טאבלט עד 100$
שלום לכולם.
החלטתי לקנות טאבלט אבל לא רוצה להשקיע יותר מדי מאחר ולא יודע כמה שימוש יהיה לו ולכן התקציב די נמוך.
יודע שיש המון דברים סינים זולים השאלה האם יש המלצה על משהו ספיציפי?
בנוסף האם ישנם מיסים על טאבלט? למיטב ידיעתי לא אבל זכור לי כי על טאבלט של גוגל (נדמה לי שזה היה נקסוס) הם כן לקחו מאחר והוא תיאורטית יכול לשמש כטלפון נייד. האם אני צודק?
תודה מראש.
החלטתי לקנות טאבלט אבל לא רוצה להשקיע יותר מדי מאחר ולא יודע כמה שימוש יהיה לו ולכן התקציב די נמוך.
יודע שיש המון דברים סינים זולים השאלה האם יש המלצה על משהו ספיציפי?
בנוסף האם ישנם מיסים על טאבלט? למיטב ידיעתי לא אבל זכור לי כי על טאבלט של גוגל (נדמה לי שזה היה נקסוס) הם כן לקחו מאחר והוא תיאורטית יכול לשמש כטלפון נייד. האם אני צודק?
תודה מראש.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
יש מיסים על נקסוס7 כמו על כל מוצר אלק' ב 200$.
אין אפשרות "רישמית" להשתמש בו כטלפון נייד.
לגבי טאבלט זול...יש גם ב 350 ש"ח (כ90$) בארץ עם שנה אחריות מקומית.
http://www.wallashops.co.il/GroupDeal/g ... 49BA12F088
לגבי זה אם הוא שווה משהו אני לא יודע כי אני לא מכיר.
אני יכול לנחש שלא...אבל מה אפשר לבקש מטאבלט אנדרואיד 4 ב 90$?
אין אפשרות "רישמית" להשתמש בו כטלפון נייד.
לגבי טאבלט זול...יש גם ב 350 ש"ח (כ90$) בארץ עם שנה אחריות מקומית.
http://www.wallashops.co.il/GroupDeal/g ... 49BA12F088
לגבי זה אם הוא שווה משהו אני לא יודע כי אני לא מכיר.
אני יכול לנחש שלא...אבל מה אפשר לבקש מטאבלט אנדרואיד 4 ב 90$?
- elrom
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 312
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 33 פעמים
בסוף שנה שעברה קיבלתי הודעה מאחד האתרים הסינים שאני נוהג לרכוש בו מוצרים, כי עומדים לזכותי משהו כמו 60 שקלים הנחה על כל מוצר שאבחר לקנות, עד לסוף השנה.
לא הייתי צריך באמת משהו, אבל התחלתי לשוטט באתר תוך מחשבה לקנות טאבלט קטן של "7 שאוכל להשתמש בו לדברים בסיסיים כאשר ההטאבלט הגדול בבית בדרך כלל מולאם ע"י הילדים בדיוק שצריך אותו ולא הכל נוח דרך הסמארטפון.
נתקלתי ב"מותג" בשם JXD ורכשתי את ה S6600 שלהם:
http://www.dinodirect.com/android-4-0-t ... ablet.html
עלה לי סה"כ 234 ש"ח, כולל משלוח. לא נדרשו מיסים. כרגע המחיר עומד על פחות מ 292 ש"ח, כולל משלוח. לפני שבוע היה 340 ש"ח.
כאשר הגיע המוצר (תוך שבועיים, כולל כריסמס וסילבסטר באמצע) הופתעתי לטובה ממנו.
קודם כל, הוא בנוי טוב. אמנם עשוי מפלסטיק, אבל לא פלסטיק זול ומתעקם, אלא פלסטיק מאסיבי שמחובר טוב (עם ברגים) והכל יושב טוב ולא נע וזז.
שנית, הוא לא כבד מדי ולא קל מדי, משקל טוב להחזקה ביד.
המסך אמנם לא שיא הטכנולוגיה, יכול להיות בהיר יותר, אבל רואים בו טוב מאוד. התמונה חדה.
המגע עובד בצורה מעולה (הן הרגישות, הן הדיוק והן מהירות התגובה), לא פחות טוב מטאבלט של פירמה ידועה אחרת שנמצא ברשותינו. האינדיקציה הכי טובה לכך היא הילדים שמשחקים בו בלי בעיה ובלי להתלונן.
מערכת ההפעלה היא אנדרויד 4 ולא נתקלתי בבעיה להתקין אפליקציות.
הסוללה קצת חלשה, מספיקה למשהו כמו 3 - 4 שעות של עבודה מאומצת, ומגיע רק עם כבל usb להטענה. מטען צריך לרכוש בנפרד.
ה wifi מצויין - קולט יפה מאוד, מתחבר בזריזות ולא מתנתק. הטאבלט האחר ברשותינו, מתנתק כל כמה ימים ויש צורך לכבות ולהדליק אותו כדי להחזיר קליטה.
בפעילות יומיומית רגילה, דהיינו, אימייילים, גלישה ברשת, קריאת ספרים, משחקים הוא מתפקד יפה מאוד ופועל בצורה חלקה למדי. ריבוי רב של משימות אכן מכביד עליו קצת, אבל לא ברמה שהוא מתחיל לזחול.
לא הספקתי עדיין לבדוק את אופציית כרטיס הזיכרון.
אין לו gps ועדיין לא הספקתי לבדוק את נושא הוידאו.
במחיר הזה, זו פשוט עסקה מעולה. לפני כשנתיים רכשתי טאבלט סיני פשוט שהיה די זוועה וקצת חששתי הפעם, אבל סרטון וידיאו שלו שראיתי הראה שהוא ברמה אחרת, ואכן כך.
עכשיו הילדים רבים מי יישחק במיני טאבלט.
לא הייתי צריך באמת משהו, אבל התחלתי לשוטט באתר תוך מחשבה לקנות טאבלט קטן של "7 שאוכל להשתמש בו לדברים בסיסיים כאשר ההטאבלט הגדול בבית בדרך כלל מולאם ע"י הילדים בדיוק שצריך אותו ולא הכל נוח דרך הסמארטפון.
נתקלתי ב"מותג" בשם JXD ורכשתי את ה S6600 שלהם:
http://www.dinodirect.com/android-4-0-t ... ablet.html
עלה לי סה"כ 234 ש"ח, כולל משלוח. לא נדרשו מיסים. כרגע המחיר עומד על פחות מ 292 ש"ח, כולל משלוח. לפני שבוע היה 340 ש"ח.
כאשר הגיע המוצר (תוך שבועיים, כולל כריסמס וסילבסטר באמצע) הופתעתי לטובה ממנו.
קודם כל, הוא בנוי טוב. אמנם עשוי מפלסטיק, אבל לא פלסטיק זול ומתעקם, אלא פלסטיק מאסיבי שמחובר טוב (עם ברגים) והכל יושב טוב ולא נע וזז.
שנית, הוא לא כבד מדי ולא קל מדי, משקל טוב להחזקה ביד.
המסך אמנם לא שיא הטכנולוגיה, יכול להיות בהיר יותר, אבל רואים בו טוב מאוד. התמונה חדה.
המגע עובד בצורה מעולה (הן הרגישות, הן הדיוק והן מהירות התגובה), לא פחות טוב מטאבלט של פירמה ידועה אחרת שנמצא ברשותינו. האינדיקציה הכי טובה לכך היא הילדים שמשחקים בו בלי בעיה ובלי להתלונן.
מערכת ההפעלה היא אנדרויד 4 ולא נתקלתי בבעיה להתקין אפליקציות.
הסוללה קצת חלשה, מספיקה למשהו כמו 3 - 4 שעות של עבודה מאומצת, ומגיע רק עם כבל usb להטענה. מטען צריך לרכוש בנפרד.
ה wifi מצויין - קולט יפה מאוד, מתחבר בזריזות ולא מתנתק. הטאבלט האחר ברשותינו, מתנתק כל כמה ימים ויש צורך לכבות ולהדליק אותו כדי להחזיר קליטה.
בפעילות יומיומית רגילה, דהיינו, אימייילים, גלישה ברשת, קריאת ספרים, משחקים הוא מתפקד יפה מאוד ופועל בצורה חלקה למדי. ריבוי רב של משימות אכן מכביד עליו קצת, אבל לא ברמה שהוא מתחיל לזחול.
לא הספקתי עדיין לבדוק את אופציית כרטיס הזיכרון.
אין לו gps ועדיין לא הספקתי לבדוק את נושא הוידאו.
במחיר הזה, זו פשוט עסקה מעולה. לפני כשנתיים רכשתי טאבלט סיני פשוט שהיה די זוועה וקצת חששתי הפעם, אבל סרטון וידיאו שלו שראיתי הראה שהוא ברמה אחרת, ואכן כך.
עכשיו הילדים רבים מי יישחק במיני טאבלט.
יחסית למחיר אכן נראה לא רע בכלל. אמנם רק 512 מגה זיכרון פנימי אבל במחיר כזה ועם כזו ביקורת אין מה לדבר.
שאלה: ראיתי שמגיע עם 8 גיגה זיכרון. האם יש מקום לSD או MINI SD?
במידה והתשובה היא כן נראה לי שיש לנו מנצח....
שאלה: ראיתי שמגיע עם 8 גיגה זיכרון. האם יש מקום לSD או MINI SD?
במידה והתשובה היא כן נראה לי שיש לנו מנצח....
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
לא בטוח שבשביל 60 ₪ יותר לא שווה להזמין את זה עם האחריות המקומית ועם מעבד וזיכרון גדול יותר.
הבטחתי לעדכן כשיגיע אז הנה אני מעדכן:
המכשיר הגיע לפני שבוע. אכן בנוי בצורה יפה יחסית למחיר ונותן תחושה של מכשיר חזק.
מבחינת ביצועים כמובן שאין מה להשוות למכשירים החזקים אך עדיין מפתיע לטובה. מגיב בצורה טובה מאוד (כל עוד לא פתוחות יותר מ-5-6 אפליקציות) ובקיצור המכשיר אכן עושה את העבודה (משחקים, מיילים, אינטרנט).
elrom תודה רבה על ההמלצה.
המכשיר הגיע לפני שבוע. אכן בנוי בצורה יפה יחסית למחיר ונותן תחושה של מכשיר חזק.
מבחינת ביצועים כמובן שאין מה להשוות למכשירים החזקים אך עדיין מפתיע לטובה. מגיב בצורה טובה מאוד (כל עוד לא פתוחות יותר מ-5-6 אפליקציות) ובקיצור המכשיר אכן עושה את העבודה (משחקים, מיילים, אינטרנט).
elrom תודה רבה על ההמלצה.