שאלה לפני רכישה של popcorn a-400

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
avivharlev פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 198
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

ממי שכבר משתמש במכשיר, כמה שאלות חשובות לפני הזמנה:

1.האם כל כותרי בלוריי 3d פועלים כראוי כולל סאונדים חדשים?
2.האם ניתן להצמיד כתוביות חיצוניות בעברית לבלוריי תלת מימד ובלוריי רגיל?.

חשוב לציין שאני מזרים ישירות מהארד דיסק ולא דרך הרשת. אני שואל את השאלות האלה כי בביקורת של זיו נכתב שיש עדיין הרבה באגים וראיתי שיצאו הרבה עידכונים מאז.

avivharlev פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #2 

מישהו??

yoro11
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 323
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #3 

מציע לך להמתין עוד לעדכון משמעותי כי המצב כרגע עדיין מאד לא יציב גם כשהניגון מדיסק דרך USB.אפשר להצמיד
כתוביות לקובץ ISO תלת מימד והתרגום יופיע כי הוא בעדיפות על תרגומי הקובץ המוטמעים בבלו ריי.האמת שאם
אתה מעביר את החומר דרך דיסק חיצוני המצב מעט טוב יותר מהזרמה דרך הרשת אבל גם כאן יש באגים ולא אחת
יש צורך לרסט את המכשיר כדי להחזיר אותו לתפקוד תקין.גם בסטרימרים קודמים של פופקורן לקח זמן עד להגעה
לתפקוד יציב אבל אני חייב לציין שהפעם יש לי ( ולא רק לי ) הרגשה שהחברה הוציאה מוצר שאינו בשל דיו אפילו
ברמה של המשתמש הבסיסי ואיני חושב שאגזים אם אציין שמידת אי שביעות הרצון רבה במיוחד בעיקר לאור
הציפיות.עבדתי עם המכשיר לא מעט ואני בוגר של סטרימרים מכול הסוגים כולל כול שושלת הפופקורנים המפוארת
עליה המלצתי בכול פה לכול מכרי וחברי והאמת היא שבשלב כלשהו ניתקתי בתסכול את ה-A400 מהחיבורים
והחזרתי אחר כבוד את אחיו הצעיר ה-A300 ואני מזרים מהרשת ללא בעיות מיוחדות תכני תלת מימד מומרים
מ-3D ISO לפורמט SBS בעזרת תוכנה כמו DVDFAB ואני חייב לציין שהאיכות מספקת וטובה מאד אם
כי אם רוצים כתוביות יש להטמיען על פי המדריך באתר.ממתין כאמור לשיפור משמעותי עד שאחזיר את
ה-A400 לעבודה.

guy877
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 79
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

יש לי את המכשיר שבועיים בערך אני מאוד מרוצה ממנו, אני מפעיל 3DISO כולל תרגום חיצוני מהרדיסק מקומי או כונן נייד.
ברשת אני לא מתעסק עם הקבצים הכבדים האלה. 40-50 ג'יגה אין לי ציפייה ממכשיר שיריץ את הכותרים האלה באופן חלק.
סה"כ עושה את העבודה, תמונה וסאונד מעולים, הקטע עם התרגום החיצוני פשוט אדיר! ( גם אם התרגום לא מסונכרן לגירסא אפשר לכוון אותו ידני כמובן)

רק כואב על התפריטים.......כמה זה חסר לי :(

avivharlev פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

Guy877 תודה על התשובה. האם עידכנת את המכשיר בעידכונים האחרונים שיצאו? כי אני רואה שכל שבוע יוצאים עידכונים חדשים.

guy877
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 79
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #6 

כן אני מעדכן באופן קבוע, ובאמת שמים לב שכל עדכון משפיע
שמע כל עוד יש עדכונים אני מבסוט לכל חומרה ותוכנה יש באגים, עצם העובדה שיש מפתחים/חברה שמתקנים נותנת ראש שקט שהמוצר יגיע לשלמות. :idea:

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46404
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5081 פעמים

שליחה #7 

אם תלת מימד חשוב, זה אחד המכשירים היחידים כיום שיכולים להתאים. סטרימרים של Dune HD גם כן בדרך ארצה, אך יקח מספר שבועות בודד עד לזמינות.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”