היכן ניתן לטעת עצים באזור המרכז
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
שלום
גרים בחולון, הילדה בת שנתיים, ומעוניין לדעת איפה ניתו לטעת עצים באזור שלנו.
לא טיולים מודרכים, לא בלבולי מוח..
פשוט להגיע, לטעת משהו, להסתובב עצמאית, ולהמשיך לאיזו מסעדה..
נכנסתי לאתר של קק"ל, אבל יש שם לינק שמוביל לשום מקום..
תודה..
גרים בחולון, הילדה בת שנתיים, ומעוניין לדעת איפה ניתו לטעת עצים באזור שלנו.
לא טיולים מודרכים, לא בלבולי מוח..
פשוט להגיע, לטעת משהו, להסתובב עצמאית, ולהמשיך לאיזו מסעדה..
נכנסתי לאתר של קק"ל, אבל יש שם לינק שמוביל לשום מקום..
תודה..
...
- fLy
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 528 פעמים
- קיבל תודות: 272 פעמים
הייתי עם הילדה היום בנטיעות של קק"ל ליד מודיעין, 20ד נסיעה מהמרכז, לא היו פקקים או בעיות חנייה במקום.
אין הדרכה ובילבולי מוח, רק מתנדבים של קק"ל שמחלקים שתילים ומכווינים לחלקות המיועדות.
אני מניח שזה ממשיך גם מחר.
הכיף האמיתי בפעילות הזאת -לדעתי-, היא שלא תמצא ארסים ארצישראלים ברדיוס של קילומטרים מהאירוע, מה שעושה אותו להרבה יותר נעים ורגוע מאשר כל אירוע המוני ישראלי שאתה יכול לחשוב עליו
אתה נוסע על 443, פונה ימינה לכיוון איזור התעשיה של מודיעין, נוסע ישר ויש שילוט ברור ל'אירוע הנטיעות'.
תבלו
דורון.
אין הדרכה ובילבולי מוח, רק מתנדבים של קק"ל שמחלקים שתילים ומכווינים לחלקות המיועדות.
הכיף האמיתי בפעילות הזאת -לדעתי-, היא שלא תמצא ארסים ארצישראלים ברדיוס של קילומטרים מהאירוע, מה שעושה אותו להרבה יותר נעים ורגוע מאשר כל אירוע המוני ישראלי שאתה יכול לחשוב עליו
אתה נוסע על 443, פונה ימינה לכיוון איזור התעשיה של מודיעין, נוסע ישר ויש שילוט ברור ל'אירוע הנטיעות'.
תבלו
דורון.
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

תודה רבהfLy כתב:הייתי עם הילדה היום בנטיעות של קק"ל ליד מודיעין, 20ד נסיעה מהמרכז, לא היו פקקים או בעיות חנייה במקום.
הכיף האמיתי בפעילות הזאת -לדעתי-, היא שלא תמצא ארסים ארצישראלים ברדיוס של קילומטרים מהאירוע, מה שעושה אותו להרבה יותר נעים ורגוע מאשר כל אירוע המוני ישראלי שאתה יכול לחשוב עליו![]()
תבלו
דורון....
יש שם יותר ספציפי למקום..?
...
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

טוב, מצאתי:
בפארק מודיעין שביער בן שמן (הגישה מכביש 443 דרך הכניסה לפארק הטכנולוגי של מודיעין)
בפארק מודיעין שביער בן שמן (הגישה מכביש 443 דרך הכניסה לפארק הטכנולוגי של מודיעין)
...
- fLy
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 528 פעמים
- קיבל תודות: 272 פעמים
אין למקום שם ספציפי, זאת גבעה :)
אין למקום שם ספציפי, זאת גבעה 
אני אומר לך, אם נכנסת ימינה לכיוון האיזור תעשיה תוך פחות מדקה נסיעה יש שילוט, בלתי אפשרי לפספס(כלומר אפשרי לפספס, אבל אתה צריך להיות בן-אדם ממש ממש 'מיוחד'
בשביל שזה יקרה).
צירפתי מפה לצומת בו אתה פונה ימינה לכיוון איזור התעשיה של מודיעין מ443, צומת אחרי צומת מכבים(אתה תראה שלט של איזור תעשיה).
דורון.
אני אומר לך, אם נכנסת ימינה לכיוון האיזור תעשיה תוך פחות מדקה נסיעה יש שילוט, בלתי אפשרי לפספס(כלומר אפשרי לפספס, אבל אתה צריך להיות בן-אדם ממש ממש 'מיוחד'
צירפתי מפה לצומת בו אתה פונה ימינה לכיוון איזור התעשיה של מודיעין מ443, צומת אחרי צומת מכבים(אתה תראה שלט של איזור תעשיה).
דורון.