התקבלה החלטה - NEXUS 4 = OUT
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
- נתן תודות: 110 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
זה הוא חברה, ירדנו סופית מרכישת הנקסוס 4.
1. העצבים שעשו לנו גוגל ב3 חודשים האחרונים = כן במלאי/לא במלאי/מבטלים הזמנות/מועדי אספקה משתנים.
2. אי בהירות מתי יחזור למלאי ותחילת מכירה בישראל במחירים מופרזים - 3000 שקל.
3. בעיות הזכוכית האחורית שהיא בסכנת התפוצצות ודאית או בנפילה או בהפרשי טמפ'.
4. מסתבר גם שנקסוס 4 לא תומך בחיבור כבל USB OTG - וזאת אכזבה נוספת חדשה.
ולמרות המחיר התאורטי הנמוך בגוגל - כי למעשה אין מכירה כבר חודשיים ולמרות הרבה הרבה דעות חיוביות וחוות דעת מרשימות של חלק מהמשתמשים - החלטתנו לרדת מנקסוס 4.
המאושרים שקנו אותו המחיר המסובסד של גוגל - מאחל להם כול טוב
- אנו לא משוגעים לקנות אותו במחיר של אייפון 5 ואם כבר להוציא סכום כזה אז העדיפות כמובן לאייפון 5.
לכן , בני החליט לקנות במקום זה את האייפון 5 - חברו נסע היום לארה"ב ובעוד שבועיים יחזור עם אייפון 5 עבורו.
הנקסוס 7 שלי נוחת בשעה טובה הלילה בבן גוריון ויהיה בידי מכס' עד יום שני.
מקוה להנות ממנו .
שבני יקבל את האייפון 5 שלו הוא יעביר אלי את הנקסוס S שלו שהוא במצב מעולה - ובזאת נגמרה הפרשייה המעצבנת של קניית נקסוס 4 בגוגל -פליי
אתם יודעים כמה עשרות אם לא מאות שעות השקענו בפרוייקט הדיבילי הזה - כולל הפעלת בני הגדול בברוקלין 3 פעמים בניסיון לחדור לכמה דקות מכירה שם וכול יום להכנס לאתר ולראות אם חידשו את המכירה שלו - האמת עלו לי על העצבים ונשבר לי מהם.
1. העצבים שעשו לנו גוגל ב3 חודשים האחרונים = כן במלאי/לא במלאי/מבטלים הזמנות/מועדי אספקה משתנים.
2. אי בהירות מתי יחזור למלאי ותחילת מכירה בישראל במחירים מופרזים - 3000 שקל.
3. בעיות הזכוכית האחורית שהיא בסכנת התפוצצות ודאית או בנפילה או בהפרשי טמפ'.
4. מסתבר גם שנקסוס 4 לא תומך בחיבור כבל USB OTG - וזאת אכזבה נוספת חדשה.
ולמרות המחיר התאורטי הנמוך בגוגל - כי למעשה אין מכירה כבר חודשיים ולמרות הרבה הרבה דעות חיוביות וחוות דעת מרשימות של חלק מהמשתמשים - החלטתנו לרדת מנקסוס 4.
המאושרים שקנו אותו המחיר המסובסד של גוגל - מאחל להם כול טוב
- אנו לא משוגעים לקנות אותו במחיר של אייפון 5 ואם כבר להוציא סכום כזה אז העדיפות כמובן לאייפון 5.
לכן , בני החליט לקנות במקום זה את האייפון 5 - חברו נסע היום לארה"ב ובעוד שבועיים יחזור עם אייפון 5 עבורו.
הנקסוס 7 שלי נוחת בשעה טובה הלילה בבן גוריון ויהיה בידי מכס' עד יום שני.
מקוה להנות ממנו .
שבני יקבל את האייפון 5 שלו הוא יעביר אלי את הנקסוס S שלו שהוא במצב מעולה - ובזאת נגמרה הפרשייה המעצבנת של קניית נקסוס 4 בגוגל -פליי
אתם יודעים כמה עשרות אם לא מאות שעות השקענו בפרוייקט הדיבילי הזה - כולל הפעלת בני הגדול בברוקלין 3 פעמים בניסיון לחדור לכמה דקות מכירה שם וכול יום להכנס לאתר ולראות אם חידשו את המכירה שלו - האמת עלו לי על העצבים ונשבר לי מהם.
נערך לאחרונה על ידי AmiEfroni ב 19/01/2013 14:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46454
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
ami9,
כמעט כל הודעה שלך בחודשיים האחרונים עוסקת בנקסוס 4. כל כך הרבה קראת בנושא, עקבת בפורומים שונים, ידעת אותנו על כל בעיה או נושא קטן שעלה לרשת - ובסוף אתה יורד מזה. אתה כמעט דוקטור לנקסוס, בלי הנקסוס
אני אישית די מרוצה מהמכשיר. בעלותו דרך Google Play הוא מציאה.
כמעט כל הודעה שלך בחודשיים האחרונים עוסקת בנקסוס 4. כל כך הרבה קראת בנושא, עקבת בפורומים שונים, ידעת אותנו על כל בעיה או נושא קטן שעלה לרשת - ובסוף אתה יורד מזה. אתה כמעט דוקטור לנקסוס, בלי הנקסוס
אני אישית די מרוצה מהמכשיר. בעלותו דרך Google Play הוא מציאה.
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

אתה צודק במאה אחוז - ראה את העדכון בתגובה הראשונה שליziv_r כתב:ami9,
כמעט כל הודעה שלך בחודשיים האחרונים עוסקת בנקסוס 4. כל כך הרבה קראת בנושא, עקבת בפורומים שונים, ידעת אותנו על כל בעיה או נושא קטן שעלה לרשת - ובסוף אתה יורד מזה. אתה כמעט דוקטור לנקסוס, בלי הנקסוס![]()
אני אישית די מרוצה מהמכשיר. בעלותו דרך Google Play הוא מציאה....
אני כן אם נקסוס - שלא הצלחתי לקנות את ה - 4 קנינו את ה7
הנקוס 4 הייה מיועד מלחתחילה לבני והוא קיבל את ההחלטה שלו - ואני חושב שהיא נכונה ביותר לנוכח הנסיבות.
אני חושב שישנים מאוות אלפים בעולם כולו שמאד מאוכזבים מכול הבוצ'רס שגוגל עשו עם מכירת הנקסוס 4
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46454
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

ברור - הרי זה מה שכתבתי בתחילת השרשור - הטעם המר שנשאר לנו מכול השקעת הזמן האדירה כדי לקבל החלטה נכונה גם מבחינת איכות המכשיר וגם מבחינת עלות ההשקעה לעומת האלטרנטיבות בשוק - אין ספק שאכזבה היא של אלו שעשו ימים ולילות כמוני מול האתר של גוגל - וקיבלו נאדה. !!!ziv_r כתב:אני מאמין שרוב המאוכזבים זה אלו שלא הצליחו לקנות....
המרגיז ביותר הוא ניצול " השוק הרעב לנקוס 4 " על ידי כול מיני גורמים ספקולטיביים פרטיים ומוסדיים כמו מוכרים שונים באייבי שניסו למכור באלפי דולרים מוצר שהיה לכמה דקות בגוגול ב- 350 דולר, או אמזון שהתחילו למכור אותו ב- 600 עד 700 דולר או החברה שלנו בישראל שמוכרים אותו ב- 3000 שקל.
אני יודע וגם ראינו כול מיני כתבות/ידיעות שLG הצהירו שהמחיר שלו יהיה סדר גודל של 600-650 דולר, האמן לי אם היו יוצאים בהתחלה עם מחיר כזה ברשתות שיווק בכול העולם - לא היו מוכרים אפילו רבע ממה שהם מכרו עד היום
אני לא נאיבי - אלו הם החיים בשוק מטורף כזה עם צרכנים מטורפים כמונו.
אך עם כול הכבוד - נקסוס 4 לא שווה הוצאה של 600 או 700 דולר ומי שמשוגע לקנות אותו במחיר כזה שיערב לו.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 970 פעמים
מצחיק כל הטעמות שלך.
usb oth = אין באייפון.
ניפוץ מסך וחלק אחורי = בקלות באייפון.
וכן אתה לא נאיבי, ויודע איך פועל העולם, אבל עדיין כועס סתם...
usb oth = אין באייפון.
וכן אתה לא נאיבי, ויודע איך פועל העולם, אבל עדיין כועס סתם...
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

התגובות שלך על הנקוסוס 4 8G שהזמנת ובעיות האספקה שלך עם גוגל לא היו מצחיקות בכלל והכעס שלך לא היה סתם ואפילו רצית לבטל.
אני דווקא תמכתי בך והרגשתי את כעסך כדבר טבעי ומוצדק.
כנראה שכחת את כל התגובות שלך , כי עכשיו כבר המכשיר שלך נשלח.
אז שיהיה לך במזל טוב - אני מתאר לי שאם לא היית מקבל והיו ממשיכים לטרטר אותך - היינו רואים פה עוד הרבה קיטורים לא מצחיקים .
בסופו של דבר , כפי שציינתי במפורש - ההחלטה הייתה של בני והוא כבר ילד גדול, סוגר 27, כאשר את כול האוניברסיטה בקשר לנקסוס 4 אני עשיתי מתוך עניין אישי אך בשלב מסויים הם - גוגל - באמת התחילו לעצבן אם חוסר היכולת לחזור למכירה נורמלית באתר וכך נתנו ל LG וכול הספקולנטים להשתולל עם מחירים בלתי סבירים.
לגבי אייפון OTG - אני דווקא ראיתי ידיעות שיש כן אפשרות - אבל לא התעמקתי כי זה באמת לא מעניין אותי.
אני דווקא תמכתי בך והרגשתי את כעסך כדבר טבעי ומוצדק.
כנראה שכחת את כל התגובות שלך , כי עכשיו כבר המכשיר שלך נשלח.
אז שיהיה לך במזל טוב - אני מתאר לי שאם לא היית מקבל והיו ממשיכים לטרטר אותך - היינו רואים פה עוד הרבה קיטורים לא מצחיקים .
בסופו של דבר , כפי שציינתי במפורש - ההחלטה הייתה של בני והוא כבר ילד גדול, סוגר 27, כאשר את כול האוניברסיטה בקשר לנקסוס 4 אני עשיתי מתוך עניין אישי אך בשלב מסויים הם - גוגל - באמת התחילו לעצבן אם חוסר היכולת לחזור למכירה נורמלית באתר וכך נתנו ל LG וכול הספקולנטים להשתולל עם מחירים בלתי סבירים.
לגבי אייפון OTG - אני דווקא ראיתי ידיעות שיש כן אפשרות - אבל לא התעמקתי כי זה באמת לא מעניין אותי.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

כל ״העכס״ לא היה כעס, היה יותר מגוכח התנהלות חברה כזו.
לבטל לא חשבתי אפילו לרגע, מכשיר במחיר כזה לא היה איכפת לי לחכות.
בחרתי לשתף את החברים בהתנהלות של גוגל.
מה שאני טוען בסך הכל לגבי ההודעה שלך, ציינת למה עדיף אייפון 5 ולא נקסוס, ואני עניתי שמה שכתבת לא הגיוני כי זה לא קיים גם באייפון.
אבל שורה תחתונה אייפון מכשיר נהדר, רק יקר יותר.
הייתרון האדיר שיש לנקסוס זה מחיר.
לבטל לא חשבתי אפילו לרגע, מכשיר במחיר כזה לא היה איכפת לי לחכות.
בחרתי לשתף את החברים בהתנהלות של גוגל.
מה שאני טוען בסך הכל לגבי ההודעה שלך, ציינת למה עדיף אייפון 5 ולא נקסוס, ואני עניתי שמה שכתבת לא הגיוני כי זה לא קיים גם באייפון.
אבל שורה תחתונה אייפון מכשיר נהדר, רק יקר יותר.
הייתרון האדיר שיש לנקסוס זה מחיר.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
לא נראה לך מוגזם העשרות ומאות שעות בשביל טלפון?
ראבק זה טלפון ! מחר אתה יושב עליו והוא הולך לפח...
קצת פרופורציות...
ראבק זה טלפון ! מחר אתה יושב עליו והוא הולך לפח...
קצת פרופורציות...
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

mp3ii
בכלל לא ציינתי שאייפון עדיף על נקסוס -
אלא רק ציינתי שבגלל כמה דברים ברמה האישית , שביעסו אותנו בקשר לנקסוס ובעיקר ההנהלות של גוגל -
הביאה אותנו להחלטה להפסיק לרוץ אחרי גוגל ולקנות משהוא אחר ולא גם יקר יותר אך בודאי לא נחות יותר.
אלא רק ציינתי שבגלל כמה דברים ברמה האישית , שביעסו אותנו בקשר לנקסוס ובעיקר ההנהלות של גוגל -
הביאה אותנו להחלטה להפסיק לרוץ אחרי גוגל ולקנות משהוא אחר ולא גם יקר יותר אך בודאי לא נחות יותר.
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

ami9 כתב:mp3ii
הביאה אותנו להחלטה להפסיק לרוץ אחרי גוגל ולקנות משהוא אחר ולא גם יקר יותר אך בודאי לא נחות יותר....
אני מבין אותך... אבל עדיין לא היה איכפת לי לשחק עם גוגל חתול ועכבר.. העיקר שהטלפון יגיע אין לי לחץ....
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
חח מזל שיש לי Galaxy Nexus ולא התלהבתי מ 4
, מצד שני בן דודי קנה אחד ב3000 בארץ..
אבל פשוט די להשוות למחירי ארה"ב, גם LG רוצה להרוויח, אז כל ארופה אוכלים אותה, לא רק ישראל
אבל פשוט די להשוות למחירי ארה"ב, גם LG רוצה להרוויח, אז כל ארופה אוכלים אותה, לא רק ישראל
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
אייפון 5 יותר עמיד מכל סמארטפון מיינסטרים שראיתי בשלוש השנים האחרונות, אל תשווה לאייפון 4/4S זה לא דומה.mp3lll כתב:מצחיק כל הטעמות שלך.
usb oth = אין באייפון.
וכן אתה לא נאיבי, ויודע איך פועל העולם, אבל עדיין כועס סתם......
USB OTG - מן הסתם אין לו.