הפרוייקט הגדול ביותר והראשון בארץ בשידור HD יהיה זה של ערוץ הראשון. הוא יתחיל ביום שלישי בבוקר, ויסתיים למחרת היום. כך רואים אותו שניים מן האנשים שבהם תולים את התקוות שהכל יעבור כשורה.
אתר AV+דיגיטל, מסקר את אחד הפרוייקטים הגדולים והמורכבים שערוץ 1 ידע מימיו, שידור כל יום הבחירות ב-HD מלא, כולל מהשטח. מה נדרש לטובת המהלך? במה הצטיידו והאם נמשיך לקבל גם אחרי יום הבוחר את כל השידורים ב-HD מהערוץ הראשון?
לכתבה המלאה: ...ועכשיו נעבור לשידור הבחירות הראשון ב-HD !
חבל שהשידור HD בא לכסות על כל המגרעות של ערוץ 1:
- אין פרשנים מעניינים (אם בכלל לא זכורה לי פרשנות בערוץ).
- האולפנים והכתבים משמימים.
- לקריינים יש נוכחות של חסה.
- הכי הרבה תקלות בשידור (אם שידור הSD מלא תקלות מה הטעם בHD).
אני מניח שיהיו קצת חפירות על כך שהם שידרו רק ב 720P ולא 1080 או שטויות כאלה אבל גם אם השידורים שלהם היו ב4K עם דולבי אוטלה סראונד לא הייתי צופה במהדורה (בלי תשלום לפחות),
רק לי נראה מגוחך שבארץ עושה כ"כ הרבה רעש משידורי HD כשבחו"ל כמעט בכל מדינה נורמלית (אפילו במדינת עולם שלישי כמו ויאטנם ד"א) יש מזמן שידורי HD ברב הערוצים?
המשחק אתמול שודר באיכות מרהיבה שלא ראיתי עד עתה בשידור של ערוץ 1 ב- HD.
כנראה שהציוד החדש שמזמור רכשו (ואני לא מבין בזה כלום, יכול להיות שאני מדבר שטויות), עושה עוד יותר פלאים לאיכות.
urich היקר
אם לא היתה רשות שידור שמתקיימת ( בטלוויזיה לפחות) מכספי האגרה לא היה שידור ציבורי ראוי אחד במדינה הזו שמכרה את נשמתה לבעלי הון הודות לביבי וידידיו .
השידור הציבורי הוא הדבר היחיד שנותן לך אפשרות לשמוע ולראות שידורים אוזנים ותכנים שלעולם לא תראה בערוצים מסחריים שקיימים רק הודות ולמען הפמרסמים וכך הם גם נראים בשנים האחרונות ( מזל שיש רשות שניה שמחייבת אותם להפקי או לרכוש גם תכנים אחרים אחרת המצב היה גרוכ הרבה יותר). אם בערוץ 2 או בערוץ 10 מבליחה איזו דרמה טובה זה כבר אירוע חגיגי והיתר מורכב מזבל מרוכז, חדשות ותכנים המתאימים ומוגשים בעיקר למכנה המשותף הכי נמוך.
חבל שרשות השידור הדרדרה למצה הפיננסי הנוכחי שהוא אגב תולדה של התעמרות מתמשכת של ממשלות הליכוד בעיקר ברשות עצמה.
יש שם אנשים טובים שיודעים ועושים שידור איכותי.
אגב, בכל העולם ( פרט לארהב ועוד כמה מדינות בהן הכל בידיים מסחריות) קיים שידור ציבורי איכותי ובכל אירופה נהוגה אגרת טלוויזיה יקרה.
Huber כתב:רק לי נראה מגוחך שבארץ עושה כ"כ הרבה רעש משידורי HD כשבחו"ל כמעט בכל מדינה נורמלית (אפילו במדינת עולם שלישי כמו ויאטנם ד"א) יש מזמן שידורי HD ברב הערוצים?
...
בדיוק!!
השידור מדהים באיכותו דרך אגב ורק גורם לי להתעצבן על כך שזה לא הסטנדרט..
איך אשתי אמרה אחרי שזיפזפתי לערוץ 2 "תוריד את הניילון מהמסך רואים מטושטש".
למרות התוכן אי אפשר היה לעבור לערוצים המסחריים אחרי איכות התמונה הפנטסטית בערוץ הראשון.
מתי נזכה לראות גם בערוצים 2 ו 10 תמונה באיכות כזאת.