בעלי E5 וסמסונג EH5000/5300
שלום,
אני כאמור רוצה לקנות את אחד הדגמים הנ"ל , אבל לא מצליח לקבל החלטה על קניה בגלל אופן התצוגה בחנות.
אשמח אם מישהו שצופה בביתו באחד הדגמים האלה יוכל לקבל אותי לכמה דקות, שאראה איך מציגה התמונה בתנאים אידיאלים בבית.
(אזור המרכז ובעיקר השרון)
אשמח מאוד לעזרה, תודה מראש,
ניר.
אני כאמור רוצה לקנות את אחד הדגמים הנ"ל , אבל לא מצליח לקבל החלטה על קניה בגלל אופן התצוגה בחנות.
אשמח אם מישהו שצופה בביתו באחד הדגמים האלה יוכל לקבל אותי לכמה דקות, שאראה איך מציגה התמונה בתנאים אידיאלים בבית.
ניר.
למה לא eh6030 אם תלת מימד ו200hz ...nirkov כתב:שלום,
ניר....
הטלוויזיה שלי =]
- עדוש
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 435
- שם מלא: עדיאל מנחם
- נתן תודות: 181 פעמים
- קיבל תודות: 34 פעמים
ברשותי 40eh5300 לדעתי עדיף לך להוסיף קצת כסף ( לא הרבה ) ל5300 , כי היא סמארט....קניתי אותה לפני שבוע והאמת עוד לא השתמשתי בה , אבל מהרבה ביקורות ברשת והתייעצויות עם אנשים ועם מוכרים מחנויות הצלחתי להבין שזה דגם מאוד מוצלח !!
היום הטכנאי התקין אותה הטלויזיה מצוינת עובדת בסדר גמור תפריט בעברית וקל לתפעול העידן + עובד מצוין קולט 20 תחנות טלויזיה ורדיו, חיבור דיסק קשיח והפעלת סרטי HD עם DTS וכתוביות בעברית בנפרד עובד מצוין רמקולים נחמדים עדיף להוסיף מערכת קולנוע ביתית חסרון הוא שיש מעט חיבורים רק 2 HDMI ו1 USB C קומפוננט וכבל אופטי ואנטנה AV.uri20065 כתב:אתמול התחדשתי בדגם Eh500 בימים הקרובים אני אתן חוות דעת עליה...
דונגל נמכר בנפרד לפי מה שראיתי סמיליין מוכרת דרכה במחירים מופקעים לעומת איביי ב40-50 דולר.
ההבדל 5300 הוא קטן רק סמארט טיוי ותלת מימד(רק אם נחוץ) אותו עיצוב בערך רמה דומה וזהו בערך.
מקווה שעזרתי