מתלבט בין שני ממירים מה המלצתכם?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
Daniel1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם.
לאחר שקראתי כמה שרשורים באתר בנוגע לקניית ממיר דיגיטלי עידן +
הבנתי שכדאי לבדוק שני ממירים
innova 7002hd
SCHAFHAUSEN
הייתי שמח לקבל המלצה על מה כדאי ללכת כיוון שאני צריך לקנות ממיר אך לא מבין גדול בעניין
תודה מראש

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6115
נתן תודות: 573 פעמים
קיבל תודות: 994 פעמים

שליחה #2 

תוותר על האינובה, חבל על העצבים והבריאות שלך.

תלך על ממיר הגרמין או ממיר SCHAFHAUSEN
המחירים באינטרנט נעים בין 150-200.. בחוץ לדעתי תשיג גם ב-150..
לא תתחרט על הרמה שתקבל בהתאם לכסף ששמת, אתה מוזמן לקרוא את הסיקור שלי על ממיר הגרמין הוא וממיר ה-SCHAFHAUSEN זהים אחד לאחד..

תתחדש

Daniel1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

תודה על ההמלצה!
נראה שהממיר עושה את העבודה.

sathack
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 979
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #4 

אל תמהר לקטול את האינובה. אצלי ואצל חמי הוא פועל יפה מאוד למעלה משנה וחצי. לפחות יש תמיכה מהיבואן...

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6115
נתן תודות: 573 פעמים
קיבל תודות: 994 פעמים

שליחה #5 

sathack
אני בהחלט אמהר לקטול מניסיון עבר, היה לי ניסיון אישי של שבוע וחצי עם האינובה.
נקנה באינטרנט (וואלה שופס), עודכן ישר לגרסה האחרונה ועם זאת כמות הבאגים שהייתה בו הייתה בלתי נתפסת.
תקיעות שרק ניתוק מהחשמל סייעו להחזרה לעבודה, בעיות קליטה מעיקות ועוד.
בפניות רבות ליבואן גטר טק הגעתי למבוי סתום שמצדיק את דבריי אבל אין בידיו כל פתרון לעניין, באחת מהשיחות התבקשתי לחבר את הממיר לפומפייה בשביל לבדוק את מצב הקליטה... זאת השיחה ששברה את גב הגמל, העפתי את זה מהבית זוכיתי כספית וקניתי את הגרמין.
אני לא צריך להצדיק את הגרמין או את השפנקין.. יש מספיק ביקורות המהללות ממירים אלו והמחיר זול מאוד עם תמורה מלאה ויותר גבוהה מזו של האינובה שיש לה לא מעט ביקורות שליליות באינטרנט כולל שלי מניסיון אישי.. אולי אתה וחמך גרים ליד המשדרים של עידן+ אבל רבים מאיתנו בארץ ממש לא ושוב כמות הבאגים בתוכנה רק מראים מה צוות הפיתוח שווה.. אז יופי לתמיכה.. אבל פומפייה? באמת?

אגב גם לממיר הגרמין וגם לשפנקין יש יבואנים רשמיים מאחוריהם עם מערך תמיכה אולי לא כמו של גטר יבואנית של תרופות אבל בהחלט תמיכה שמספיקה לממיר DTT שעולה 150 שקלים בערך.
אותם ממירים מגיעים עם מדריך מפורט למשתמש, גרסת תוכנה תקינה לחלוטין ואיכות בנייה מרשימה.
בקיצור אל תתן לאנטי שלך נגד התגובות שלי באתר לעלות למשתמש שפתח פה את הפוסט בכספו.. כל אחד והבחירות שלו ואם יחליט לקחת אינובה זו תיהיה החלטתו.. אני בדעתי נשאר בעמדתי וזה להתרחק מממיר האינובה ככל האפשר יש מספיק חלופות הוגנות בשוק שכן יספקו את הנדרש.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”