דעה לגבי רמקולים JBL E90

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
fLy פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1813
נתן תודות: 532 פעמים
קיבל תודות: 272 פעמים

שליחה #1 

שלום :)

אני מנסה 'לצוד' בימים אלה עסקה משתלמת גם מבחינה כלכלית וגם מבחינת סאונד(חשוב במידה שווה) לרמקולים קדמיים-רצפתיים-מדגם חדש(יחסית).
אני מעוניין להשקיע עד 2000ש"ח בשוק היד-2 הפרטי(בשאיפה פחות) או עד 4000-5000 בחנות(לא משנה אם יד שנייה או חדש, אשלם בתשלומים).
מכיוון שאין לי דרישות אודיופיליות וכדי לא לשרוף את הכסף סתם על רווח חנות, אני נוטה לכיוון השוק הפרטי.

א. אני מעוניין בדעה שלכם על הרמקולים הספציפיים הנ"ל שמוצעים ביד2 במחיר דיי אטרקטיבי, 1400ש"ח.
ב. האם אתם מודעים לזוג רמקולים בשוק ביד-2 העונים לדרישות שלי ועדיפים על הנ"ל? (אפילו אם טיפה יותר יקרים)
חרשתי המון מודעות, Specs and Review בכל האתרים המוכרים ואני טובע בשלל האופציות :D
שאלו יהיו הצרות :wink:

אני מודע לכך שרמקולים(ואודיו בכלל) זה עניין של דעה ואבחנה אישית אך אני מעוניין בדעות כאלו.
נושא המגבר כרגע גמיש, בשלב ראשון הרמקולים יחוברו לרסיבר ישן, בשלב ב' ירכש מגבר סטריאו ראוי.

תודה על הקריאה ותשומת הלב (Y)
דורון.

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #2 

על הנייר הם נראים כתמורה טובה למחיר. עכשיו השאלה היא האם תאהב את הסאונד.

fLy פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

תודה HazooM, כמובן שאאזין לכל רמקול לפני שארכוש, לא קונה על הנייר :)
האם יש לך נסיון עם JBLים מסדרות 'לא אודיופיליות'? LX, E

madridista
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 166
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #4 

המחיר ניראה קצת מחשיד תיבדוק עים הרמקולים בסדר ואין אליהם שריטות ועים הווופרים תקינים ואין אליהם קרעים או הטויטר שרוף תדוק טוב טוב

בהצלחה (Y) (f)
madridista for life

fLy פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

תודה madridista, תוכל לתת לי טיפ או שניים כיצד לבדוק 'טוב טוב' רמקול שמכיל 4 אלמנטים?
אין לי שמץ האמת איך לבדוק ב100%(מלבד פשוט להאזין כמובן)...
אבל כמו שאני מכיר את עצמי, יש מצב שאני יכול שלא לשים לב אם אחד מהאלמנטים לא עובד...
לפעמים 'אדרנלין הרכישה' גובר על השמיעה/שכל של הרוכש :D בעיה ידועה בתחום בו עסקינן :lol:

madridista
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

פשוט מאד תיסכל טוב שאין שריטות או הרבה ליכלוך או אבק תיבדוק גם את המגן הרשת של הרמקול שאין בו חורים תיבדוק את האלמנטים שזה באס מיד טויטר עים הכול פועל חלק תיבדוק את הוופרים טוב טוב שאין בהם קרעים או יובש תיבדוק שהטויטר לא שרוף תילך עים עוד חבר או שתיים שיעזרו פה תיקח אתך דיסקים שאתה אוהב מוזיקה סרטים בכול מיני פורמטים בהצלחה (Y) (f)
madridista for life

madridista
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

עי זה קשה לך מידי תילך לחנות שמוכרת את הרמקולים תיסתכל טוב טוב איך ניראה החדש עים אין לך זיכרון צלומי תיקח איתך מצלמה או סמארטפון הכי טובים שאתה יכול ותצלם אותו בכל מיני זוייות שתיזכור ועל הדרך תישמע אותו בחנות איך הוא עים אהבת אז תילך לאיש שמוכר עים לא אז תישמע רמקולים אחרים שמוכרים בחנות בהצלחה (Y) (f)
madridista for life

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”