טלויזיה עם מסך גדול על שולחן \ כוננית \ בסיס טלויזיה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
joedoe פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

קניתי לא מזמן טלויזיה 47 אינצ' של LG:
47LM641Y

אפשר לומר שזו פעם ראשונה שאני עולה מעל 40 אינצ' :)

אחרי ששמתי אותה על המעמד שהגיע איתה (לא מחוברת לקיר), על כוננית מדיה כזו שקונים מאיקאה,
היא עומדת יציב וטוב, אבל שמתי לב שאם נוגעים בחלק העליון או דוחפים קלות, היא מתנענעת לכמה שניות ארוכות, מה שמעיד שהבסיס הוא קצת אלסטי והיא דיי כבדה.

בהינתן שאני לא יכול לקבע לקיר, האינטואיציה שלי אומרת לעזוב את זה ככה כי LG יודעים מה הם עושים, כל עוד אני לא נוגע זה לא שהיא תקרוס מעצמה תחת המשקל שלה.

מצד שני אני שואל את עצמי אם אנשים מוסיפים חוטי בטיחות שקושרים את החלק העליון לקיר, לכסות מקרים שבהם אתה נותן מכה או הילדים והטלויזיה פשוט מתנענעת בצורה אלסטית כמו קפיץ ונופלת או שהמעמד הפלסטי נשבר עקב הזויות והתנועות שלה.

אני יודע שהפוסט קצת טכני בקטע של פיסיקה, אבל השתדלתי :)

אז לאלו שיש להם טלויזיות דיי גדולות על כוננית ולא על קיר - יש צעדים נוספים שאתם עושים על מנת לקבע או להוסיף בטיחות לטלויזיה על מנת שהיא לא פשוט תיפול על הפנים שלה?

תודה רבה

joedoe פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

מעדכן
בסוף מה שעשיתי, זה לקבע וו קטן לקיר מאחורי הטלויזיה
חוט שקשור ל2 ברגים שנועדו לתליה, עובר דרך הוו הזה, אבל החוט כמעט ולא מתוח (כך שלא ישפיע על התנוחה הטבעית של הטלויזיה)
אם מישהו נותן מכה, החוט עוצר את החלק העליון של הטלויזיה מלנוע יותר מדי קדימה\אחורה.

מסתבר שלאחר עיון במדריך, זה אחד הדברים שמוצעים שם

gilad10
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 51
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

אהבתי את הפיתרון :D אני גם איישם אותו אצלי אני רוצה להעביר את הטלוויזה מהסלון לחדר השינה. ושם יש באמת מעמד טלוויזיה לא גדול ולא כך כך יציב...

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”