נ.ב - היה אחלה אירוע של אפסון בלייזר סיטי כל הכבוד למארגנים.. התלת מימד היה מדהים ונתן תיאבון לחסוך אין ספק
היי חברים מצאתי מסך הקרנה חשמלי גדול ובמחיר שפוי אשמח לשמוע דעתכם..
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
המחיר דיי דומה למרבית המסכים שקיימים בארץ בפורמט 1:1...
פורמט זה בעיתי בגלל שאם תרצה להקרין תמונה 16:9 ולהתקין אותו מהתקרה יהיו לך גלים בצדדים כי המסך נוטה להתקפל...
באותו סכום אתה יכול לרכוש מסך 16:9 חשמלי סיני אך שוב נושא התקנת המסך זהו שלב קריטי...
פורמט זה בעיתי בגלל שאם תרצה להקרין תמונה 16:9 ולהתקין אותו מהתקרה יהיו לך גלים בצדדים כי המסך נוטה להתקפל...
באותו סכום אתה יכול לרכוש מסך 16:9 חשמלי סיני אך שוב נושא התקנת המסך זהו שלב קריטי...
בגדלים האלה רצוי שלך על מסך עם נגלל עם מתיחה, אחרת יווצרו לך גלים או שתלך על מסך קבוע שיהיה יותר זול, או הכי זול זה לצבוע קיר בצבע מותאם לכך שיתן גיין טוב ולהוסיף מסגרת שחורה בצבע/עץ.
"180 זה גודל מכובד ביותר לבית! (יש לך מספיק מקום לזה?
)
"180 זה גודל מכובד ביותר לבית! (יש לך מספיק מקום לזה?
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל!
תודה! **
העניין הוא שהאיכות חשובה לי ואני יודע שעל קיר זה מחזיר פחות אור ולכן פחות איכותי , והעניין שאני רוצה לעשות בסלון 180 אינצ' , פשוט לדעתי הגודל כן קובע ומגדיל את החוויה, מה אתם מציעים לי חברים יש לכם לינקים למקומות שכדאי לי להסתכל עליהם?
תודה רבה
תודה רבה
- sufgi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3748
- נתן תודות: 253 פעמים
- קיבל תודות: 216 פעמים
180'' ביחס 16:9 ? אתה בטוח ?taliashai כתב:העניין הוא שהאיכות חשובה לי ואני יודע שעל קיר זה מחזיר פחות אור ולכן פחות איכותי , והעניין שאני רוצה לעשות בסלון 180 אינצ' , פשוט לדעתי הגודל כן קובע ומגדיל את החוויה, מה אתם מציעים לי חברים יש לכם לינקים למקומות שכדאי לי להסתכל עליהם?
תודה רבה...
מה גודל הקיר נטו שעליו אתה רוצה להקרין ?
אתה בטוח שהמקרן שברשותך יכול לזרוק תמונה כזו גדולה?
אני ממליץ שתעשה חישוביי גודל, כמה מרחק המקרן שלך יצטרך בשביל להגיע לגודל שכזה והאם הוא ישמור עדיין על חדות. יש לכך תוכנה שכרגע אני לא זוכר את שמה ואתה יכול לנסות בשיטת ניסוי וטעיה. תחליט מה אתה מעדיף...
אני מקווה שאתה מודע לכך שבשביל לזרוק תמונה בגודל "180 על הקיר תצדקק לבערך 4 מטר לרוחב ו-2.2 מטר בגובה. 4 מטר מהקיר זה מרחק מינימלי בעיני לפחות בעבור כך.
ותיקון קטן לגבי דבריך מקודם- הסיבה שמשתמשים במסך היא כדי שהוא לא יחזיר אור בשונה מקיר שכן מחזיר. בשביל לפתור בעיה זו בהקרנה על הקיר נהוג לצבוע בצורה אחידה את הקיר בגוון אפרפר מט קל כך שלא יחזיר אור ויחזק קצת את השחורים. יש לשים דגש שהצביעה אחידה וחלקה ושטיב פני השטח יהיה חלק ככל האפשר.
אני ממליץ שתעשה חישוביי גודל, כמה מרחק המקרן שלך יצטרך בשביל להגיע לגודל שכזה והאם הוא ישמור עדיין על חדות. יש לכך תוכנה שכרגע אני לא זוכר את שמה ואתה יכול לנסות בשיטת ניסוי וטעיה. תחליט מה אתה מעדיף...
אני מקווה שאתה מודע לכך שבשביל לזרוק תמונה בגודל "180 על הקיר תצדקק לבערך 4 מטר לרוחב ו-2.2 מטר בגובה. 4 מטר מהקיר זה מרחק מינימלי בעיני לפחות בעבור כך.
ותיקון קטן לגבי דבריך מקודם- הסיבה שמשתמשים במסך היא כדי שהוא לא יחזיר אור בשונה מקיר שכן מחזיר. בשביל לפתור בעיה זו בהקרנה על הקיר נהוג לצבוע בצורה אחידה את הקיר בגוון אפרפר מט קל כך שלא יחזיר אור ויחזק קצת את השחורים. יש לשים דגש שהצביעה אחידה וחלקה ושטיב פני השטח יהיה חלק ככל האפשר.
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל!
תודה! **
אני קניתי את זה ובנתיים מאוד מרוצה
http://www.softec.co.il/product.aspx?p_id=7066
1300 ש"ח
הצילום בדף זה לא המוצר.
http://www.softec.co.il/product.aspx?p_id=7066
1300 ש"ח
הצילום בדף זה לא המוצר.
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
שאלה טובה.
אני יודע שב-EBHD106 לא היתה שום תופעה של גלים שלא בשידורי ספורט.
אני גם מתחיל לחשוב שהתופעה שראיתי בשידורי הספורט היא לא בטוח תופעה של גלים (בטח לא באופן מלא) כי גם במסך הנוכחי שלי (מסך מתיחה) התופעה מורגשת (הרבה פחות אבל עדיין מורגשת) ומה שיותר מוזר הוא שהתופעה משתנה בין הערוצים (בשידור של ערוץ 1 אני רואה אותה בצורה פחותה מאשר בשידור של ערות 5HD), כמו כן התופעה מורגשת יותר כאשר הצפייה אינה בהחשכה מלאה.
בניגוד למסך הקודם שבפירוש נראה שאינו מתוח (כאשר הוא פתוח בצורה מלאה ללא הקרנה עם סביבה מוארת), המסך הנוכחי בהחלט נראה מתוח לגמריי.
מאוד יכול להיות שחלק מהתופעה קשור לאיכות הבד.
שורה תחתונה: אני אישית לא הייתי רוכש מסך הקרנה בגודל של מעל 106" בכל מקרה אם מרחק הצפייה הוא נמוך מ3.7-3.8 מ'.
במידה ומרחק הצפייה גדול יותר אז לא הייתי רוכש מסך כזה ללא אחת מ-2 האפשרויות:
1. אופציה להחזרת המסך במידה ויש תופעה של גלים (לא נותן פיתרון ב-100% בגלל שיכול להיות שאם הזמן יהיו גלים).
2. התרשמות ממסך זהה לחלוטין (גודל ודגם), עדיף בן לפחות כמה חודשים, לפני הקנייה.
אני יודע שב-EBHD106 לא היתה שום תופעה של גלים שלא בשידורי ספורט.
אני גם מתחיל לחשוב שהתופעה שראיתי בשידורי הספורט היא לא בטוח תופעה של גלים (בטח לא באופן מלא) כי גם במסך הנוכחי שלי (מסך מתיחה) התופעה מורגשת (הרבה פחות אבל עדיין מורגשת) ומה שיותר מוזר הוא שהתופעה משתנה בין הערוצים (בשידור של ערוץ 1 אני רואה אותה בצורה פחותה מאשר בשידור של ערות 5HD), כמו כן התופעה מורגשת יותר כאשר הצפייה אינה בהחשכה מלאה.
בניגוד למסך הקודם שבפירוש נראה שאינו מתוח (כאשר הוא פתוח בצורה מלאה ללא הקרנה עם סביבה מוארת), המסך הנוכחי בהחלט נראה מתוח לגמריי.
מאוד יכול להיות שחלק מהתופעה קשור לאיכות הבד.
שורה תחתונה: אני אישית לא הייתי רוכש מסך הקרנה בגודל של מעל 106" בכל מקרה אם מרחק הצפייה הוא נמוך מ3.7-3.8 מ'.
במידה ומרחק הצפייה גדול יותר אז לא הייתי רוכש מסך כזה ללא אחת מ-2 האפשרויות:
1. אופציה להחזרת המסך במידה ויש תופעה של גלים (לא נותן פיתרון ב-100% בגלל שיכול להיות שאם הזמן יהיו גלים).
2. התרשמות ממסך זהה לחלוטין (גודל ודגם), עדיף בן לפחות כמה חודשים, לפני הקנייה.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
אני מקווה שזה בהומור , כי אתה כנראה לא מכיר את JEXY (יבגני גלפרין) , עוזר כאן תמיד לכולם ללא שום אינטרס.sufgi כתב:הוא מציע שתרכוש ממנו את המסך, ושהוא יתקין לך את המסך ...taliashai כתב:אוקי אז מה אתה מציע ? לקנות בפורמט 16:9?
יש לך לינקים של גדלים ומחירים שאוכל להתרשם?
תודה......
- sufgi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3748
- נתן תודות: 253 פעמים
- קיבל תודות: 216 פעמים
זה ממש לא בהומור.uris כתב:אני מקווה שזה בהומור , כי אתה כנראה לא מכיר את JEXY (יבגני גלפרין) , עוזר כאן תמיד לכולם ללא שום אינטרס.sufgi כתב:הוא מציע שתרכוש ממנו את המסך, ושהוא יתקין לך את המסך ...taliashai כתב:אוקי אז מה אתה מציע ? לקנות בפורמט 16:9?
יש לך לינקים של גדלים ומחירים שאוכל להתרשם?
תודה.........
אם תעקוב אחרי השרשורים שהוא כותב בהם, אתה תגלה בדפוס הכתיבה שלו רמיזות לקידום עסקיו.
לי אין בעיה עם זה, רק שיעשה זאת בהודעות פרטיות ולא בפורום. זה סתם מציק.