HRT Music Streamer II חו"ד

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
AssafAviv פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 936
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #1 

יצא לי לנסות את המוצר,

את האמת? אכזבה... לעומת הDAC המובנה אצלי ברסיבר (DSP-AX1)
הגבוהים צנחו ב30 אחוזים, הפירוט נעלם... מוזר :roll:

לעוד מישהו יצא להתנסות בצעצוע הנחמד :)?

ran_carney
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1919
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #2 

לא יצא לי להתנסות בצעצוע, אבל אני אומר לך מניסיון של חיבור דאק לרסיבר ק"ב (אונקיו 875, לא צעצוע בכלל) - ההבדלים לא דרמטיים, אם בכלל. זו לא בחינה נכונה. אתה צריך להשוות את השניים על הגברת סטריאו ואז תוכל לאבחן את ההבדלים.

בהצלחה.

AssafAviv פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

ran_carney, אתה מציע לי לחבר את ה-dac להגברת סטריאו ? ולעומת מה לעשות את ההשוואה? לעומת הסאונד שהכרטיס קול ה-onboard שלי מוציא? זה לא כוחות :) כי ברור שיהיה הבדל עצום...

ran_carney
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

אני מציע לך להפנים שהתוצאה מובחנת בהינתן התנאים המתאימים. תשים דאק על יחד עם הגברה מחורבנת, ההבדל יהיה קטן מאוד עד לא מובחן, כנ"ל להיפך. צריך איזון. הגברה של רסיבר ק"ב תמיד-תמיד-תמיד תהיה נחותה מהגברה של סטריאו באותו תקציב. לעיתים רבות גם משל הגברת סטריאו בחצי המחיר ואף פחות.

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #5 

את האמת? אכזבה... לעומת הDAC המובנה אצלי ברסיבר (DSP-AX1)
הגבוהים צנחו ב30 אחוזים, הפירוט נעלם
...
יכול להיות שהפירוט שאתה רגיל אליו דווקא לא היה אמור להיות שם... אחרי שמתרגלים למשהו מספיק זמן, אז משהו שונה עלול לא להתאים לנו, בתחילה בכל אופן. מצד שני, יכול להיות שהרסיבר שלך פשוט עושה עבודה מצויינת.
אתה צריך להשוות את השניים על הגברת סטריאו ואז תוכל לאבחן את ההבדלים
...
היציאה האוטומטית הזו כבר מדוקלמת בעל פה יותר מדי. לא, מגבר סטריאו הוא לא תמיד באופן אוטומטי עדיף על רסיבר סראונד. מילא, אם אסף היה מדבר על מגבר מצו'קמק מהדוטי פרי, אבל ה DSP-AX1 הוא רסיבר מכובד.

צריך להסתכל על כל מגבר כמגבר, ולא כמגבר סטריאו או מגבר סראונד, כי רק זה מספיק כדי להשפיע עלינו מנטלית. מכיון שלא יצא לך להשוות באופן ישיר את ה DSP-AX1 למגבר סטריאו בתקציב כזה או אחר, אתה לא באמת יודע כמה, אם בכלל, יש הבדל. אתה, ורבים אחרים, פשוט מניחים באופן אוטומטי.

ran_carney
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

אולי. אבל אתה יודע מה ההבדל, איתי? שאני, בניגוד לאותם הרבה אחרים שאתה מדבר עליהם, השוויתי מגברי סטריאו במגוון מחירים למספר מגברי ק"ב שמוגדרים כמגברי על. הטענה שלי תופסת גם תופסת. עם כל הכבוד ל-AX1.

AssafAviv פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

ran_carney, אני מאמין שיהיה קשה מאוד עד כדי בלתי אפשרי למגבר סטריאו להתחרות עם רמת הסטריאו של dsp-ax1 באותה רמת מחיר (כמובן שביד2)
אך בלי קשר, העולם עושה כול כך הרבה רעש על ה dac הזה, שאמרתי ואלה שווה לתת לו צ'אנס... ואת האמת שמאוד התאכזבתי.
יצא לי גם לנסות את - audinst hud mx1 התוצאה היתה מפתיעה מאוד לטובה, אבל אני צריך לעשות סיבוב נוסף עליו כדי להיסגר על זה :)

ran_carney
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

אני לא יודע מה מחיר המגבר שלך ביד שניה, אבל זו חוכמה קטנה, משום שאת אותו העיקרון אפשר ליישם גם על מגבר סטריאו ביד שניה במחיר הנ"ל. ההבטחה שלי בעינה עומדת. מגבר הסטריאו יהיה משמעותית יותר טוב.

efi1965
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1614
שם מלא: efi1965
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #9 

combina22 כתב:ran_carney, אני מאמין שיהיה קשה מאוד עד כדי בלתי אפשרי למגבר סטריאו להתחרות עם רמת הסטריאו של dsp-ax1 באותה רמת מחיר (כמובן שביד2)
אך בלי קשר, העולם עושה כול כך הרבה רעש על ה dac הזה, שאמרתי ואלה שווה לתת לו צ'אנס... ואת האמת שמאוד התאכזבתי.
יצא לי גם לנסות את - audinst hud mx1 התוצאה היתה מפתיעה מאוד לטובה, אבל אני צריך לעשות סיבוב נוסף עליו כדי להיסגר על זה :)
...
הדבר האחרון שאתה צריך להתיחס אליו הוא הרעש שהעולם עושה על מוצר כזה או אחר.
שמתי לב בזמן האחרון שבתוך המאמרים הם מהללים את המוצר בצורה בלתי רגילה ובסיכום הם כמעט תמיד מוסיפים את משפט המחץ: אחד הטובים למחירו !
צריך להבין שלחלק גדול מהסקירות יש קשר ל"דחיפת" המוצר ע"י היצרנים והיבואנים. בתוך טווח המחיר של HRT לדעתי יש מספר לא מבוטל של דאקים שאתה יכול לבדוק אם הוא לא מתאים לך.

AssafAviv פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #10 

efi1965, אשמח להצעות :D

efi1965
חבר ותיק
חבר ותיק