זיו תודה על סקירה , נשמח לקבל ביקורת יסודית ומקצועית כפי שהתרגלנו .נשאר רק שהמחיר יהיה סביר ונראה לי שהסטרימר הבא שלי הוא של DUNE - עפ"י כל התחזיות הם הולכים להוציא מוצרים יציבים .
אימיילים, פגישות בתערוכות, עוד אימיילים ובסוף בינגו - יש לנו תמיכה ב- index.srt, כלומר היכולת להציג כתוביות עבור כותרי Blu-ray פרושים או כאלו שהם ISO (ואז שם קובץ הכתוביות נושא את שם קובץ ה- ISO), קיימת.
עובד גם בתלת-מימד וגם בדו-מימד.
הכל לאחר עדכון קושחה חדש שיצא היום.
לא הכל ורוד, אבל היי, רק התחלתי לבדוק אותו היום. פידבק ישלח ליצרן ובמהרה נוכל לקבל סטרימר מצויין.
ziv_r כתב:אימיילים, פגישות בתערוכות, עוד אימיילים ובסוף בינגו - יש לנו תמיכה ב- index.srt, כלומר היכולת להציג כתוביות עבור כותרי Blu-ray פרושים או כאלו שהם ISO (ואז שם קובץ הכתוביות נושא את שם קובץ ה- ISO), קיימת.
לא הכל ורוד, אבל היי, רק התחלתי לבדוק אותו היום. פידבק ישלח ליצרן ובמהרה נוכל לקבל סטרימר מצויין.
...
מעולה.
מה שנשאר זו הזרמה תקינה ברשת ויש לנו מוצר מנצח.
כל הכבוד זיו! - וכל הנהלת האתר
סופסוף - אני בטוח שלאתר הזה והקשרים שלו יש השפעה על הדבר (והניג'וסים של אריה ליצרן:D ).
אכן זה מעלה בכמה רמות את את אטרקטיביות המכשיר
שאלה חשובה
האם זה גם יחלחל לדורות הקודמים? (SMART/DOU/MAX)
ziv_r כתב:אימיילים, פגישות בתערוכות, עוד אימיילים ובסוף בינגו - יש לנו תמיכה ב- index.srt, כלומר היכולת להציג כתוביות עבור כותרי Blu-ray פרושים או כאלו שהם ISO (ואז שם קובץ הכתוביות נושא את שם קובץ ה- ISO), קיימת.
...
מעולה.
מה שנשאר זו הזרמה תקינה ברשת ויש לנו מוצר מנצח.
הבעיה עלולה להיות התמחור בארץ. נקווה לטוב.
...
אם התמחור בידי SG שנחשבת אחת מהיבואניות עם התמחור ההוגן ביותר בארץ, אני רגוע.