כתוביות בעברית נתמכות חלקית - אם תמירו את הקידוד של הכתוביות ל UTF-8 זה יעבוד...
בקשר לאנדרואיד, למי שהתקין את הבטא של DSM 4.2 יש תמיכה באנדרואיד, שוחררה בטא של DS Video ל google play: https://play.google.com/store/apps/deta ... 3ZpZGVvIl0.
urik79
חבר מביא חבר
תגובות: 4321
שם מלא: אורי
שליחה
esharon
תודה .
אני אמתין לגירסה רישמית של DSM.
בכלל, בשביל להנות מהפיצ'רים האלה יש צורך קצב העלאה מספק. היום בחבילת ה 5M שיש לי, המצב בכלל מקרטע.
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
izucker
חבר פעיל מאוד
תגובות: 342
שליחה
בלי ציניות, מה הלהיט פה בכל הסיפור? מה מכל הפיצ'רים המדוברים שווה את כל העניין? ונשמע גם שהעסק כרגע מגמגם...
ariehs
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
שליחה
איזה מקלט קנית שהתאים ל סינולוגי?
lebovitz
חבר פעיל מאוד
תגובות: 393
שליחה
אצלי על ה-NAS של סינולוג'י (DS-412+) לא התקנתי את ה-video station.
מבחינת סרטים וכדו' אין לזה שום שימוש מול HTPC או סטרימר. התוכנות של ה-HTPC שולפות את המידע בעצמן.
מבחינת PVR וצפייה בעידן+ הוא לא מתממשק טוב עם התוכנות הנ"ל (XBMC, MediaPortal) אז זה לא שימושי.
אני התקנתי (בתשלום) את DVBlink שדובר עליה בעבר בפורום. ועד כה אני די מרוצה:
יתרונות - סוף סוף יש שרת TV שיושב על ה-NAS ועובד עם XBMC. במיוחד עם XBMC גירסת פרודו שלה יש תוסף PVR עבור DVBlink.
יש תמיכה יחסית טובה בלוח שידורים ויכולות הקלטה טובות.
החיסרון העיקרי - אין יכולת לצפות בשני ערוצים בו זמנית מדונגל אחד, גם אם הם משדרים על אותו טרנספונדר. כנ"ל גם לגבי צפיה בערוץ אחד והקלטה באחר. חייבים שני דונגלים בשביל זה.
אבל מבחינת הגדרות, יכולות אחרות הם בסדר גמור. אפילו מעבר הערוצים יחסית סביר (רעה חולה של כל שרתי ה-TV באשר הם).
urik79
חבר מביא חבר
תגובות: 4321
שם מלא: אורי
שליחה
איזה דונגל יש לכם שעובד על הסינולוגי?
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק