנת במחשב (דרך לוח בקרה- תוכניות)
לאחר אתחול לדפדפן אני נכנס לאותו אתר (pingtest למשל ) ושוב זה רושם לי שחסר הפלאגין
כשאני מנסה להתקין שוב זה אפילו רושם לי שיש גרסה מותקנת והאם להסיר אותה
אגב, גם בפיירפוקס רשום לי שהפלאגין חסר- וכשאני מנסה להתקין אותו רשום שההתקנה האוטומטית נכשלה ואז התקנה ידנית- ואז קורה מה שתיארתי למעלה עם ההתקנה בכרום
איך אני יכול להתקין את הפלאגין הזה שחסר ושהמחשב יזהה אותה?
אודה לעזרתכם
כן, זה מוריד אותו קובץ שמוצע לי להוריד בדפדפן של כרוםmp3lll כתב:ניסית להוריד ידנית מ java.com?...
זה הלינק לקובץ שהורדתי
http://www.java.com/en/download/chrome.jsp?locale=en
תבדוק האם Java מופיע לך ב
והאם הוא מאופשר. אם זה עדיין לא פותר לך את הבעיה תסיר (דרך ה-control panel של windows) ותתקין מחדש.
בכל מקרה, כך בחשבון שיש ל-plugin של java בעיות אבטחה מאד קשות. ההמלצה היא לא לאפשר אותו בדפדפני אינטרנט אחרת אתה בסיכון שאנשים לא הכי נחמדים יעשו מה שהם רוצים למחשב שלך.... אם אתה בכל זאת בוחר להמשיך להשתמש ב-java בדפדפנים, תנסה לא לאשר אותו אוטומטית אלא רק עבור אתרים שאתה באמת סומך עליהם.
קוד: בחירת הכל
chrome://plugins/בכל מקרה, כך בחשבון שיש ל-plugin של java בעיות אבטחה מאד קשות. ההמלצה היא לא לאפשר אותו בדפדפני אינטרנט אחרת אתה בסיכון שאנשים לא הכי נחמדים יעשו מה שהם רוצים למחשב שלך.... אם אתה בכל זאת בוחר להמשיך להשתמש ב-java בדפדפנים, תנסה לא לאשר אותו אוטומטית אלא רק עבור אתרים שאתה באמת סומך עליהם.