חיבור נייד לטלויזיה
יש לי מחשב נייד SAMSUNG 300V5A-S0AIL ומכשיר טלויזיה LCD ישן מסוג טושיבה (ללא HDMI) אני מנסה לחבר את הנייד בכבל HDMI לטלויזיה כאשר צד אחד של הכבל הוא HDMI והצד השני הוא 3 צבעים (אדום, לבן, צהוב) ושאלתי היא לאן לחבר את 3 הצבעים (מאחר ויש כל מיני שלישיות הצבעים הללו) והאם ישנן פעולות נוספות שעלי לבצע, במחשב או בטלויזיה, כדי לראות את המחשב בטלויזיה?
HDMI לא מתחבר לקומפוזיט (בננות) בלי ממיר. אתה יכול לזרוק את הכבל שיש לך, ולקנות כזה http://lenkeng.en.alibaba.com/product/6 ... V_PS3.html
..
- EFIBET
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1110
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
חבר,
הכבל לא מתאים כי מעבר לחיבור הפיזי גם צריך התאמה ב"אותות" שעוברים בכבל.
החיבור PL(אדום\לבן\צהוב) הוא לאות אנאלוגי של רמקול ימין\רמקול שמאל ואות החוזי
החיבור HDMI הוא לאותות דיגטלים ש"מכילים" בתוכם את האינפורמציה.
כמו שאמר קודמי - נדרש פה להוסיף רכיב "ממיר" שיודע לתאם את שני סוגי הפרוטוקולים הללו.
אולי אולי הכבל הזה מכיל את הממיר "מובנה", האם יש לך את הדגם של הכבל?
אפי
הכבל לא מתאים כי מעבר לחיבור הפיזי גם צריך התאמה ב"אותות" שעוברים בכבל.
החיבור PL(אדום\לבן\צהוב) הוא לאות אנאלוגי של רמקול ימין\רמקול שמאל ואות החוזי
החיבור HDMI הוא לאותות דיגטלים ש"מכילים" בתוכם את האינפורמציה.
כמו שאמר קודמי - נדרש פה להוסיף רכיב "ממיר" שיודע לתאם את שני סוגי הפרוטוקולים הללו.
אולי אולי הכבל הזה מכיל את הממיר "מובנה", האם יש לך את הדגם של הכבל?
אפי
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
הפעולה היחידה שאתה צריך לעשות זה לרכוש ממיר אקטיבי (למעשה זה נקרא SCAN CONVERTER או DOWN SCALLER) אשר ממיר את האות היוצא מחיבור HDMI של המחשב לכניסת COMPOSITE של המסך + אודיו אנלוגי (המכשיר נקרא גם DE EMBEDDER).shagam11 כתב:יש לי מחשב נייד SAMSUNG 300V5A-S0AIL ומכשיר טלויזיה LCD ישן מסוג טושיבה (ללא HDMI) אני מנסה לחבר את הנייד בכבל HDMI לטלויזיה כאשר צד אחד של הכבל הוא HDMI והצד השני הוא 3 צבעים (אדום, לבן, צהוב) ושאלתי היא לאן לחבר את 3 הצבעים (מאחר ויש כל מיני שלישיות הצבעים הללו) והאם ישנן פעולות נוספות שעלי לבצע, במחשב או בטלויזיה, כדי לראות את המחשב בטלויזיה?...
בכל אופן כיום מרבית המכשירים מבצעים את ההפך, משיטה ישנה לחדשה ומכשירים שעושים אחורה לא נמצאים בכל חנות אלא רק בכמה חנויות בודדות ולפעמים גם לפי הזמנה אישית.
כמובן המכשיר הזה יקר ביחס למכשיר אחר... לכן המלצה שלי היא בכלל לשדרג את המסך טלויזיה ולהיכנס ברגל ימין לשנת 2013...
http://www.atlona.com/Atlona-HDMI-DVI-t ... erter.html