סיכום חווית קניה

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
106gti פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אז כן, בסופו של דבר נרכשו אוזניות, אבל הדרך לא הייתה קלה כלכך וארכה כחודש (אילוצי זמן).

הדרך התחילה במשפט "אני רוצה אוזניות כי המקוריות של הטלפון כבר לא מה שהיו"
אז התחלתי לבדוק דברים, והקצבתי לי עד 800 ש"ח בערך לאוזניות, ובהמשך הדרך התקציב עלה כי לא מצאתי מה שרציתי.

סימנתי לי מספר אוזניות שהועלו כאפשרות בשרשור שפתחתי וגם אצל אחרים, ובנוסף חברים שזרקו פה ושם הצעות.
החברות שהיו ברשימה הן הביירדיינמיק, שור, סנהייזר ואודיו טכניקה, כאשר התמקדתי בדגמי אולפן וגם IE.
המטרה הייתה חיבור לטלפון וכמובן להתנייד בדרכים.

המקום הראשון בו הייתי הוא היבואן של סנהייזר "קילומבו" בדיזינגוף סנטר. חנות קטנה אבל עם מבחר לא רע. שם ביקשתי לשמוע את IE80 וגם HD598. אז את הדגם HD הם הורידו לי מהרשימה בגלל גודל פיזי ובגלל שהטלפון ללא מגבר לא יזיז כלום וחבל. כתחליף נתנו לי לשמוע את הסנהייזר מומנטום שנראות מעולה ונשמעות טוב מאוד אבל הבאס שלהם כבד מידי לטעמי והמחיר אז היה גבוה מהתקציב. שמעתי גם את IE8 כי לא היה IE80, וגם אותם לא הכי אהבתי כי זה נשמע רע עם טלפון שהוא לא אייפון (בגלל המיקרופון והקונטרולר שיש לאוזניות והוא מותאם לאייפון בלבד).

בהמשך ניסיתי להגיע ליבואן של שור כדי לבדוק את SE425 ואת SRH940, אז הדגם SE לא היה זמין לשמיעה כי אין להם אחד פתוח ונאמר לי שרק לאחר הקניה אוכל לשמוע את האוזניות, אז ויתרתי עליהם.

את הבייר דיינמיק פגשתי בחנות שנקראת "דיאז" בראשון לציון. שמעתי שם את הדגם 770PRO בגרסת 250 אום ונאמר לי שיש גרסת 80 שתעבוד טוב עם הטלפון. אני אציין שיש עכשיו גרסת 32 אום כנראה בכמות מוגבלת. האוזניות האלה פשוט ואוו!!! הכל זרם מעולה למרות הווליום החלוש. האטימה לא הכי הכי, אבל סבירה בהחלט בשביל אולפן. אפילו המחיר היה סביר מבחינתי אבל כמובן שהיצרן טען שלדגם 80 אום אני אצטרך מגבר בכל זאת (תוספת כספית) ופה נכנס לי עניין הסירבול. האוזניות האלה ממש לא נועדו להליכה ברחוב (למרות שהשלמתי עם זה חלקית), בטח ובטח לא עם מגבר. בימים האחרונים שהמזג אויר הפך קצת יותר נעים, הבנתי שאני אסבול עם זה בקיץ ולכן ירדתי מהעניין.

מה שנשאר לי בעצם זה הסנהייזר מומנטום שלא הכי אהבתי בגלל הצליל (יצא דגם שחור מטריף!!!), וכמובן הדגם IE80 שלא שמעתי אבל שמעתי את האח המבוגר יותר שלו וגם לא הכי אהבתי. לאחר התייעצות עם אייל וסיפור של כל ההליך ומה אני רוצה, הוא אמר לי לבדוק בכל זאת את הסנהייזר IE80.

אז חזרתי שוב ליבואן של סנהייזר לשמיעה חוזרת של IE8, הפעם עם כיוון של הבאס באוזניות. 5 דקות לקח לי להחליט שזה כן זה! באותו הרגע נשלף לו הכרטיס אשראי, והופה שיחת טלפון שהתקבלתי לעבודה בתפקיד שרציתי, אין יותר מושלם מזה לסיום החוויה הארוכה הזאת. אני קניתי את הדגם ללא הקונטרולר לשיחות ככה שזה לא מפריע לאוזניות האלה לעבוד עם הטלפון שלי ובאמת זה נשמע מעט אחרת (לטובה). המחיר למעוניינים הוא 1690 ש"ח שזה יותר מכפול ממה שהקצבתי בהתחלה ואני לא מתחרט.

היום במקרה יצא לי גם לשמוע את הביטס IE, כמו שתארתי לאייל, *** טהור! אין באס נורמלי, טרבל צועק שם כמו בחורה באונס, והשוס היה שאני נהגתי באוטו עם שירים במערכת של האוטו כאשר מאחורה יושב הבחור עם הביטס ושמעתי את מה שהוא שמע מרוב שזה דולף כמו ברז פתוח.

עכשיו נשאר למצא טיפים קצת יותר אוטמים ואני מסודר.

eyal1983
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3449
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 281 פעמים

שליחה #2 

הגעת לנירוונה, אה? :island:

106gti פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל