ערוץ 1 ב HD ?! מה עומד מאחרי ההכרזה?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
איזו הכרזה? אתה יכול לתת לינק?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
דווחו על כך אתמול בטלוויזיה שהם סיימו את ההערכות ומעתה - הכל בHD, כולל שידורים מהאולפן. אולפן חדש יחשף מחר - לכבוד הבחירות...
אני חושש שהתקווה שלי שזה ישים לעידן - אופטימית מדי... צריך להגיש תביעה יצוגית על אפליה בין צרכנים והחזר האגרה...
"לינק":
http://www.iba.org.il/media/?recorded=1 ... ng=1382258
אתה מצפה מהמפגרים האלו שידווחו על זה באופן ציבורי יותר?... לא... אז תקשיב טוב לחדשות...
אני חושש שהתקווה שלי שזה ישים לעידן - אופטימית מדי... צריך להגיש תביעה יצוגית על אפליה בין צרכנים והחזר האגרה...
"לינק":
http://www.iba.org.il/media/?recorded=1 ... ng=1382258
אתה מצפה מהמפגרים האלו שידווחו על זה באופן ציבורי יותר?... לא... אז תקשיב טוב לחדשות...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

הכוונה היא ששידורי החדשות, שלמעט כמה שידורי נסיון ב-HD במהלך האולימפיאדה היו עד עכשיו ב-SD, יהיו ב-HD אמיתי במהלך סיקור הבחירות.
לא הייתה שום הכרזה לגבי שידורי עידן+ או החופשיים בלוויין עמוס. רק מנויי יס והוט יוכלו לקלוט את ערוץ 1 ב-HD.
לא הייתה שום הכרזה לגבי שידורי עידן+ או החופשיים בלוויין עמוס. רק מנויי יס והוט יוכלו לקלוט את ערוץ 1 ב-HD.
לגבי עידן - זה גם ההערכה שלי (למרות שזה לא נאמר במפורש). לעומת זאת, אני חושב שלא הבנת נכון, והם ישדרו בHD מהיום והלאה, לא רק בבחירות.pixies כתב:... יהיו ב-HD אמיתי במהלך סיקור הבחירות.... רק מנויי יס והוט יוכלו לקלוט את ערוץ 1 ב-HD....
יש לך לינק?...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אין לינק, פשוט ניסיתי לפרש את מה שסיפרת בהרחבה בפוסט השני שלך.
זה הקישור:
http://www.iba.org.il/spokesman/spokesm ... ity=903079
וזו לשון ההודעה:
מיום הבחירות ואילך כל שידורי הערוץ הראשון בפורמט HD
11:23 ,21.01.13
בשנת 2010 הגיעה הבשורה - הערוץ הראשון החל לשדר בפורמט HD. במשדרים הבולטים חצי הגמר הראשון של תחרות האירוויזיון, גביע העולם בכדורגל, ליגת העל בכדורגל, ליגת העל בכדורסל ואולימפיאדת לונדון.
המעבר לטכנולוגיית צפייה מתקדמת מקפיץ את הערוץ הראשון קדימה והופך אותו ל"מלך הביצה" בקרב ערוצי הטלוויזיה בישראל, ולערוץ הפתוח הראשון המשדר בפורמט HD.
השידור הציבורי ממשיך להתחדש עם חווית צפייה אחרת, לצד נראות חדשה של הערוץ הראשון באפיק 511 (בקרב בעלי מסכים התומכים בפורמט שידור זה) שתשפיע על איכות התמונה באפיק 11 ש"תמתח את פניה" ותיראה חדה יותר, ישודרו תכנים חדשים ומפתיעים במהלך השנים הקרובות.
לצפייה בכתבתו של יאיר ווינרב ששודרה אמש במבט על המעבר לשידורי HD לחצו על הקישור לכתבה בראש ההודעה
http://www.iba.org.il/spokesman/spokesm ... ity=903079
וזו לשון ההודעה:
מיום הבחירות ואילך כל שידורי הערוץ הראשון בפורמט HD
11:23 ,21.01.13
בשנת 2010 הגיעה הבשורה - הערוץ הראשון החל לשדר בפורמט HD. במשדרים הבולטים חצי הגמר הראשון של תחרות האירוויזיון, גביע העולם בכדורגל, ליגת העל בכדורגל, ליגת העל בכדורסל ואולימפיאדת לונדון.
המעבר לטכנולוגיית צפייה מתקדמת מקפיץ את הערוץ הראשון קדימה והופך אותו ל"מלך הביצה" בקרב ערוצי הטלוויזיה בישראל, ולערוץ הפתוח הראשון המשדר בפורמט HD.
השידור הציבורי ממשיך להתחדש עם חווית צפייה אחרת, לצד נראות חדשה של הערוץ הראשון באפיק 511 (בקרב בעלי מסכים התומכים בפורמט שידור זה) שתשפיע על איכות התמונה באפיק 11 ש"תמתח את פניה" ותיראה חדה יותר, ישודרו תכנים חדשים ומפתיעים במהלך השנים הקרובות.
לצפייה בכתבתו של יאיר ווינרב ששודרה אמש במבט על המעבר לשידורי HD לחצו על הקישור לכתבה בראש ההודעה
מאוד לא הוגן.
הדבר דומה לעניין התרופות נגד הסרטן שהוכללו בביטוח המשלים של קופות החולים. הממסד אסר את הוספת התרופות הללו היות והיא מנוגדת לעקרון השוויון המקבל ביטוי ביכולתו (או אי יכולתו) הכלכלית של מבטוח לרכוש את הביטוח המשלים. המרוויחים הגדולים הם כמובן חברות הביטוח הפרטיות אשר נותנות מענה לכך.
כמי שמשלם את אגרת רשות השידור אך לא מחובר לטלוויזיה רב ערוצית אני חש חוסר הוגנות, ואין לי כוונה להעשיר את קופת החברות הרב ערוציות על-מנת ליהנות מאיכות שידור שקיומה היא בזכות האגרה שרבים משלמים.
אני קורא לשר התקשורת ו-מנכ"ל רשות השידור: או כולם או אף אחד!
כמי שמשלם את אגרת רשות השידור אך לא מחובר לטלוויזיה רב ערוצית אני חש חוסר הוגנות, ואין לי כוונה להעשיר את קופת החברות הרב ערוציות על-מנת ליהנות מאיכות שידור שקיומה היא בזכות האגרה שרבים משלמים.
אני קורא לשר התקשורת ו-מנכ"ל רשות השידור: או כולם או אף אחד!
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
אתם מוזמנים להפנות את תלונתכם לרשות השנייה, הכדור במגרש שלה ורק במגרש שלה.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
אין לכם במה לבוא לתלונות לרשות השידור, היא לא אחראית על שידורי עידן+
Brendan,
ההחלטה בנוגע לביטוח המשלים היא אחת ההחלטות העצובות שהתקבלו כאן.
בסופו של דבר לפחות אנשים יש נגישות לתרופות מצילות חיים, אם עקרון השיוויוניות שווה לך את זה שיקול שלך.
אתה ממש מחזיר אותנו לימי המחיקון.
Brendan,
בסופו של דבר לפחות אנשים יש נגישות לתרופות מצילות חיים, אם עקרון השיוויוניות שווה לך את זה שיקול שלך.
אתה ממש מחזיר אותנו לימי המחיקון.
גם אני חושב שההחלטה בעניין התרופות מצילות חיים היא אחת ההחלטות העצובות שהתקבלו. אולם ההחלטה התקבלה ויושמה והיא משקפת תפיסה פעילה של הממסד. היות וכך, צריך ליישם אותה גם במישור התקשורת. אחרת, זה מתפרש כאיפה ואיפה.Mistoffelees כתב:אין לכם במה לבוא לתלונות לרשות השידור, היא לא אחראית על שידורי עידן+
Brendan,
אתה ממש מחזיר אותנו לימי המחיקון....
בזכות הכספים שמשולמים לרשות בדמות אגרה, ניתן לצלם ולשדר באיכות HD. כמשלם אגרה, אני רוצה שתעמוד לזכותי האפשרות ליהנות מזה מבלי צורך לשלם לצד ג' סכום כסף נוסף.
בתקופת המחיקון (או האנטי מחיקון ליתר דיוק), האוכלוסייה החלשה בישראל לא יכלה להרשות לעצמה לרכוש מכשיר צבעוני וזאת בשל עלויות המכס הגבוהות שהוטלו על המכשירים הללו. כיום המצב שונה היות ומחיר ציוד הקצה המאפשר קליטה וצפייה באיכות HD שווה לכל נפש. המכשול היחיד כרגע הוא הצורך להתחבר לחברה המספקת טלוויזיה רב ערוצית הכרוכה בעלות כספית משמעותית עבור אוכלוסיה חלשה. העלות הנוספת, במקרה הזה, זורמת לידיים פרטיות ולא לטובת הקופה הציבורית.
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
בזכות הכספים שמשולמים לרשות בדמות אגרה, ניתן לצלם ולשדר באיכות HD. כמשלם אגרה, אני רוצה שתעמוד לזכותי האפשרות ליהנות מזה מבלי צורך לשלם לצד ג' סכום כסף נוסף. אני בעדתך, אך התשלום האגרה הוא מכשיר טלויזיה בביתך ולא ציוד ושיטת שידור כמו yes / hot
- madridista
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 166
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 6 פעמים
גם ככה הערוץ בhd כבר הרבה זמן
madridista for life
לא מהאולפנים או מארועי חדשות מקומיים מצולמים (פרט לספורט). וכמובן - לא בDTT עידן+madridista כתב:גם ככה הערוץ בhd כבר הרבה זמן...
- madridista
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 166
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 6 פעמים
טוב זה לא ידעתי אני ביכלל לא רואה את הערוץ חוץ ימי שני שיש כדורגל

madridista for life
ומשום שהקריטריון לתשלום כזה עקום - יש לשנות את החוק שקובע זאת ל :uh99 כתב: אני בעדתך, אך התשלום האגרה הוא מכשיר טלויזיה בביתך ולא ציוד ושיטת שידור כמו yes / hot...
- תשלום אגרה רק בהנתן שירות (לא קולטים - לא משלמים)
- תשלום מופחת אם השירות מופחת (ללא HD למשל)
- חובת אספקת הערוצים הציבוריים שירות חינם על הוט וYES
ואתם תראו איך פתאום השירות משתפר אצל כולם.
לעניין DTT ועידן + כשנותנים לרשות 2 לפקח על ערוץ 1 - זו התוצאה: אף אחד לא מקדם HD שם, בשום ערוץ. למרות שכבר יצא חוק בנושא.
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
צריך לבטל לחלוטין את האגרה!!!!!!!!rafi_d כתב:ומשום שהקריטריון לתשלום כזה עקום - יש לשנות את החוק שקובע זאת ל :uh99 כתב: אני בעדתך, אך התשלום האגרה הוא מכשיר טלויזיה בביתך ולא ציוד ושיטת שידור כמו yes / hot...
- תשלום אגרה רק בהנתן שירות (לא קולטים - לא משלמים)
- תשלום מופחת אם השירות מופחת (ללא HD למשל)
- חובת אספקת הערוצים הציבוריים שירות חינם על הוט וYES
ואתם תראו איך פתאום השירות משתפר אצל כולם.
לעניין DTT ועידן + כשנותנים לרשות 2 לפקח על ערוץ 1 - זו התוצאה: אף אחד לא מקדם HD שם, בשום ערוץ. למרות שכבר יצא חוק בנושא....