תנסה לשאוב את הכיפה על ידיי הפה (חח לא נשמע טוב) פעם גם יצא לי לעשות את זה עם סיקה ופעם עם שואב אבק עם פיה עגולה.. אבל... זה לא נעים.. היום אם היה קורא לי הדבר הזה הייתי מתאבד
נערך לאחרונה על ידי shamir ב 13/09/2006 14:00, נערך 2 פעמים בסך הכל.
shamir כתב:תנסה לשאוב את הכיפה על ידיי הפה (חח לא נשמע טוב) פעם גם יצא לי לעשות את זה עם סיכה אבל... זה לא נעים.. היום אם היה קורא לי הדבר הזה הייתי מתאבד
...
זה בדיוק מה אני רוצה - שאשתי תתעורר ותראה אותי מקיים מין אוראלי עם הרמקול
עכשיו לך תסביר לה שאני מנסה לשאוב את הכיפה שנמעכה החוצה , זה ייגמר ברבנות
דרך אגב ניסיתי - המרווח שם רחב מדי (צריך מוצצת מקצועית )
1. בטוויטר זה אכן הטוויטר שנמעך ולא "הכיפה".
הכיפות הללו נמצאות בדרייברים גדולים יותר (אצלך זה הקונוס הזה שנמצא במיד וופר).
2. כתבתי על זה כבר כמה פעמים (אתה יכול לעשות חיפוש), הדרך להוציא אותה הינה (מה קל למזיק...):
- לנשק את הטוויטר.
- לנסות לשאוב עם קשית (לא ממש יעבוד במקרה שלך שהטוויטר מאלומיניום או מתכת אחרת.
- לנסות לשאוב עם שואב אבק.
- לגלגל דבק נייר/חבלה כאילו אתה רוצה לתלות פוסטר (דבק החוצה) ולנסות למשוך את הטוויטר.
- לתקוע מחט (כן, זה יעשה חור קטן) ולמשוך את הטוויטר החוצה.
- להחליף את הטוויטר (לא סיפור מאוד יקר ממקרה שלך - כמה מאות ש"ח).
שים לב שגם אם אתה לא שומע את ההבדל, בהכרח הפיזור של הגלים נדפק.
אותי זה היה משגע אפילו פסיכולוגית.
shamir כתב:תנסה לשאוב את הכיפה על ידיי הפה (חח לא נשמע טוב) פעם גם יצא לי לעשות את זה עם סיכה ופעם עם שואב אבק עם פיה עגולה.. אבל... זה לא נעים.. היום אם היה קורא לי הדבר הזה הייתי מתאבד
...
שמיר
אני מקווה שזה לא קרה לך עם הרמקול הנוכחי שלך שאני עתיד לקנות ממך כשתחליט....
במקרה הכי גרוע, מי שיש לו קצת ידע מכני, יכול לפתוח את הרמקול מקדימה, להוציא את הטוויטר , להפריד בין המגנת לסליל שמחובר גם לכיפה, ולתת דחיפה החוצה מבפנים
התוצאה הכי טובה לדעתי
רק צריך לדעת איך להבריג וזהו
zeppelin85 כתב:במקרה הכי גרוע, מי שיש לו קצת ידע מכני, יכול לפתוח את הרמקול מקדימה, להוציא את הטוויטר , להפריד בין המגנת לסליל שמחובר גם לכיפה, ולתת דחיפה החוצה מבפנים
התוצאה הכי טובה לדעתי
רק צריך לדעת איך להבריג וזהו
...
לא מדוייק.
הרבה פעמים החיבור בין הממברנה לסליל הוא בהדבקה ולא קל להפריד את הסליל מהמגנט שעליו הוא נע.
החזרה של זה לא טובה דווקא תגרום לנזק גדול יותר לדעתי.
אחרי שהעלית בפניי את ענין ההפרדה , כל פעם שהסאונד לא יישמע לי טוב מספיק , אאשים את הטוויטר יהודה סעדו שלי (מעוך )
כעת נדמה לי שהאמיגינג לא מדוייק כשהיה , ומה שהכי מרגיז שאני בטוח שזה לא באמת כך - זה רק בראש שלי !!!
ובהמשך למה שרשם גנאדי - לא נראה לי שזה כ"כ זול וקל לטיפול