http://kim.com/mega
MEGA של KIM.COM
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
השרת קרס בתוך כמה שעות
מעל 250000 נרשמים בתוך כמה שעות...אחרי זמן קצר העניין סודר.
מבטיח 50GB לכל משתמש,ואפשרות הורדה/העלה בו זמנית מ-6 מקורות...וכמובן הצפנה מקורית שהמפתח לעולם נימצא אצל המשתמש.
יהיה מעניין
אחרי שנה קשה בתחום,עם הורדה לא קטנה של שרתים,רדיפה אין סופית הכולל סירוב סליקה ע"י PAYPAL וחברות אשראי....
מבטיח 50GB לכל משתמש,ואפשרות הורדה/העלה בו זמנית מ-6 מקורות...וכמובן הצפנה מקורית שהמפתח לעולם נימצא אצל המשתמש.
יהיה מעניין
- agent__smith
- חבר מכור קשה

מעניין איך האח הגדול האמריקאי יתייחס לזה. ימצאו פרצה בחוק שתגדיר את העסק לא חוקי ?
עכשיו הרי לפי קים רק המשתמש יודע מה הוא העלה, זאת בגלל שמפתח ההצפנה האישי אצל המשתמש והציבורי בשרת.
יהיה חם ומגניב בהחלט
עכשיו הרי לפי קים רק המשתמש יודע מה הוא העלה, זאת בגלל שמפתח ההצפנה האישי אצל המשתמש והציבורי בשרת.
יהיה חם ומגניב בהחלט
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- agent__smith
- חבר מכור קשה

נערך לאחרונה על ידי agent__smith ב 21/01/2013 21:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
אתר עדיין לא עובד. אתה לא יכול לעלות קבצים ואם תצליח במהירות בין 5 ל 30 kb\sec אתה לא תוריד שום דבר=)mp3lll כתב:מדהים, עשה מליונים מפאקיניג שיתוף, מליונים!! בוא נפתח גם?......
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
אני העלתי לשם , והמהירות שרשומה שם אכן היא מאוד נמוכה, אך זה לא המצב, בדקתי על כמה הוא באמת מעלה והוא מעלה על המקסימום אצלי.
מה שבעצם קורה בגלל האופן שזה שולח שכל רגע הוא פותח סשן חדש ולא שולח הכל בסשן בודד אז קורה שהדפדפן לא קורא את המהירות בצורה טובה
אגב הוא משתמש בשרתים של COGENT חברת ISP עולמית TIER 1.
יתרון עצום יש לזה.
מה שבעצם קורה בגלל האופן שזה שולח שכל רגע הוא פותח סשן חדש ולא שולח הכל בסשן בודד אז קורה שהדפדפן לא קורא את המהירות בצורה טובה
אגב הוא משתמש בשרתים של COGENT חברת ISP עולמית TIER 1.
יתרון עצום יש לזה.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

לינקים למה ?sushay כתב:אין עדיין לינקים......
mp3iii השירות הזה לא היה קיים מעולם. הוא ״המציא״ סוג חדש של שירות מבחינת ההצפנה. רק משתמש קצה ולא השרת, אני או אתה לצורך העניין, יודע מה מכיל הדיסק ענן הזה. וכך הוא מסיר מעצמו אחריות לחלוטין מתוכן הדיסק. מה שלא כל כך אוהבים בכל מיני מקומות. הוא גאון טכנולוגי שלדעתי עוזר לאזן את הניטרליות הלא פשוטה של הרשת ולו רק בגלל יכולות פיתוח הקוד שלו, הוא גאון בפיתוח תוכנה.
וללא קשר אחד משחקני cod הטובים בעולם.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

לא הבנתי...
- agent__smith
- חבר מכור קשה

מדובר על הצפנת תעבורה. רק המשתמש עצמו יודע מה יש בכונן. בניגוד לשאר המקומות שם גם המארח יודע.
אם זה יתפוס, זו יכולה להיות מהפכה שתכניס מכה חזקה לכל אלו שנלחמים בשיתוף הקבצים. לכן יקרו אחד משני דברים:
1. המשתמשים עצמם יתבעו. מי שישתף קישור להורדה בלתי חוקית, יתבע ללא קשר למי שהעלה את התוכן או הוריד אותו (כי את זה אי אפשר לדעת).
2. בית המשפט יכריח אותו לשנות את השיטה.
אבל לתקופה מסויימת תהיה חגיגה של שיתוף ללא הפרעה (לא שבאמת יש הפרעה אמיתית כיום).
1. המשתמשים עצמם יתבעו. מי שישתף קישור להורדה בלתי חוקית, יתבע ללא קשר למי שהעלה את התוכן או הוריד אותו (כי את זה אי אפשר לדעת).
אבל לתקופה מסויימת תהיה חגיגה של שיתוף ללא הפרעה (לא שבאמת יש הפרעה אמיתית כיום).
1. בשביל לתבוע משתמשים, קודם צריך לדעת מה יש בקישור וכל הנקודה פה שאי אפשר לדעת מה יש בקישור אלא דרך מי שמשתף. ברור שמי שישתף תוכן לא חוקי בצורה פומביות יהיה חשוף לתביעות אבל זה לא ממש קשור לאיך הוא משתף את זה.קרמריקה כתב:...
......
2. אם הבנתי נכון, הם נזהרו הפעם לא להיות בשטח השיפוטי של ארה"ב כך שזה לא יהיה כל כך פשוט.
בהחלט מעניין לראות איך זה יתפתח.