מסך ES6800 חדש..מספר שאלות חשובות!

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
nof558 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום לכולם!! אחרי התלבטויות והתייעצות רבות פה בפורום לפני חודשיים קניתי את המסך ES6800 בגודל 46 אינץ במחיר סביר (7000)..כמו שכתבתי באשכול היו בעיות במסך והחליפו לי אותו לחדש! אבל עדיין יש לי מספר שאלות שלא הצלחתי למצוא להם תשובה פה בפורום ואשמח לכל עצה או דעה בנושא :)
1. קראתי פה כל כך הרבה על חשיבות הכיול של המסך..האם אפשר לינק להגדרות כיול אופטימליות לסמסונג ES6800 מרחק צפייה 2.7 (לא נגעתי בהגדרות והוא כרגע על מצב DYNAMIC שהבנתי שמאוד לא מומלץ ואף הורס את המסך)
2. למעשה אין לי כבלים..רק אנטנה על הגג שמחוברת לממיר DVB ומספקת לי שידורי SD ערוץ 2 ,10 ועוד כמה ערוצים בערבית רדיו וכל מיני שאינם בשימוש! שקניתי את המסך אחד הדרישות שלי שיהיה בו עידן+ כדי לקלוט מספר ערוצים נוספים ובאיכות טובה יותר מאשר השידור האנלוגי של האנטנה..ומשום מה הטלווזיה לא קולטת שום ערוץ..עשיתי סריקה מספר פעמים גם של ערוצים דיגטליים וגם אנלוגיים וזה לא עזר :\ קראתי קצת והבנתי שאני צריך לקנות אנטנה נוספת(?) קטנה שמיוחדת לעידן+ האם זה נכון?
3. כרגע המשפחה רואה ערוצי 2,10 וסרטים וסדרות שאני מעביר להם על HDD בנפח 1TB שאני דואג למלא להם בתכני 720P ו1080P לעיתים קרובות..הסטרימר הפנימי מאוד איכותי(כתוביות שליטה והכל) למרות שזה קצת מוזר שצריך לבחור בין 3 מצבים: או תמונות או וידאו או מוזיקה..אם אני בוחר מוזיקה למשל זה יכנס לי לממשק התיקיות אבל הקבצים היחידים שאני יראה זה רק קבצי מוזיקה..מאכזב קצת לא? יש פתרון? התקנתי על המחשב SERVIIO וגם ALLSHARE והצלחתי לראות תמונות וסרטונים מהמחשב ומכשירי הגלקסי שלנו אבל הכל פועל מאוד לאט..נתקע המון..loading..ולא שימושי לצערי :\ אני פשוט יעדיף לחבר את HDD למחשב..לגרור את הסרט..ולראות באיכות ראויה! גם אצלכם זה ככה? אז למה צריך קישוריות בכלל? (ראוטר במהירות 12 מגה תשתית הוט וספק 012 שנמצא חדר סמוך עם קשר עין ומרחק של מטרים בודדים..ככה שבעיות קליטה לא נראלי..אולי להגדיל מהירות ל50 מגה יעזור?)
4. אני מאוד מרוצה מהטלויזיה..מהעיצוב..מהעברית..איכות תמונה בסרטי HD פשוט מדהימה(ללא כיול..אני מת לדעת מה יהיה אחרי!) אבל יש משו אחד שהוא פשוט גרוע-הסמארט TV! כל כך היה חשוב לי האפליקציות אבל מצאתי שסמסונג פשוט איכזבה עם ממשק איטי מאוד..נתקע הרבה עד שאני מכבה או מעביר לסטרימר...משוגע למדי..מאפס אפליקציות לבד..מוחק לי ומשנה לי מיקום שלהם לבד...הדפדפן עבד בשבוע הראשון ומאז הוא לא עובד פשוט! אני לוחץ עליו ואז הוא רושם למעלה מעדכן..מפעיל..ואחרי 20 דקות הוא כותב EROR כזה! עשיתי איפוס הגדרות..התקנה מחדש..ומה לא וזה לא עזר פשוט :\ לא עדיף היה לקחת את המחשב הביתי לחבר אותו עם DVI או HDMI וחסל?
5. משקנינו את המסך בסצנות חשוכות..או שהפעלתי את youtube שמתי לב לתופעת עננות קלה..אבל אני שם לב שהיא הולכת ומחמירה והיא כבר הגיעה למצב בלתי נסבל של כמה עננים אפורים-לבנים באמצע המסך שתופסים את העין..יש דרך לפתור אתזה?(בלי לגעת בתאורה האחורית..לא רוצה שהבהירות תפגע) אולי להזמין טכנאי? או שזה ככה במסכי LED ואין מה לעשות?
אני חושב שהשאלות האלה יספיקו לבנתיים..זה רוב הדברים שממש בוערים לי ואשמח לקבל תשובה מהמומחים פה בהקדם! תודה רבה רבה מראש..שבוע טוב לכולם :)

yuria
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4181
נתן תודות: 103 פעמים
קיבל תודות: 238 פעמים

שליחה #2 

בתור בעלים של מסך לד מדגם 60D7000 ומידע אישי נושא העננות בקצוות המסך הינו תופעה שצריך לחיות איתה.
במידה ויש בעיית עננות במרכז המסך והיא גורמת לבעיית צבעים אז אחריות אמורה לכסות את התקלה זו(אחריות מקורית של סמליין)
לגבי פרללים לא יודע .
בשלב ראשון תעביר את המסך למצב תמונה סינמה(קולונוע)ותקבל תמונה טובה יותר ונכונה יותר
לגבי back light (תאורה אחורית)תעביר לערך של כ-10 להפחתת תופעת העננות .
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #3 

yuria כתב:בתור בעלים של מסך לד מדגם 60D7000 ומידע אישי נושא העננות בקצוות המסך הינו תופעה שצריך לחיות איתה.
.
...
yuria

השאלה מי יכול לחיות עם בעיית העננות .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8259
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #4 

תתקין שרת PLEX על המחשב וכמובן אפליקציה על הטלווי\יה. זה הרבה יותר טוב מכל הפתרונות האחרים להזרמת מדיה. כמובן בהנחה שהטלוויזיה מחוברת ברשת קווית לאותה רשת אליה מחובר המחשב.

http://www.samsung.com/us/appstore/app/G00002687241#

gregoryg
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 59
נתן תודות: 0

שליחה #5 

4. אני מאוד מרוצה מהטלויזיה..מהעיצוב..מהעברית..איכות תמונה בסרטי HD פשוט מדהימה(ללא כיול..אני מת לדעת מה יהיה אחרי!) אבל יש משו אחד שהוא פשוט גרוע-הסמארט TV! כל כך היה חשוב לי האפליקציות אבל מצאתי שסמסונג פשוט איכזבה עם ממשק איטי מאוד..נתקע הרבה עד שאני מכבה או מעביר לסטרימר...משוגע למדי..מאפס אפליקציות לבד..מוחק לי ומשנה לי מיקום שלהם לבד...הדפדפן עבד בשבוע הראשון ומאז הוא לא עובד פשוט! אני לוחץ עליו ואז הוא רושם למעלה מעדכן..מפעיל..ואחרי 20 דקות הוא כותב EROR כזה! עשיתי איפוס הגדרות..התקנה מחדש..ומה לא וזה לא עזר פשוט :\ לא עדיף היה לקחת את המחשב הביתי לחבר אותו עם DVI או HDMI וחסל?
...
יש דיון בנושא:
http://www.hometheater.co.il/vt182043. ... C-SAMSUNG

nof558 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 5 פעמים

שליחה #6 

תודה רבה על התגובות! האם אפשר עוד התייחסות לשאר הסעיפים? והעברתי את את התאורה האחורית ל10 זה שיפר בצורה מעטה את התופעה אבל עדיין זה ממש מציק בעין! המסך שלי לא מכוייל כמו שכתבתי באחד הסעיפים..האם זה יכול להיות חלק מהבעייה?

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4581
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 585 פעמים

שליחה #7 

במצב דינאמי העננות יותר חזקה,
במצב רגיל כמעט לא מורגשת.
הסטרימר דפוק וגם ה SMART, כתבתי זאת לא פעם.
אתה רוצה סטרימר תשקיע עוד 400 ש"ח באקסטרימר הכי פשוט שיעבוד הרבה, הרבה, הרבה יותר טוב.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”