כתוביות ל MKV 3D - שאלה - וגם פיתרון עובד

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
danyb פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 122
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

האם המרה ע"י קונברטור מ SRT ל ASS למשל ע"י תוכנה כמו SRT23DASS נותנת פתרון ל כתוביות בפורמט 3D כשהנגן הוא סטרימר 2D שיודע לקרוא כתוביות ב ASS ל משל נגן 37800 של PLAYON
יש לי מקרן שיודע לעבור לבד ל3D עם הסטרימר הזה של 2D אבל הכתוביות זה בעיה.
מישהו התנסה במוד הזה ?

השיטה עם 3DSUBTITELS ,TXMUXER נכשלת לי כשה TXMUXER נתקע על שגיאה לא מובנת בכל סרט MKV שניסיתי - משהו עם ה HEADER של הסרט לא תקין .
נערך לאחרונה על ידי danyb ב 30/01/2013 8:18, נערך 3 פעמים בסך הכל.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46427
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5084 פעמים

שליחה #2 

למה שלא את הדרך הזאת ותדווח לנו? זה יכול להיות פתרון נאה.

danyb פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

אוקי יש יש זה עובד הצלחתי להטמיע כתוביות 3D עובד מעולה

שליחה #3 

רבותי אני עובד עם סטרימר של PLAYON 2D , מזרים סרט של 3D MKV SBS מוטמע כתוביות 3D למקרן אפסון
6010 וזה רואה תלת מימד עם כתוביות כמו שצריך לפי צבע גודל פונט ומיקום בסרט שאתה בוחר (נעשה בזמן המרת ה SRT ל SUP )
ההטמעה של הכתוביות ממש פשוטה :
המרה של SRT ל SUP עם תוכנת 3DSUBTITELS זה ממש פשוט- ראה מדריך באתר (בחיפוש באתר)
הטמעה של ה SUP לתוך ה MKV בעזרת תוכנת GUI MKVMERGE -ראה לינק והוראות באתר להפעלה של התוכנה, גם זה ממש פשוט לפי ההוראות.
לוקח לי זמן של כמה דקות לכל התהליך , ביצעתי על כמה סרטים גדולים , עובד בלי תקיעות .
אני לא צריך לקנות סטרימר 3D. מספיק ה 2D ,
לדעתי כל מי שיש לו טלויזיית 3D או מקרן 3D ויש לו בעיית כתוביות ב 3D זה התהליך יפתור לו אותה.
בהצלחה

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46427
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5084 פעמים

שליחה #4 

danyb,
נשמע מצויין.
נודה לך אם תוכל לפתוח שרשור חדש ולהסביר במפורט את כל הצעדים, עדיף אפילו מדריך וידאו שמצלם את מסך המחשב ומראה את התהליך על מנת שנוכל כולנו לשחזר אותו בקלות.
תודה מראש (Y)

danyb פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

זה פשוט אין צורך בצילום ומדריך חדש ההוראות המדוייקות נמצאות כאן באתר לפי מדריך לתוכנת 3DSUBTITLE - המרה מ SRT ל SUP
ויש לינק באתר לתוכנת MKVMERGE איך להוריד ואיך לעבוד איתה , רק קצת חיפוש הכל נמצא באתר המעולה שלך.

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6644
נתן תודות: 113 פעמים
קיבל תודות: 707 פעמים

שליחה #6 

danyb כתב: השיטה עם 3DSUBTITELS ,TXMUXER נכשלת לי כשה TXMUXER נתקע על שגיאה לא מובנת בכל סרט MKV שניסיתי - משהו עם ה HEADER של הסרט לא תקין .
...

יש לבטל Header Compression בעזרת התוכנה MKVtoolnix
ואז לא תופיעה ההודעה ב TXMUXER .

זה עובד מצויין , הדבקתי תירגום לכמה סרטי 3D בצורה הזו (Y)

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
שם מלא: איתן
נתן תודות: 912 פעמים
קיבל תודות: 452 פעמים

Re: אוקי יש יש זה עובד הצלחתי להטמיע כתוביות 3D עובד מעולה

שליחה #7 

danyb כתב:רבותי אני עובד עם סטרימר של PLAYON 2D , מזרים סרט של 3D MKV SBS מוטמע כתוביות 3D למקרן אפסון
6010 וזה רואה תלת מימד עם כתוביות כמו שצריך לפי צבע גודל פונט ומיקום בסרט שאתה בוחר (נעשה בזמן המרת ה SRT ל SUP )
ההטמעה של הכתוביות ממש פשוטה :
המרה של SRT ל SUP עם תוכנת 3DSUBTITELS זה ממש פשוט- ראה מדריך באתר (בחיפוש באתר)
הטמעה של ה SUP לתוך ה MKV בעזרת תוכנת GUI MKVMERGE -ראה לינק והוראות באתר להפעלה של התוכנה, גם זה ממש פשוט לפי ההוראות.
לוקח לי זמן של כמה דקות לכל התהליך , ביצעתי על כמה סרטים גדולים , עובד בלי תקיעות .
אני לא צריך לקנות סטרימר 3D. מספיק ה 2D ,
לדעתי כל מי שיש לו טלויזיית 3D או מקרן 3D ויש לו בעיית כתוביות ב 3D זה התהליך יפתור לו אותה.
בהצלחה
...
הכל מצוין אבל יש לך מקרן 3d, עלות סטרימר 3d זניחה יחסית לעלות המערכת.
אתה מקבל חצי רזולוציה במקום רזולוציה מלאה ויש לך מקרן, ההבדל משמעותי :idea:

חומר למחשבה.
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

danyb פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

כשתעבוד עם הMKVMERGE לא צריך לבטל שום HEADER COMPRESION זה עובד פשוט ישיר , תנסה והווחת זמן ועבודה עם עוד תוכנה שלישית :) כמו MKVtoolnix
2 תוכנות אחת ממירה ל SUP והשניה מכניסה בדקות את התרגום

danyb פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

היי niko

שליחה #9 

קניתי את המקרן הזה כי הוא נותן לי גם 3D והאיכות 2D שלו טובה מאד עם נתונים נוספים שהתאימו לי במקרן הזה ספציפית.
לא היה כאן שיקול עלות תועלת מהסוג שאתה מציג.
חשבתי על ה 8530 שהוא איכותי מאד ובתקציב שלי ואז החלטתי להוסיף קצת תקציב עבור ה 3D
אם צריך עבור המקרן סטרימר 2D או 3D לא היה שיקול אז כשהשוק עוד מכר מתאמים בלבד ודובר על סטרימר חדש של 3D מחברת XTREMER שיוצא בקרוב.העלות של הסטרימר לא היתה שיקול , אבל יש לי קיים כבר 2D סטרימר.
למה לקנות עוד אחד 3D.
השירשור נפתח בעיקרון על הטמעת כתוביות ב 3D בשימוש עם סטרימר 2D והצלחתי לעשות את זה , חשבתי שאחרים ירצו לדעת .
אז על חומר למחשבה : אין לי מה לעשות כרגע נכון , לא נעשה ריסטארט לתהליך :)
ושכל אחד יעשה את השיקולים שלו.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”