שלום,
אני מחפש רמקולים לסלון In-Wall.
מדובר רק על זוג כי אין לי הכנה לסראונד.
יצא לי ללכת עם אבא שלי (שמבין דבר או שניים ויש לו גם שמיעה טובה) לחנות (לא משנה כרגע איזו)
ושמענו דגם של RusSound RW691 באלפיים שקל.
לעומת רמקולים אחרים הם נשמעו הרבה יותר טוב.
מסתבר שהרמקולים האלה של Russound נותנים מענה מעולה לבאסים כי הם איזה דגם מיוחד.
טווח הדגימה שלהם הוא פלוס מינוס 3db כך שזה לפחות על פניו מראה שהחברה אכן מציגה לצרכן את כל הנתונים.
הרמקולים מיוצרים בסין.
מה שקורה זה שבגלל שאין לי הכנה לסראונד חשבתי רק על רמקולים קדמיים, אבל בגלל שיש לי ילדים קטנים אני לא רוצה סאב כי הם פשוט יקלקלו לי אותו.
בנוסף בררתי מול חברת הד סאונד שהם היבואן הבלעדי שלהם (לפי אתר Russound העולמית) והם לא מחזיקים ולא מייבאים את הדגם הזה.
יותר מכך גם אתר החנות לא מציין שהם מוכרים את הברנד הזה.
האם אתם ממליצים לקנות ברנד לא מוכר?
האם לחנות פשוט נשארו כמה יחידות והם מנסים להפטר מהם?
האם מישהו יכול למצוא באינטרנט כמה רמקולים כאלה באמת עולים (אלפיים שקל נשמע לי מחיר מופרך)?
חיפשתי באי ביי ובאמזון ולא מצאתי את הדגם הזה. האם יהיה זול יותר לייבא אותם בצורה עצמאית מחו"ל?
אשמח לעזרתכם כדי לדעת שאני לא הולך לקנות חתול בשק....
קניית רמקולים של RusSound
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
חברת Russound היא מאוד מוכרת בתחום ה-Custom Installation. יחד עם זאת, לא חסרים דגמים ומותגים נוספים של רמקולים שקועים.
לא מבין את החשש מהילדים. יש לי מערכת "קצת" יותר יקרה ועדינה, כולל מגבר שפופרות חשוף, רמקולים עם דרייברים קרמיים וטוויטר טיטאניום ללא הגריל והילדים שלי לא נוגעים או מזיקים למערכת.
כל שכן לסאב. מה כבר יש להרוס בו? את הפאנל עם החיבורים והמתגים תצמיד לקיר ותבחר כזה עם דרייבר תחתון ואז גם לא ייבעטו או יידחפו לו כלום.
לא מבין את החשש מהילדים. יש לי מערכת "קצת" יותר יקרה ועדינה, כולל מגבר שפופרות חשוף, רמקולים עם דרייברים קרמיים וטוויטר טיטאניום ללא הגריל והילדים שלי לא נוגעים או מזיקים למערכת.
כל שכן לסאב. מה כבר יש להרוס בו? את הפאנל עם החיבורים והמתגים תצמיד לקיר ותבחר כזה עם דרייבר תחתון ואז גם לא ייבעטו או יידחפו לו כלום.
ואוו, תודה על התשובה המהירה.
שאלתי היתה מכוונת לגבי הדגם הספציפי הזה בפתרון הזה. ברור לי שסאב יפתור את הבעיה אבל זאת לא היתה השאלה.
אם כבר דגמים ומותגים אחרים, האם תוכל להמליץ?
אכן, אין בעיה לחנך את הילדים, עובדה שהם לא נוגעים ברסיבר או בממיר (לקח קצת זמן) אבל מעבר לכך גם אין לי מקום לסאב. הסלון מעוצב בצורה מסויימת.
לא יודע, האמת, פשוט לא בא לי סאב
נראה לי מגניב רמקולים שקועים שמצליחים לתת מענה כמעט שלם (ללא סאב).
שאלתי היתה מכוונת לגבי הדגם הספציפי הזה בפתרון הזה. ברור לי שסאב יפתור את הבעיה אבל זאת לא היתה השאלה.
אם כבר דגמים ומותגים אחרים, האם תוכל להמליץ?
אכן, אין בעיה לחנך את הילדים, עובדה שהם לא נוגעים ברסיבר או בממיר (לקח קצת זמן) אבל מעבר לכך גם אין לי מקום לסאב. הסלון מעוצב בצורה מסויימת.
לא יודע, האמת, פשוט לא בא לי סאב
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
הד סינמה לא מיבאים את הדגם הזה כי כל המערכת הכוללת שהם מוכרים (מולטירום) כבר הוחלפה במערכת אחרת ונשארו רק פריטים בודדים של ראססאונד מהדגמים שאתה מחפש.
מה שכן, ישנם עוד רמקולים בטווח מחירים זהה שנותנים תמורה לא פחות טובה...
העניין הוא יותר אקוסטי מאשר הקנייה עצמה. אתה צריך להתאים את המערכת לנתונים של הבית שלך וזה יוכלו להגיד לך רק אנשי מקצוע בחנות שיש בה כמה סוגים של רמקולים שקועים.
לגבי הסאב אין מה לעשות, בכדי למלא את החלל בתדרים מוזיקאלים אתה צריך לרכוש את כל המערכת ולא רק חלק... וסאב זהו חלק בלתי נפרד במערכת עם רמקולים שקועים...
אם עניין הסטריאו בולט יותר מאשר סראונד אז אולי כדאי לחשוב לכיוון רמקולים אחרים בעלי נוכחות ומראה...
לדוגמה דאלי, קליפש, פרדיים...
מה שכן, ישנם עוד רמקולים בטווח מחירים זהה שנותנים תמורה לא פחות טובה...
העניין הוא יותר אקוסטי מאשר הקנייה עצמה. אתה צריך להתאים את המערכת לנתונים של הבית שלך וזה יוכלו להגיד לך רק אנשי מקצוע בחנות שיש בה כמה סוגים של רמקולים שקועים.
לגבי הסאב אין מה לעשות, בכדי למלא את החלל בתדרים מוזיקאלים אתה צריך לרכוש את כל המערכת ולא רק חלק... וסאב זהו חלק בלתי נפרד במערכת עם רמקולים שקועים...
אם עניין הסטריאו בולט יותר מאשר סראונד אז אולי כדאי לחשוב לכיוון רמקולים אחרים בעלי נוכחות ומראה...
לדוגמה דאלי, קליפש, פרדיים...