המלצה לטלויזיה :)
שלום חברים,
אז אחרי שהפיליפס 32 אינץ' שלי עשתה את עבודתה נאמנה, הגיע הזמן לבחור טלויזיה חדשה ואני אשמח לעזרתכם!
כמה נתונים חשובים:
1. רוחב הסלון שלי הוא 5-6 מטר לערך,
2. התקציב שלי הוא עד 12 אלף ש"ח
3. לטלויזיה יחובר ONKYO 608 יחד עם ממיר הוט HD, סטרימר של XTREAMER שתומך ב- 3D ובנוסף בלוריי של פיוניר.
אני מעדיף טלויזיה 50 אינץ ומעלה, תומכת 3D, הסמארט לא חשוב כלל.
אשמח לעזרתכם!
תודה!
אז אחרי שהפיליפס 32 אינץ' שלי עשתה את עבודתה נאמנה, הגיע הזמן לבחור טלויזיה חדשה ואני אשמח לעזרתכם!
כמה נתונים חשובים:
1. רוחב הסלון שלי הוא 5-6 מטר לערך,
2. התקציב שלי הוא עד 12 אלף ש"ח
3. לטלויזיה יחובר ONKYO 608 יחד עם ממיר הוט HD, סטרימר של XTREAMER שתומך ב- 3D ובנוסף בלוריי של פיוניר.
אני מעדיף טלויזיה 50 אינץ ומעלה, תומכת 3D, הסמארט לא חשוב כלל.
אשמח לעזרתכם!
תודה!
נערך לאחרונה על ידי edi17 ב 22/01/2013 16:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
אתה מיתכוון אורך 6 מטר? אתה צריך 70/80 אינץ! בתקציב שלך יש לך מסך מצויין של שארפ ב-60 אינץ ,הבנתי שיש דגם כזה גם ב-70 אבל הוא מעל לתקציב.
http://www.dvdcenter.co.il/pl_product~761~17~85.htm
http://www.dvdcenter.co.il/pl_product~761~17~85.htm
- EFIBET
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1110
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
אהלן
חשוב מאוד למדוד את המרחק האמיתי בפועל בין המסך למקום ישיבת הצופה.
עד 5 מטר הייתי ממלית מאוד על פיליפס 55PFL7007, תמונה לדעתי הכי איכותית.
היה והמרחק גדול יותר, כדאי ללכת על 60'' ולדעתי לפיליפס אין כזו אז צריך ללמוד את הקיים...
עצה אישית - הכלל של גודל מסך פי 10 מאורך הסלון איננו תורה מסיני ולא חקוק על הסלע
מנסיון אישי בHD ובמיוחד ב3D כדאי את המסך הגדול ביותר שאתה יכול לרכוש ושמצא חן לעינייך בלבד
בהצלחה
אפי
חשוב מאוד למדוד את המרחק האמיתי בפועל בין המסך למקום ישיבת הצופה.
עד 5 מטר הייתי ממלית מאוד על פיליפס 55PFL7007, תמונה לדעתי הכי איכותית.
היה והמרחק גדול יותר, כדאי ללכת על 60'' ולדעתי לפיליפס אין כזו אז צריך ללמוד את הקיים...
עצה אישית - הכלל של גודל מסך פי 10 מאורך הסלון איננו תורה מסיני ולא חקוק על הסלע
מנסיון אישי בHD ובמיוחד ב3D כדאי את המסך הגדול ביותר שאתה יכול לרכוש ושמצא חן לעינייך בלבד
בהצלחה
אפי