שאלות השלמה להקלטה NextPVR

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
ranlandau פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום ליושבי הפורום.

אני מקווה שאני לא מציק בימים האחרונים..

אז ככה, אני כמו שהגדרתם Early Adapter של Hauppange HD-PVR 2.

אחרי עזרה ממכם, ומפורום של NextPVR,
הצלחתי להפעיל את התוכנה, והכל עובד ומקליט, ויש לי לוח משדרים.

נשארו לי 3 שאלות פתוחות (טוב, זה שלוש עם החלקים)
1. NextPVR - האם הקלטה באיכות המקסימלית? אני יכול לשנות הגדרות אלו? איפה?
2. ההקלטה נעשת לפורמט TS ולקובץ יחסית גדול, האם כדאי להמיר? אם כן, מה היא התוכנה המומלצת להמרה?
3. מפנייה שעשיתי לחברה, אמרו שהמכשיר הנ"ל לא תומך ב IR BLASTER, אני רוצה לאפשר למחשב להעביר ערוצים בממיר, ואני לא חושב שזה קשור למכשיר - האם זה נכון? האם האפשר הגדרה \ מפרט \ דוגמא למכשיר כזה שיתחבר ל NEXTPVR?

תודה!

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2316 פעמים

שליחה #2 

לא מציק בכלל. :)
אגב, זה adopter (מלשון מאמץ) ולא adapter (מתאם).
שמח לשמוע שהמוצר עובד לך עם NextPVR. (Y)
אתה בהחלט בכיוון הנכון.

1. אין לי את הגירסה הכי חדשה של NextPVR, אבל סביר מאוד להניח שהגדרות האיכות נמצאות בחלונות ה-Capture Source.
בחלון שנפתח ב-Capture Source, אתה בוחר Edit לכרטיס שלך שאמור להופיע שם ואז Settings של ה-Recording Source שלך. ככל הנראה, יופיע חלון הדומה לחלון הזה:
תמונה

כפי שאתה רואה, אתה יכול לקבוע את הביטרייט לכל פרופיל הקלטה (High, Med, Low וכו). את פרופיל ההקלטה בוחרים בעת תכנות ההקלטה הספציפית (למשל, מהדורת חדשות באיכות נמוכה עד בינונית אבל סרט קולנוע באיכות גבוהה).

2. קובץ ה-TS הוא כבר בעצמו דחוס בפורמט H.264, אך ניתן לדחוס אותו עוד יותר עם תוכנות עזר, כמו זאת:
http://mcebuddy.com
קח בחשבון שבדחיסת הקובץ האיכות כמובן יורדת.

3. אתה צודק, אין שום בעייה. אפשר לרכוש ערכת MCE IR, המתחברת באופן נפרד לחלוטין ל-USB במחשב שלך, ולהגדיר אותה באופן עצמאי לחלוטין עם ה-NextPVR. במדריך הזה:
http://www.hometheater.co.il/article01552
תמצא הסבר מפורט של איך להגדיר את ה-IR Blaster בתוכנה הזו.
ייתכן שחלונות התפריטים יהיו טיפה שונים בגלל שהגירסאות חדשות יותר, אך העקרון אמור להיות זהה.
באותו מדריך יש גם הסבר איך להוסיף גם לוח משדרים (EPG), כך שתוכל לתכנת הקלטות ממש כמו בממיר מקליט של הוט.
עבור הוט מומלץ לנסות את התוכנות של oshapir ו-eyal123 (נסה קודם את זאת של אורן).
היתרון בתוכנה NextPVR זה שכל אחד מהאלמנטים מוגדר בנפרד (התקן הקלטה / משדר IR / לוח משדרים). זה נוח ומונע בלבול, ועדיין תוכל להקליט באופן בסיסי עד שתסר את ה-IR ואת ה-EPG.

בהצלחה, ותעדכן.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”