תוכנת הקלטה טובה ופשוטה
שלום,
יש לי HD PVR 2 של הופונאג - גימיגנ.
אני מחפש תוכנה, די פשוטה, שתקליט טוב ובסטנדרט עדיף MKV, כרגע בערוץ הנכנס היחיד את HDMI ל HDMI.
שאוכל להגדיר כרגע רק שעות הקלטה מראש,
ובעתיד אף לחבר ל IR BLASTER כלשהו שתומך את התוכנה הזאת...
מישהו? אני כבר יומיים חורש את האינטרנט ולא מוצא.
האם הגעתי למקום הנכון?
תודה!
יש לי HD PVR 2 של הופונאג - גימיגנ.
אני מחפש תוכנה, די פשוטה, שתקליט טוב ובסטנדרט עדיף MKV, כרגע בערוץ הנכנס היחיד את HDMI ל HDMI.
שאוכל להגדיר כרגע רק שעות הקלטה מראש,
ובעתיד אף לחבר ל IR BLASTER כלשהו שתומך את התוכנה הזאת...
מישהו? אני כבר יומיים חורש את האינטרנט ולא מוצא.
האם הגעתי למקום הנכון?
תודה!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
רגע, לאט לאט... אתה הראשון כאן שקנה את המוצר הזה... ובגלל שאתה early adopter כנראה שגם הכל יילך לך יותר קשה...
האם עם התוכנה הבסיסית המגיעה עם המוצר, אתה מצליח להקליט "ידנית" מערוצי ה-HD של הוט באיכות טובה?
תוכנה מצויינת שמפתחיה עשו אינטגרציה די חזקה עם ה-Colossus היא NextPVR. התוכנה הזו תומכת גם ב-IR Blaster ובהעלאת לוחות משדרים.
שווה לנסות ולראות אם התוכנה תומכת גם ב-HD PVR2 שקנית.
בשביל החלק של ה-IR Blaster, אתה יכול להיעזר בחלק המתאים במדריך להגדרת ממיר ב-GBPVR (השם הקודם של התוכנה) שלינק אליו תוכל למצוא בשרשור המדריכים בראש הפורום.
אבל בכל מקרה, ההצעה שלי היא לעשות הכל "פרה פרה". קודם תראה שאתה מצליח לראות תמונה דרך התוכנה ולבצע דרכה הקלטה פשוטה, אחרי זה יהיה אפשר להמשיך...
האם עם התוכנה הבסיסית המגיעה עם המוצר, אתה מצליח להקליט "ידנית" מערוצי ה-HD של הוט באיכות טובה?
תוכנה מצויינת שמפתחיה עשו אינטגרציה די חזקה עם ה-Colossus היא NextPVR. התוכנה הזו תומכת גם ב-IR Blaster ובהעלאת לוחות משדרים.
שווה לנסות ולראות אם התוכנה תומכת גם ב-HD PVR2 שקנית.
בשביל החלק של ה-IR Blaster, אתה יכול להיעזר בחלק המתאים במדריך להגדרת ממיר ב-GBPVR (השם הקודם של התוכנה) שלינק אליו תוכל למצוא בשרשור המדריכים בראש הפורום.
אבל בכל מקרה, ההצעה שלי היא לעשות הכל "פרה פרה". קודם תראה שאתה מצליח לראות תמונה דרך התוכנה ולבצע דרכה הקלטה פשוטה, אחרי זה יהיה אפשר להמשיך...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אוקי.. 
תודה על התגובה המהירה.
אז ככה, בעזרת התוכנה Arcsoft Showbiz, אני מצליח להקליט ידנית ולשמור לקונטיינר MP4 או TS לבחירתי
לפי ביט-רייט שאני מגדיר קבוע.
האם זה נקרא איכות טובה? אז כן, זה הצלחתי.
אם זאת, כל תוכנה אחרת שהתקנתי לא הצליחה למצוא את התמונה.
תודה על התגובה המהירה.
אז ככה, בעזרת התוכנה Arcsoft Showbiz, אני מצליח להקליט ידנית ולשמור לקונטיינר MP4 או TS לבחירתי
לפי ביט-רייט שאני מגדיר קבוע.
האם זה נקרא איכות טובה? אז כן, זה הצלחתי.
אם זאת, כל תוכנה אחרת שהתקנתי לא הצליחה למצוא את התמונה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

קבצי TS (וגם MP4) זה מצויין. קח בחשבון שקבצי הקלטה ב-HD הם גדולים מאוד (2-4GB לשעה זה סביר בהחלט).
שווה לנסות ביטרייטים שונים ולהחליט בעצמך מה מספק אותך מבחינת איכות.
הייתי נעזר בזה אולי בקטע זהה שאפשר לנגן, אולי מהסרט ב-HD VOD שהוט נותנים מדי פעם בחינם.
תוכנות אחרות - גם ב-NextPVR לא הצלחת?
כנראה שזה עניין של זמן עד שהמוצר ייתמך, כמו ה-Colossus. המוצר שקנית חדש גם בעולם, לא רק בארץ...
שווה לנסות ביטרייטים שונים ולהחליט בעצמך מה מספק אותך מבחינת איכות.
הייתי נעזר בזה אולי בקטע זהה שאפשר לנגן, אולי מהסרט ב-HD VOD שהוט נותנים מדי פעם בחינם.
תוכנות אחרות - גם ב-NextPVR לא הצלחת?
כנראה שזה עניין של זמן עד שהמוצר ייתמך, כמו ה-Colossus. המוצר שקנית חדש גם בעולם, לא רק בארץ...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

על פי הפוסט הזה:
http://www.hauppauge.co.uk/forum/showth ... post108778
ה-HD PVR 2 נתמך ב-NextPVR.
אם לא הצלחת, כנראה שאתה עושה שם משהו לא נכון, ושווה לשים שאלה על זה בפורום של NextPVR:
http://forums.gbpvr.com/forumdisplay.ph ... VR-Support
http://www.hauppauge.co.uk/forum/showth ... post108778
ה-HD PVR 2 נתמך ב-NextPVR.
אם לא הצלחת, כנראה שאתה עושה שם משהו לא נכון, ושווה לשים שאלה על זה בפורום של NextPVR:
http://forums.gbpvr.com/forumdisplay.ph ... VR-Support
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לדעתי תישאר עם זה ותמשיך לנסות.
זה כנראה משהו בהגדרות, אבל עזוב רגע את ה-Live TV... ניסית לעשות הקלטה רגילה (Manual Recording)?
בכל מקרה, כדאי לשאול בפורום שלהם, אולי זה באמת משהו פשוט.
זה כנראה משהו בהגדרות, אבל עזוב רגע את ה-Live TV... ניסית לעשות הקלטה רגילה (Manual Recording)?
בכל מקרה, כדאי לשאול בפורום שלהם, אולי זה באמת משהו פשוט.