ובשרתים אחרים הוא נותן לי בסביבות 100 מגה..
אני בהוט תשתית והספק הוט-נט (במהירות של 100 מגה)
זה בת''א-תמיד ככה ..

זה בהרצליה

חיבור כבלים, אבל אני מניח שזה כבל קואקס רק עד איזה ארונית תקשורת ברחוב, ומשם סיב אופטי לוירג'ין.ValorHeart כתב:Batnun האם אתה מחובר דרך כבלים או דרך VDSL או דרך סיב אופטי?
אשמח לדעת איזו חבילה יש לך ומה העלות שם אצלך...

כנראה שאתה לא מעודכן אבל ישראל במקום האחרון בעולם ב Download & Upload:Class889 כתב:אתם מדברים שטויות.
אנשים שיש להם 100 מגה של הוט כמעט כולם מקבלים 100 כל היום כי הוט פרסו סיבים אופטים כמעט לרוב הארץ, ולחול מי שבספק נורמלי (לא 012 או 013 הגרוטאות האלה) יקבלו אחלה מהירויות לחול , אז תפסיקו להמציא דברים, זה ממש מעצבן כשאתם לא צודקים....

נ.ב אני לא הולך להמשיך את הוויכח הזה איתך.Dave-18 כתב:כנראה שאתה לא מעודכן אבל ישראל במקום האחרון בעולם ב Download & Upload:Class889 כתב:אתם מדברים שטויות.
אנשים שיש להם 100 מגה של הוט כמעט כולם מקבלים 100 כל היום כי הוט פרסו סיבים אופטים כמעט לרוב הארץ, ולחול מי שבספק נורמלי (לא 012 או 013 הגרוטאות האלה) יקבלו אחלה מהירויות לחול , אז תפסיקו להמציא דברים, זה ממש מעצבן כשאתם לא צודקים....
DOWNLOAD ממש לא, UPLOAD כן, לא אמרתי שום דבר שקשור לUPLOAD.
כמה דברים יש לי להגיד לך... שהתשתית והאינטרנט בארץ יהיו ברמה של Virgin Media אתה יכול להמשיך ולפנטז על אינטרנט ברמה שאתה "משלה" את עצמך ומשווה את HOT ל Virgin Media
אפילו האינטרנט בפלא שמה LTE יותר מהיר ואיכותי מהאינטרנט הביתי שיש לך כאן בארץ
התשתית בארץ ושם היא בדיוק אותו דבר אין שום הבדל.
ותבין שאני דיברתי על זה שאתה משלם פה על 100 ומקבל 100 נקודה.
לגביי טלפון סלולרי לא דיברתי וזה לא בנושא בכלל של תקשורת קווית.
אבל אתה בא ואומר שהאינטרנט הסלולרי שלהם יותר איכותי ומהיר יותר מהאינטרנט הקווי כאן, קפצת 30 מדרגות עם ההגזמה שלך.
ולהבהיר לך עוד משהו
שהיה לי (10 MB) ב Virgin Media זה היה עוד בתקופה שעוד לא היה Fiber Optics
הוט נתנו 100 מגה מלפני כמה שנים טובות גם בזמן שלא היה סיבים אופטים.
זה עוד היה ב2008 שזה מלפני 5 שנים, הם נתנו 100 מגה על DOCSIS 3 HFC.
אז בבקשה תפסיק לדבר שטויות ולחשוב שכבלים בחול יותר טוב מהכבלים בארץ.
אין הבדל בינהם, ההבדל היחידי הוא בUP ואף אחד לא מתווכח על הUP בארץ שהוא זוועה.
...