מורל או B&W+סאב?
טוב אז אחרי שכבר הייתי בטוח שהחלטתי על הB&W 685 יחד עם הPC10 אבל היום שמעתי את המורל.. באמת נשמע מדהים הבעיה זה המחיר בגלל שהתקציב שלי נע בסביבות ה4000-4500 ש"ח שהכוונה היתה להכניס בו גם זוג מדפי וגם סאב..
הרסיבר הוא רסיבר של פיוניר 522K.
עכשיו השאלה היא האם כדאי לקנות בלי סאב את המורל? או ללכת על הB&W והPC10?
אגב איזה חנויות לרמקולים מומלצות יש באזור חיפה והקריות?
אגב איזה חנויות לרמקולים מומלצות יש באזור חיפה והקריות?
- lllliiioor
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 177
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 5 פעמים
אני מציע לך ללכת לשמוע את הKLIPSH RB81 לפני שתחליט
לא יצא לי לשמוע מורל(איזה מורל? יש הרבה...), אבל הקליפש מעולים ולא פראיירים לגבי הנמוכים, אני איתם בלי סאב ומרוצה לגמרי (חדר 12 מ"ר)
לא יצא לי לשמוע מורל(איזה מורל? יש הרבה...), אבל הקליפש מעולים ולא פראיירים לגבי הנמוכים, אני איתם בלי סאב ומרוצה לגמרי (חדר 12 מ"ר)
ישנה חנות בשם אניגמה שנימצאת בציק פוסט בחיפה, בחור בשם ישראל.assaf17 כתב:טוב אז אחרי שכבר הייתי בטוח שהחלטתי על הB&W 685 יחד עם הPC10 אבל היום שמעתי את המורל.. באמת נשמע מדהים הבעיה זה המחיר בגלל שהתקציב שלי נע בסביבות ה4000-4500 ש"ח שהכוונה היתה להכניס בו גם זוג מדפי וגם סאב..
אגב איזה חנויות לרמקולים מומלצות יש באזור חיפה והקריות?...
שירות מעולה ומחירים מצויינים
- pacific100
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 592
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
[interest] הודעה מעוסק בתחום - מרטין [/interest]
האמת שאני מעדיף שלא יד שניה..
היום הייתי אצל אניגמה באמת שהיו שם מאוד נחמדים ושם הוא הציע לי את המורל (לדעתי זה אוקטב אבל אחרי שראיתי עכשיו שיש גם דגם שנקרא אוקטוס אני כבר לא בטוח)..
אתה במקרה יודע איפה אפשר לשמוע את הKLIPSH?
היום הייתי אצל אניגמה באמת שהיו שם מאוד נחמדים ושם הוא הציע לי את המורל (לדעתי זה אוקטב אבל אחרי שראיתי עכשיו שיש גם דגם שנקרא אוקטוס אני כבר לא בטוח)..
אתה במקרה יודע איפה אפשר לשמוע את הKLIPSH?
- pacific100
- חבר פעיל במיוחד

סליחה מה אתה מדבר שטויות ?
א: אני לא עוסק בתחום ב: זה מה שריאיתי במקרה ושלחתי וזה הכל ואני לא מייצג אף אחד אם אתה חושב זה זכותךkipikipod כתב:לא אמרו שלעוסקים בתחום אסור להמליץ? בייחוד לא על מוצרים מחברות שהם מייצגים?pacific100 כתב:[interest] הודעה מעוסק בתחום - מרטין [/interest]......
- pacific100
- חבר פעיל במיוחד

[interest] הודעה מעוסק בתחום - מרטין [/interest] בחוצות המפרץ בהצלחה שיהיה לךassaf17 כתב:האמת שאני מעדיף שלא יד שניה..
אתה במקרה יודע איפה אפשר לשמוע את הKLIPSH?...
Re: סליחה מה אתה מדבר שטויות ?
"במקרה" כל ההמלצות שלך הן על קבאס, לכן גם רשום לך "עוסק בתחום" מתחת לשם...pacific100 כתב:א: אני לא עוסק בתחום ב: זה מה שריאיתי במקרה ושלחתי וזה הכל ואני לא מייצג אף אחד אם אתה חושב זה זכותךkipikipod כתב:לא אמרו שלעוסקים בתחום אסור להמליץ? בייחוד לא על מוצרים מחברות שהם מייצגים?pacific100 כתב:[interest] הודעה מעוסק בתחום - מרטין [/interest]......לחשוב זה טוב אבל לא תמיד מספיק .
...
אבל לבריאות...
Utopia
אקפוץ לשם במהלך השבוע תודה..pacific100 כתב:[interest] הודעה מעוסק בתחום - מרטין [/interest] בהצלחה שיהיה לךassaf17 כתב:האמת שאני מעדיף שלא יד שניה..
אתה במקרה יודע איפה אפשר לשמוע את הKLIPSH?......
והשאלה שלי היא גם ממה נראה לכם שאהנה יותר? היות וכרגע לפחות המורל אוקטב יהיו ללא סאב..