1. קראתי פה כל כך הרבה על חשיבות הכיול של המסך..האם אפשר לינק להגדרות כיול אופטימליות לסמסונג ES6800 מרחק צפייה 2.7 (לא נגעתי בהגדרות והוא כרגע על מצב DYNAMIC שהבנתי שמאוד לא מומלץ ואף הורס את המסך)
2. למעשה אין לי כבלים..רק אנטנה על הגג שמחוברת לממיר DVB ומספקת לי שידורי SD ערוץ 2 ,10 ועוד כמה ערוצים בערבית רדיו וכל מיני שאינם בשימוש! שקניתי את המסך אחד הדרישות שלי שיהיה בו עידן+ כדי לקלוט מספר ערוצים נוספים ובאיכות טובה יותר מאשר השידור האנלוגי של האנטנה..ומשום מה הטלווזיה לא קולטת שום ערוץ..עשיתי סריקה מספר פעמים גם של ערוצים דיגטליים וגם אנלוגיים וזה לא עזר :\ קראתי קצת והבנתי שאני צריך לקנות אנטנה נוספת(?) קטנה שמיוחדת לעידן+ האם זה נכון?
3. כרגע המשפחה רואה ערוצי 2,10 וסרטים וסדרות שאני מעביר להם על HDD בנפח 1TB שאני דואג למלא להם בתכני 720P ו1080P לעיתים קרובות..הסטרימר הפנימי מאוד איכותי(כתוביות שליטה והכל) למרות שזה קצת מוזר שצריך לבחור בין 3 מצבים: או תמונות או וידאו או מוזיקה..אם אני בוחר מוזיקה למשל זה יכנס לי לממשק התיקיות אבל הקבצים היחידים שאני יראה זה רק קבצי מוזיקה..מאכזב קצת לא? יש פתרון? התקנתי על המחשב SERVIIO וגם ALLSHARE והצלחתי לראות תמונות וסרטונים מהמחשב ומכשירי הגלקסי שלנו אבל הכל פועל מאוד לאט..נתקע המון..loading..ולא שימושי לצערי :\ אני פשוט יעדיף לחבר את HDD למחשב..לגרור את הסרט..ולראות באיכות ראויה! גם אצלכם זה ככה? אז למה צריך קישוריות בכלל? (ראוטר במהירות 12 מגה תשתית הוט וספק 012 שנמצא חדר סמוך עם קשר עין ומרחק של מטרים בודדים..ככה שבעיות קליטה לא נראלי..אולי להגדיל מהירות ל50 מגה יעזור?)
4. אני מאוד מרוצה מהטלויזיה..מהעיצוב..מהעברית..איכות תמונה בסרטי HD פשוט מדהימה(ללא כיול..אני מת לדעת מה יהיה אחרי!) אבל יש משו אחד שהוא פשוט גרוע-הסמארט TV! כל כך היה חשוב לי האפליקציות אבל מצאתי שסמסונג פשוט איכזבה עם ממשק איטי מאוד..נתקע הרבה עד שאני מכבה או מעביר לסטרימר...משוגע למדי..מאפס אפליקציות לבד..מוחק לי ומשנה לי מיקום שלהם לבד...הדפדפן עבד בשבוע הראשון ומאז הוא לא עובד פשוט! אני לוחץ עליו ואז הוא רושם למעלה מעדכן..מפעיל..ואחרי 20 דקות הוא כותב EROR כזה! עשיתי איפוס הגדרות..התקנה מחדש..ומה לא וזה לא עזר פשוט :\ לא עדיף היה לקחת את המחשב הביתי לחבר אותו עם DVI או HDMI וחסל?
5. משקנינו את המסך בסצנות חשוכות..או שהפעלתי את youtube שמתי לב לתופעת עננות קלה..אבל אני שם לב שהיא הולכת ומחמירה והיא כבר הגיעה למצב בלתי נסבל של כמה עננים אפורים-לבנים באמצע המסך שתופסים את העין..יש דרך לפתור אתזה?(בלי לגעת בתאורה האחורית..לא רוצה שהבהירות תפגע) אולי להזמין טכנאי? או שזה ככה במסכי LED ואין מה לעשות?
אני חושב שהשאלות האלה יספיקו לבנתיים..זה רוב הדברים שממש בוערים לי ואשמח לקבל תשובה מהמומחים פה בהקדם! תודה רבה רבה מראש..שבוע טוב לכולם