מבקש המלצה על xtreamer !!
-
avve1959
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 367
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
שלום לכולם !
לאחר קריאה ועיון בענייני מזרימדיה, ובגלל תקציב מוגבל, ברצוני לרכוש מזרימדיה של חברת xtreamer .
עיון באתר שלהם ,הציג בפני דגמים מרובים של המכשיר.
מבלי להכנס לתכונות אילו ואחרות של כל מכשיר ומכשיר, מי לדעתכם הוא המכשיר היציב והאמין ביותר מבין המוצעים של החברה?
שוב ! מבקש לא להמליץ על חברות אחרות.
לאחר קריאה ועיון בענייני מזרימדיה, ובגלל תקציב מוגבל, ברצוני לרכוש מזרימדיה של חברת xtreamer .
עיון באתר שלהם ,הציג בפני דגמים מרובים של המכשיר.
מבלי להכנס לתכונות אילו ואחרות של כל מכשיר ומכשיר, מי לדעתכם הוא המכשיר היציב והאמין ביותר מבין המוצעים של החברה?
שוב ! מבקש לא להמליץ על חברות אחרות.
- beller
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 519
- שם מלא: beller
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
XTEAMER PRODIGY BLACK אם יש לך את הסבלנות לקצת קימפוגים והגדרות. או דגם האולטרה. הדגמים מבוססי לינוקס. הניסיון שלי איתם טוב מאוד. יש כאלה שאוהבים אותם ויש כאלה ששונאים אותם שנאת מוות. רצוי מאוד, לאחר קניה, לעדכן אותם לגרסת הקושחה האחרונה (4.0) וללמוד אותם טוב. מבחינת גימור, הם מצויינים. ההבדל בין שני הדגמים הוא ביציאות: ה"בלאק" יש יציאת וידאו אנלוגית, באולטרה אין. אם תרצה לדעת עוד, תוכל לפנות אליי בפרטי בכיף.
דני בלר
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
שלום,
לדעתי, הבחירה תלויה בתכנים שאתה צורך.
ישנם דגמים שתומכים בתלת מימד, יש כאלה שמסוגלים לנגן בלוריי מלא עם כתובית חיצונית (כך לפחות נאמר לי), והאחרים תומכים רק בפורמטים הבסיסיים יותר...
ישנם דגמים שתומכים בתלת מימד, יש כאלה שמסוגלים לנגן בלוריי מלא עם כתובית חיצונית (כך לפחות נאמר לי), והאחרים תומכים רק בפורמטים הבסיסיים יותר...
-
avve1959
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 367
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
תודה על הערתך. הערה חשובה לי.bariko כתב:שלום,
ישנם דגמים שתומכים בתלת מימד, יש כאלה שמסוגלים לנגן בלוריי מלא עם כתובית חיצונית (כך לפחות נאמר לי), והאחרים תומכים רק בפורמטים הבסיסיים יותר......
אתה יכול לציין דגמים ספציפים?
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
מצטער לאכזב, אך אינני מכיר היטב את ה- XTEAMER, על שלל דגמיו השונים.
מומלץ שתציין מהו סוג התכנים הנחוצים לך בד"כ, ואז אולי החבר'ה יוכלו לכוון אותך בצורה טובה יותר.
מומלץ שתציין מהו סוג התכנים הנחוצים לך בד"כ, ואז אולי החבר'ה יוכלו לכוון אותך בצורה טובה יותר.