כתוביות ל MKV 3D - שאלה - וגם פיתרון עובד
האם המרה ע"י קונברטור מ SRT ל ASS למשל ע"י תוכנה כמו SRT23DASS נותנת פתרון ל כתוביות בפורמט 3D כשהנגן הוא סטרימר 2D שיודע לקרוא כתוביות ב ASS ל משל נגן 37800 של PLAYON
יש לי מקרן שיודע לעבור לבד ל3D עם הסטרימר הזה של 2D אבל הכתוביות זה בעיה.
מישהו התנסה במוד הזה ?
השיטה עם 3DSUBTITELS ,TXMUXER נכשלת לי כשה TXMUXER נתקע על שגיאה לא מובנת בכל סרט MKV שניסיתי - משהו עם ה HEADER של הסרט לא תקין .
יש לי מקרן שיודע לעבור לבד ל3D עם הסטרימר הזה של 2D אבל הכתוביות זה בעיה.
מישהו התנסה במוד הזה ?
השיטה עם 3DSUBTITELS ,TXMUXER נכשלת לי כשה TXMUXER נתקע על שגיאה לא מובנת בכל סרט MKV שניסיתי - משהו עם ה HEADER של הסרט לא תקין .
נערך לאחרונה על ידי danyb ב 30/01/2013 8:18, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46427
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
אוקי יש יש זה עובד הצלחתי להטמיע כתוביות 3D עובד מעולה
רבותי אני עובד עם סטרימר של PLAYON 2D , מזרים סרט של 3D MKV SBS מוטמע כתוביות 3D למקרן אפסון
6010 וזה רואה תלת מימד עם כתוביות כמו שצריך לפי צבע גודל פונט ומיקום בסרט שאתה בוחר (נעשה בזמן המרת ה SRT ל SUP )
ההטמעה של הכתוביות ממש פשוטה :
המרה של SRT ל SUP עם תוכנת 3DSUBTITELS זה ממש פשוט- ראה מדריך באתר (בחיפוש באתר)
הטמעה של ה SUP לתוך ה MKV בעזרת תוכנת GUI MKVMERGE -ראה לינק והוראות באתר להפעלה של התוכנה, גם זה ממש פשוט לפי ההוראות.
לוקח לי זמן של כמה דקות לכל התהליך , ביצעתי על כמה סרטים גדולים , עובד בלי תקיעות .
אני לא צריך לקנות סטרימר 3D. מספיק ה 2D ,
לדעתי כל מי שיש לו טלויזיית 3D או מקרן 3D ויש לו בעיית כתוביות ב 3D זה התהליך יפתור לו אותה.
בהצלחה
6010 וזה רואה תלת מימד עם כתוביות כמו שצריך לפי צבע גודל פונט ומיקום בסרט שאתה בוחר (נעשה בזמן המרת ה SRT ל SUP )
המרה של SRT ל SUP עם תוכנת 3DSUBTITELS זה ממש פשוט- ראה מדריך באתר (בחיפוש באתר)
הטמעה של ה SUP לתוך ה MKV בעזרת תוכנת GUI MKVMERGE -ראה לינק והוראות באתר להפעלה של התוכנה, גם זה ממש פשוט לפי ההוראות.
לוקח לי זמן של כמה דקות לכל התהליך , ביצעתי על כמה סרטים גדולים , עובד בלי תקיעות .
לדעתי כל מי שיש לו טלויזיית 3D או מקרן 3D ויש לו בעיית כתוביות ב 3D זה התהליך יפתור לו אותה.
בהצלחה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46427
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
danyb,
נשמע מצויין.
נודה לך אם תוכל לפתוח שרשור חדש ולהסביר במפורט את כל הצעדים, עדיף אפילו מדריך וידאו שמצלם את מסך המחשב ומראה את התהליך על מנת שנוכל כולנו לשחזר אותו בקלות.
תודה מראש
נשמע מצויין.
נודה לך אם תוכל לפתוח שרשור חדש ולהסביר במפורט את כל הצעדים, עדיף אפילו מדריך וידאו שמצלם את מסך המחשב ומראה את התהליך על מנת שנוכל כולנו לשחזר אותו בקלות.
תודה מראש
danyb כתב: השיטה עם 3DSUBTITELS ,TXMUXER נכשלת לי כשה TXMUXER נתקע על שגיאה לא מובנת בכל סרט MKV שניסיתי - משהו עם ה HEADER של הסרט לא תקין ....
יש לבטל Header Compression בעזרת התוכנה MKVtoolnix
ואז לא תופיעה ההודעה ב TXMUXER .
זה עובד מצויין , הדבקתי תירגום לכמה סרטי 3D בצורה הזו
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
Re: אוקי יש יש זה עובד הצלחתי להטמיע כתוביות 3D עובד מעולה
הכל מצוין אבל יש לך מקרן 3d, עלות סטרימר 3d זניחה יחסית לעלות המערכת.danyb כתב:רבותי אני עובד עם סטרימר של PLAYON 2D , מזרים סרט של 3D MKV SBS מוטמע כתוביות 3D למקרן אפסון
בהצלחה...
אתה מקבל חצי רזולוציה במקום רזולוציה מלאה ויש לך מקרן, ההבדל משמעותי
חומר למחשבה.
היי niko
קניתי את המקרן הזה כי הוא נותן לי גם 3D והאיכות 2D שלו טובה מאד עם נתונים נוספים שהתאימו לי במקרן הזה ספציפית.
לא היה כאן שיקול עלות תועלת מהסוג שאתה מציג.
חשבתי על ה 8530 שהוא איכותי מאד ובתקציב שלי ואז החלטתי להוסיף קצת תקציב עבור ה 3D
אם צריך עבור המקרן סטרימר 2D או 3D לא היה שיקול אז כשהשוק עוד מכר מתאמים בלבד ודובר על סטרימר חדש של 3D מחברת XTREMER שיוצא בקרוב.העלות של הסטרימר לא היתה שיקול , אבל יש לי קיים כבר 2D סטרימר.
למה לקנות עוד אחד 3D.
השירשור נפתח בעיקרון על הטמעת כתוביות ב 3D בשימוש עם סטרימר 2D והצלחתי לעשות את זה , חשבתי שאחרים ירצו לדעת .
אז על חומר למחשבה : אין לי מה לעשות כרגע נכון , לא נעשה ריסטארט לתהליך
ושכל אחד יעשה את השיקולים שלו.
לא היה כאן שיקול עלות תועלת מהסוג שאתה מציג.
חשבתי על ה 8530 שהוא איכותי מאד ובתקציב שלי ואז החלטתי להוסיף קצת תקציב עבור ה 3D
אם צריך עבור המקרן סטרימר 2D או 3D לא היה שיקול אז כשהשוק עוד מכר מתאמים בלבד ודובר על סטרימר חדש של 3D מחברת XTREMER שיוצא בקרוב.העלות של הסטרימר לא היתה שיקול , אבל יש לי קיים כבר 2D סטרימר.
למה לקנות עוד אחד 3D.
השירשור נפתח בעיקרון על הטמעת כתוביות ב 3D בשימוש עם סטרימר 2D והצלחתי לעשות את זה , חשבתי שאחרים ירצו לדעת .
אז על חומר למחשבה : אין לי מה לעשות כרגע נכון , לא נעשה ריסטארט לתהליך
ושכל אחד יעשה את השיקולים שלו.