BlackBerry 10
-
Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
בחיים לא היה לי אחד, אפילו סלדתי מהם...dima_vy כתב:תשמע... כנראה אתה היחיד שנשאר נאמן ל-RIM......
אבל הדברים השתנו, אפל לא מחדשת מספיק או אולי לא בקצב שבו אני רוצה, והתוצאה של RIM עם מערכת ההפעלה החדשה לפחות מההדגמות מאוד מוצאת חן בעיני, אז נעשה סוויץ'.
כמובן שאמתין לביקורות רציניות.
שי
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
תשמע... היום ניסיתי להתקין waze על BB Torch 9800 של חבר... נגמר בהסרה... התוכנה בקושי זזה, בעיות עם כתיבה בעברית... בשאר הדברים די בסדר... אבל עדיין, אני הייתי מוותר על התענוג הזה. חוץ מזה שעד עכשיו יש צורך בחבילת גלישה מיוחדת, שאצל ספקים מסויימים די יקרהShayosef כתב:בחיים לא היה לי אחד, אפילו סלדתי מהם...dima_vy כתב:תשמע... כנראה אתה היחיד שנשאר נאמן ל-RIM......
אבל הדברים השתנו, אפל לא מחדשת מספיק או אולי לא בקצב שבו אני רוצה, והתוצאה של RIM עם מערכת ההפעלה החדשה לפחות מההדגמות מאוד מוצאת חן בעיני, אז נעשה סוויץ'.
כמובן שאמתין לביקורות רציניות....
-
Shayosef
- חבר מכור קשה

אני מקווה בשבילם שהימים האלו נגמרו, זו מערכת שנבנתה מאפס, אמורה להיות הרבה יותר מתקדמת מזו שהיתה ב Torch. ועניין חבילת הגלישה, צריך באמת לשמוע מה הכיוון שלהם עם זה, יכול להיות שהם ישרו קו עם המתחרים ואין צורך או שלא חייבים חבילה כזו.
שי
-
Shayosef
- חבר מכור קשה

בלוג חי של ארוע ההשקה של חברת BlackBerry, כן הם שינו את השם מ Rim...
http://www.engadget.com/2013/01/30/blac ... -liveblog/
http://www.engadget.com/2013/01/30/blac ... -liveblog/
שי
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
שאלה טובה אם יש עוד מקום לעוד מערכת הפעלה. מעניין מה יגידו הלקוחות.
שאלה אחרת היא מה יהיה הUSERBASE - כי אם יש דבר שלי חשוב היום זה שיש עוד אנשים תקועים כמוני באותה שאלה - או יותר נכון - כאלה שכבר פתרו את הבעייה. לא רוצה להתחיל לנבור בלי סוף בשביל פתרונות.
מי שבטוח צריך להיות מודאג אלה מייקרוסופט שאם יש מישהו שבלקברי תנגס בו זה הם...
ההגמוניה של אפל, בשוק המרכזי - ארה"ב - נראית לי בלתי חדירה.
שאלה אחרת היא מה יהיה הUSERBASE - כי אם יש דבר שלי חשוב היום זה שיש עוד אנשים תקועים כמוני באותה שאלה - או יותר נכון - כאלה שכבר פתרו את הבעייה. לא רוצה להתחיל לנבור בלי סוף בשביל פתרונות.
מי שבטוח צריך להיות מודאג אלה מייקרוסופט שאם יש מישהו שבלקברי תנגס בו זה הם...
ההגמוניה של אפל, בשוק המרכזי - ארה"ב - נראית לי בלתי חדירה.