שלט לרסיבר MARANTZ
שלום לכולם,
מקווה מאוד שמישהו יעזור לי,ברשותי רסיבר MARANTZ מדגם SR 4300.
השלט של הרסיבר התקלקל ואני לא מצליח להשיג שלט חדש.
ניסו לתקן את השלט והחליפו לו עינית ,אבל זו לא הבעיה.
החברה שמייצגת בארץ היא כבר לא ניופאן אלא הד סינמה מהרצליה. דיברתי איתם מספר פעמים והסברתי את הבעיה,הם הבטיחו לחזור עם תשובה אבל לצערי לא חזרו.מאוד יפה מצידם.
ניסיתי באייבי ובאמזון ופשוט אין.
מישהו ידוע היכן אני יכול לתקן ואו לקנות שלט חדש או חליפי לפחות?אני כבר כמעט מיואש.
שמואל
מקווה מאוד שמישהו יעזור לי,ברשותי רסיבר MARANTZ מדגם SR 4300.
השלט של הרסיבר התקלקל ואני לא מצליח להשיג שלט חדש.
ניסו לתקן את השלט והחליפו לו עינית ,אבל זו לא הבעיה.
החברה שמייצגת בארץ היא כבר לא ניופאן אלא הד סינמה מהרצליה. דיברתי איתם מספר פעמים והסברתי את הבעיה,הם הבטיחו לחזור עם תשובה אבל לצערי לא חזרו.מאוד יפה מצידם.
ניסיתי באייבי ובאמזון ופשוט אין.
מישהו ידוע היכן אני יכול לתקן ואו לקנות שלט חדש או חליפי לפחות?אני כבר כמעט מיואש.
שמואל
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
האם הרסיבר מגיב לשלט אוניברסלי? אם לא יש מצב שהעינית IR בתוך הרסיבר נדפקה, קרה לי לפני כמה שנים עם רסיבר של קנווד, שההלחמות של העינית בתוך הרסיבר היו לא טובות - "קרות", הלחמה מחדש של העינית פתרה את הבעיה.
תודה,CRAZYDIAMOND כתב:האם הרסיבר מגיב לשלט אוניברסלי? אם לא יש מצב שהעינית IR בתוך הרסיבר נדפקה, קרה לי לפני כמה שנים עם רסיבר של קנווד, שההלחמות של העינית בתוך הרסיבר היו לא טובות - "קרות", הלחמה מחדש של העינית פתרה את הבעיה....
הרסיבר תקין,השלט יצא משימוש מיד לאחר שנפל בחוזקה.
הייתי בג.ו והם ניסו לתקן את השלט ,לצערי השלט לא לתיקון,הגוק התקלקל י ואין אפשרות למצוא כזה.JEXY כתב:מוזר... מאז שאנשים טובים עזבו את הד יש להם דברים אחרים על הראש...
בכל אופן, תנסה במעבדת ג.ו אלקטרוניקה ברמת השרון. תגש לבחור בשם גיל, הוא בטוח יעזור לך......
אני מקווה למצוא אולי שלט חליפי ,שנאמר לי שהסיכוי קלוש,או לנסות לחפש מישהו שיש לו שלט כזה מיותר.
בכול אופן תודה על העזרה.