חשיבה לכיוון מדפיים טובים..
קורץ לי לפנק את הLX86 באיזה מדפיים טובים..
אני עם הRX8 מוניטור אודיו והכל דבש,
אבל ממש ״מגרד״ לי בשדרגת...
Cm5 או gx100 או נשארים עם הRX8....?
מגרד מגרד.....
גם איזה מגבר סטריאו roksan k2 לשרשר לבחור גם הולך טוב...
חייב לעצור את הגירודים...
כמו כן שלחתי בקשה להחליף את הסטרימר אפל טיוי 2
באיזה סטרימר טוב שקורא את כל הפורמטים החדשים dts hd וכו
ויכול לשדר אלחוטי ללא תקיעות את כל הפורמטים
3d לא צריך טלוויזיה לא תומכת.
מגרד מגרד.....
3d לא צריך טלוויזיה לא תומכת.
40 שנה לך תיזכור..
- madridista
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 166
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 6 פעמים
למה שלא תילך ותישמע הרי זה האוזן שלך מחליטה בסוף בהצלחה

madridista for life
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
נערךnew-guy כתב:קורץ לי לפנק את הLX86 באיזה מדפיים טובים..
מגרד מגרד.....
3d לא צריך טלוויזיה לא תומכת....
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Yuval11
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 365
- שם מלא: Yuval11
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
אתה מתכנן לשדרג את המגבר או שאתה כבר בעלים של מגבר?
הרוקסן הזה מאוד מתאים למוניטור , ואולי אם תשמע אותו אז זה יחסוך לך שדרוג של רמקולים.
אמור להסתובב בלוחות בHI FI רוקסן יד-2 בן חצי שנה בערך ולדעתי יחסוך לך כמה שקלים.
הרוקסן הזה מאוד מתאים למוניטור , ואולי אם תשמע אותו אז זה יחסוך לך שדרוג של רמקולים.
אמור להסתובב בלוחות בHI FI רוקסן יד-2 בן חצי שנה בערך ולדעתי יחסוך לך כמה שקלים.
השדרגת תמיד תגרד בסופו של דבר,
השאלה היא אם תחליף למדפיים תהיה מרוצה?
בסטריאו עם מגבר ק"ב - אני בספק, גם אם ה86 טוב כמו שאומרים בסטריאו (ובטח ש"טוב" שווה ערך לאינטגרייטד (סטריאו) של 5-6 אלף ש"ח במקרה הטוב) השדרגת תדגדג שוב כי ברסיבר ק"ב יש יותר מדיי פשרות, לק"ב זה מצוין, לסטריאו לא, בטח לא למוניטור אודיו גולד שראוי לאיזה אינטגרייטד איכותי.
בקיצור, אני חושב שקודם תסחט את הרמקול שיש לך, הRX8 אמור להיות רמקול טוב, תמצא איזה אינטגרייטד ביד שניה עד 10 אלף ש"ח ותוכל להיות מבסוט לדעתי.
בסטריאו עם מגבר ק"ב - אני בספק, גם אם ה86 טוב כמו שאומרים בסטריאו (ובטח ש"טוב" שווה ערך לאינטגרייטד (סטריאו) של 5-6 אלף ש"ח במקרה הטוב) השדרגת תדגדג שוב כי ברסיבר ק"ב יש יותר מדיי פשרות, לק"ב זה מצוין, לסטריאו לא, בטח לא למוניטור אודיו גולד שראוי לאיזה אינטגרייטד איכותי.
בקיצור, אני חושב שקודם תסחט את הרמקול שיש לך, הRX8 אמור להיות רמקול טוב, תמצא איזה אינטגרייטד ביד שניה עד 10 אלף ש"ח ותוכל להיות מבסוט לדעתי.
Utopia
התכוונתי כולל אינטגרייטד כמובן....מדפיים GX100 CM5 או רצפתיים RX8?kipikipod כתב:השדרגת תמיד תגרד בסופו של דבר,
בקיצור, אני חושב שקודם תסחט את הרמקול שיש לך, הRX8 אמור להיות רמקול טוב, תמצא איזה אינטגרייטד ביד שניה עד 10 אלף ש"ח ותוכל להיות מבסוט לדעתי....
40 שנה לך תיזכור..
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
שמעת את ה-GX100?
שמע אותם לצד ה-RX8 בחנות שבה קנית את ה-RX8, עם הגברה שתואמת את התקציב שרלוונטי לך, ותחליט...
שמע אותם לצד ה-RX8 בחנות שבה קנית את ה-RX8, עם הגברה שתואמת את התקציב שרלוונטי לך, ותחליט...
טוב אז ככה....
אי אפשר לוותר על המוניטור RX8 הם הרבה יותר טובים מכל רמקול מדפי ששמעתי ברמת מחיר שלו
או מכל רצפתי-רמקול מוביל עד ה10-12K לטעמי.
באסים טובים ונעימים טרבל כיף לאוזן בקיצור כדי להחליף את המוניטור אודיו ולקבל תמורה יותר טובה
צריך להשקיע לפחות עוד 10K +מקור טוב יותר+דאק...
נשארים בנתיים עם המוניטור אודיו עד שיתחרר תקציב נוסף לשידרוג כמו שצריך.
כבר אני אומר אני שם אותם למכירה יבוא קונה טוב לא יבוא גם טוב-חודש חודשיים נביא תקציב חדש
מקסימום נעשה טרייד אין.
ושוב חייב לציין את יגאל סטריאוסקופ שנתן לי לשמוע כל רמקול אפשרי
ונתן לי להבין שיש לי משהו ממש טוב בידיים וכדאי לשפר מקור,דאק וכבלים וכרגע בלי תקציב
לא כדאי להכנס להרפתקאה הזאת.שדרגת שדרגת אבל יש גם משפחה להאכיל!
יגאל שוב אתה בן אדם מדהים-תודה!
המוניטור אודיו למכירה 7800 ש"ח(מחיר הרבה יותר טוב מפיוז למשל תצוגה/יד שניה)-מקווה למכור רק בעוד חודשיים לערך
ועד אז...נמשיך לשמוע ולהנות מהמוזיקה שלנו-כי זה בסופו של דבר הכי חשוב!
נפגש!
אי אפשר לוותר על המוניטור RX8 הם הרבה יותר טובים מכל רמקול מדפי ששמעתי ברמת מחיר שלו
או מכל רצפתי-רמקול מוביל עד ה10-12K לטעמי.
באסים טובים ונעימים טרבל כיף לאוזן בקיצור כדי להחליף את המוניטור אודיו ולקבל תמורה יותר טובה
צריך להשקיע לפחות עוד 10K +מקור טוב יותר+דאק...
נשארים בנתיים עם המוניטור אודיו עד שיתחרר תקציב נוסף לשידרוג כמו שצריך.
כבר אני אומר אני שם אותם למכירה יבוא קונה טוב לא יבוא גם טוב-חודש חודשיים נביא תקציב חדש
מקסימום נעשה טרייד אין.
ושוב חייב לציין את יגאל סטריאוסקופ שנתן לי לשמוע כל רמקול אפשרי
ונתן לי להבין שיש לי משהו ממש טוב בידיים וכדאי לשפר מקור,דאק וכבלים וכרגע בלי תקציב
לא כדאי להכנס להרפתקאה הזאת.שדרגת שדרגת אבל יש גם משפחה להאכיל!
יגאל שוב אתה בן אדם מדהים-תודה!
המוניטור אודיו למכירה 7800 ש"ח(מחיר הרבה יותר טוב מפיוז למשל תצוגה/יד שניה)-מקווה למכור רק בעוד חודשיים לערך
ועד אז...נמשיך לשמוע ולהנות מהמוזיקה שלנו-כי זה בסופו של דבר הכי חשוב!
נפגש!
40 שנה לך תיזכור..
NADIM רוקסנים שגם אותם צריך לקחת בחשבון שאני עדיין עם הLX86Yuval11 כתב:איזה רמקולים שמעת ועם איזה מגברים?...
B&W פוקלים וכו וכו.
לא שמעו גרוע חס וחלילה אבל המוניטור אודיו RX8 שמעו יותר טוב שוב ברמת מחיר הזאת,
אין כסף יותר להשקעה כרגע וטרייד אין בלי מגבר סטריאו כבלים טובים ודאק טוב לא יעשה שום דבר.
אז אני כרגע נשאר עם RX8 החתיכים שלי(אפילו לאשתי קשה להפרד מהם,אבל נו מה לעשות מחלה זאת מחלה והיא מבינה)-טוב לי איתם-תמיד יש יותר טוב
ותמיד אני ארצה לשדרג.
40 שנה לך תיזכור..
חשבתי שסטריאוסקופ לא מתעסקים עם פוקאל.. איזה שמעת?new-guy כתב:NADIM רוקסנים שגם אותם צריך לקחת בחשבון שאני עדיין עם הLX86Yuval11 כתב:איזה רמקולים שמעת ועם איזה מגברים?...
B&W פוקלים וכו וכו.
אין כסף יותר להשקעה כרגע וטרייד אין בלי מגבר סטריאו כבלים טובים ודאק טוב לא יעשה שום דבר.
אז אני כרגע נשאר עם RX8 החתיכים שלי(אפילו לאשתי קשה להפרד מהם,אבל נו מה לעשות מחלה זאת מחלה והיא מבינה)-טוב לי איתם-תמיד יש יותר טוב
ותמיד אני ארצה לשדרג....
בכל מקרה, אני חושב שאתה צריך להתארגן על אינטגרייטד טוב ותוכל להרגע..
Utopia
- Yuval11
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 365
- שם מלא: Yuval11
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
זאת הדרך , זה בטוח ירגיע אותך איזו תקופהkipikipod כתב:חשבתי שסטריאוסקופ לא מתעסקים עם פוקאל.. איזה שמעת?new-guy כתב:NADIM רוקסנים שגם אותם צריך לקחת בחשבון שאני עדיין עם הLX86Yuval11 כתב:איזה רמקולים שמעת ועם איזה מגברים?...
B&W פוקלים וכו וכו.
ותמיד אני ארצה לשדרג....
בכל מקרה, אני חושב שאתה צריך להתארגן על אינטגרייטד טוב ותוכל להרגע.....
האורך של התקופה הזאת זה כבר תלוי בך.
לא איש של "שמות"...אל תתפוס אותי..kipikipod כתב:חשבתי שסטריאוסקופ לא מתעסקים עם פוקאל.. איזה שמעת?new-guy כתב:NADIM רוקסנים שגם אותם צריך לקחת בחשבון שאני עדיין עם הLX86Yuval11 כתב:איזה רמקולים שמעת ועם איזה מגברים?...
B&W פוקלים וכו וכו.
ותמיד אני ארצה לשדרג....
בכל מקרה, אני חושב שאתה צריך להתארגן על אינטגרייטד טוב ותוכל להרגע.....
וכן אינטגרייטד+כבלים+דאק-יהיה גם יהיה
40 שנה לך תיזכור..