חווית שירות מופלאה של EMOTIVA.
-
yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
לפני מספר שבועות התגלתה תקלה בפרוססור UMC-1 שברשותי.
בעיקר בסרטי DIVX של הילדים מידי פעם היתה נתקעת התמונה על מסך מונוכורמטי כל פעם בצבע אחר. רק כיבוי והדלקה של הפרוססור היו משחררים את התקיעה עד לפעם הבאה.
שלחתי מייל לתמיכה של אמוטיבה ביום שבת בצהריים.
תוך שעה קיבלתי מייל מענה מנציג בשם Vincent עם הצעת פתרון. אותו הנציג ליוה אותי במכתבים עד לפתרון המלא לתקלה. ניסיתי את הפתרון המוצע ללא הצלחה.
להזכירכם, שבת הוא יום שאינו יום עבודה בארה"ב. אינני מכיר שום חברה הנותנת שירות ומענה כל כך מהיר ובזמינות של 24/7 אולי חוץ משירותים קריטיים כמו חשמל ורפואה דחופה.
הודעתי לנציג שהפתרון לא עובד. הוא אבחן את הבעיה ב HDMI קונטרולר ותקול הבטיח שישלחו לי כרטיס חלופי במהרה.
כל הטיפול עד להזמנת החלפים מהמחסן לקח לא יותר מ 5 שעות מרגע משלוח המייל הראשון שלי.
תוך ימים בודדים נשלח כרטיס חלופי על חשבונם וללא כל עלות. הכרטיס התעכב במכס במשך שבועיים ואתמול בשעה טובה הגיע לביתי. החלפתי את הכרטיס לבד ללא כל בעיה והתקלה נפתרה.
מבחינתי, Vincent מהשרות של EMOTIVA עשה מעל ומעבר על מנת לפתור לי את התקלה במהירות, מקצועיות ואדיבות.
כל הכבוד להם ותודה רבה ל Vincent.
בעיקר בסרטי DIVX של הילדים מידי פעם היתה נתקעת התמונה על מסך מונוכורמטי כל פעם בצבע אחר. רק כיבוי והדלקה של הפרוססור היו משחררים את התקיעה עד לפעם הבאה.
שלחתי מייל לתמיכה של אמוטיבה ביום שבת בצהריים.
תוך שעה קיבלתי מייל מענה מנציג בשם Vincent עם הצעת פתרון. אותו הנציג ליוה אותי במכתבים עד לפתרון המלא לתקלה. ניסיתי את הפתרון המוצע ללא הצלחה.
להזכירכם, שבת הוא יום שאינו יום עבודה בארה"ב. אינני מכיר שום חברה הנותנת שירות ומענה כל כך מהיר ובזמינות של 24/7 אולי חוץ משירותים קריטיים כמו חשמל ורפואה דחופה.
הודעתי לנציג שהפתרון לא עובד. הוא אבחן את הבעיה ב HDMI קונטרולר ותקול הבטיח שישלחו לי כרטיס חלופי במהרה.
כל הטיפול עד להזמנת החלפים מהמחסן לקח לא יותר מ 5 שעות מרגע משלוח המייל הראשון שלי.
תוך ימים בודדים נשלח כרטיס חלופי על חשבונם וללא כל עלות. הכרטיס התעכב במכס במשך שבועיים ואתמול בשעה טובה הגיע לביתי. החלפתי את הכרטיס לבד ללא כל בעיה והתקלה נפתרה.
מבחינתי, Vincent מהשרות של EMOTIVA עשה מעל ומעבר על מנת לפתור לי את התקלה במהירות, מקצועיות ואדיבות.
כל הכבוד להם ותודה רבה ל Vincent.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
מעולה.
רק למה שבועיים במכס. ?
המכס הזה פשוט בדיחה גרועה.חבורה של אפסים שכל מה שמענין אותם הוא איך לדפוק את האזרח.
כל הכבוד לאימוטיבה.רק למה לא מוציאים כבר את הפרוססור החדש ? הזוי הענין הזה.
רק למה שבועיים במכס. ?
המכס הזה פשוט בדיחה גרועה.חבורה של אפסים שכל מה שמענין אותם הוא איך לדפוק את האזרח.
כל הכבוד לאימוטיבה.רק למה לא מוציאים כבר את הפרוססור החדש ? הזוי הענין הזה.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
יפה מאוד.
ללמוד מהם מה זה שירות.
ללמוד מהם מה זה שירות.
- shaysharon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 326
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
ממש עושה טוב לקרוא על חווית שירות כזו
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
זה נכון , עם כל הצער שבדבר .avilior כתב:השירות בחו"ל טוב בכמה רמות מבארץ, הנה עוד הוכחה למה עדיף לקנות מחו"ל
כל הכבוד ל-EMOTIVA כן ירבו ספקי שירות טובים כמותם...
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9050
- נתן תודות: 1583 פעמים
- קיבל תודות: 1353 פעמים
אכן
אפילו השירות ברכישות מ- ebay שמגיעות לארץ, יכול לעשות בית ספר לא קטן לזה שקיים לרוב בארץ, וחבל...
אפילו השירות ברכישות מ- ebay שמגיעות לארץ, יכול לעשות בית ספר לא קטן לזה שקיים לרוב בארץ, וחבל...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
-
yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
שלחתי לאמוטיבה מייל תודה על הפתרון המהיר והשירות האדיב ואף שאלתי לגורל הפרוססור החדש.
תוך שעתיים בערך, קיבלתי תשובה מלוני ווהן ה- VP/CTO האגדי שלהם:[left]
אגב, אני ב"מועדון" מ 2010
תוך שעתיים בערך, קיבלתי תשובה מלוני ווהן ה- VP/CTO האגדי שלהם:[left]
[/left]Hello Yaniv,
I am glad to hear you received the replacement PCB and it is working well for you.
Please believe me, I want to release the XMC-1, but I won't let it go until it is as perfect as we can make it (which shouldn't be too much longer)....
אגב, אני ב"מועדון" מ 2010
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא