שאלה למומחים
כאמור אני מחפש טלוויזיה ואני בהתלבטויות , אבל לא על זה הדיון.
הייתי בשתי חנויות שמציגות טלוויזיות , חנויות שמכבדות את עצמן , בכדי לבחון את הטלוויזיות מתצוגה ואני תוהה למה הכל נראה גרוע?
כמעט שעה וחצי הייתי בחנות , ניסיתי לשחק עם הגדרות של טלוויזיות ולהשוות ופשוט כל מסכי הלד , ממחיר של 3000 שקל ועד מחיר של 8000 נראו פשוט זוועה.
כדי להמחיש את האיכות הירודה, אוכל לאמר שיש לי בבית טלוויזית crt ישנה מאוד , ורואים בה ללא ספק טוב יותר מכל מסך לד שהיום ראיתי.
וניסינו לחבר רק טלוויזיה אחת לממיר וכאמור לשחק עם ההגדרות , ועדיין בשידור רגיל זה נראה נורא.
קפצתי אחרי זה לחבר כדי לבחון את הטלוויזיות שלו בבית והתמונה בפלזמה שלו מדהימה והתמונה בlcd שלו מדהימה (lcd שעלתה לו לפני 5 שנים 3000 שקל בגודל 32" )
איך זה יכול להיות ? אני אולי מפספס משהו.
זו אולי המחלה של הלד?
אשמח להתיחחסות ולשמוע דעתכם.
(בחנתי בעיקר e5 ו eh5600. אבל גם מסכים יקריםמאלה נראו גרוע בשידור רגיל - לא מתקרב בכלל לפלזמה או לlcd בבית של החבר)
הייתי בשתי חנויות שמציגות טלוויזיות , חנויות שמכבדות את עצמן , בכדי לבחון את הטלוויזיות מתצוגה ואני תוהה למה הכל נראה גרוע?
כמעט שעה וחצי הייתי בחנות , ניסיתי לשחק עם הגדרות של טלוויזיות ולהשוות ופשוט כל מסכי הלד , ממחיר של 3000 שקל ועד מחיר של 8000 נראו פשוט זוועה.
כדי להמחיש את האיכות הירודה, אוכל לאמר שיש לי בבית טלוויזית crt ישנה מאוד , ורואים בה ללא ספק טוב יותר מכל מסך לד שהיום ראיתי.
וניסינו לחבר רק טלוויזיה אחת לממיר וכאמור לשחק עם ההגדרות , ועדיין בשידור רגיל זה נראה נורא.
קפצתי אחרי זה לחבר כדי לבחון את הטלוויזיות שלו בבית והתמונה בפלזמה שלו מדהימה והתמונה בlcd שלו מדהימה (lcd שעלתה לו לפני 5 שנים 3000 שקל בגודל 32" )
איך זה יכול להיות ? אני אולי מפספס משהו.
זו אולי המחלה של הלד?
אשמח להתיחחסות ולשמוע דעתכם.
(בחנתי בעיקר e5 ו eh5600. אבל גם מסכים יקריםמאלה נראו גרוע בשידור רגיל - לא מתקרב בכלל לפלזמה או לlcd בבית של החבר)
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
ומה זה Eh5600? לא lcd? ברור שכן. רק שהתאורה האחורית שלו היא נורות לד.
בכל מקרה, אהבת פלאזמה? נפלא... תרכוש פלאזמה.
בכל מקרה, אהבת פלאזמה? נפלא... תרכוש פלאזמה.
צודק, למרות שזו התקטננות, הבנת למה התכוונתי.
בכל אופן, הכל שם נראה גרוע, מאוד גרוע.
השאלה לא עוסקת בי ובמה אבחר (למרות שבאמת קשה להחליט על דגם, גם אחרי שבוע עמוס בירורים, כשבחנות הוא משדר זוועה),
השאלה היא מדוע זה כך?
האם עלי לצפות שבבית אראה שידורי SD טוב יותר מאשר בחנות? או שעלי להשלים עם העובדה (המוזרה מאוד) שכל מסך -ממחיר 3000 שקל ועד מחיר 8000 שקל- פשוט נראה לא טוב ביחס לCRT ישנה שנמצאת אצלי בבית?
פעם אמרו לי בחנויות שהאיכות יורדת כשמחברים מספר רב של טלוויזיות לממיר אחד.
זה אולי נכון, אבל האיכות נשארת על הפנים גם שמחברים רק אחת.
השאלה לא עוסקת בי ובמה אבחר (למרות שבאמת קשה להחליט על דגם, גם אחרי שבוע עמוס בירורים, כשבחנות הוא משדר זוועה),
השאלה היא מדוע זה כך?
האם עלי לצפות שבבית אראה שידורי SD טוב יותר מאשר בחנות? או שעלי להשלים עם העובדה (המוזרה מאוד) שכל מסך -ממחיר 3000 שקל ועד מחיר 8000 שקל- פשוט נראה לא טוב ביחס לCRT ישנה שנמצאת אצלי בבית?
זה אולי נכון, אבל האיכות נשארת על הפנים גם שמחברים רק אחת.
המעבר מ-CRT בגודל 32" למסך HD בגודל וברזולוציה כפולה לא קל.
פגעי השידור הישראלי משתקפים לפתע במלוא הדרם וזאת באמת בעיה.
הפלזמה מאפשרת מעבר "קל" יותר גם בגלל שהינה סלחנית יותר לשידורי SD וגם בגלל שאופי הצבעים שלה דומה יותר ל-CRT.
לגבי ההתרשמות ממסכים בחנויות, מרבית החנויות פשוט אינן ראויות לביקור כלל, המסכים מכוונים למצב "דינמי" מזעזע ומחוברים במקבל למרכזיה אחת מסכנה באיכות ירודה ולמוכרים אין מושג ירוק.
אם אתה רוצה באמת להתרשם ממסך עשה לעצמך טובה וקפוץ לחנות מתמחה שם תקבל שירות מקצועי, סבלני ותוכל לבחון מסכים לעומק.
פגעי השידור הישראלי משתקפים לפתע במלוא הדרם וזאת באמת בעיה.
הפלזמה מאפשרת מעבר "קל" יותר גם בגלל שהינה סלחנית יותר לשידורי SD וגם בגלל שאופי הצבעים שלה דומה יותר ל-CRT.
לגבי ההתרשמות ממסכים בחנויות, מרבית החנויות פשוט אינן ראויות לביקור כלל, המסכים מכוונים למצב "דינמי" מזעזע ומחוברים במקבל למרכזיה אחת מסכנה באיכות ירודה ולמוכרים אין מושג ירוק.
אם אתה רוצה באמת להתרשם ממסך עשה לעצמך טובה וקפוץ לחנות מתמחה שם תקבל שירות מקצועי, סבלני ותוכל לבחון מסכים לעומק.
התכוונתי להחליט היום על דגם בחנות הקרובה, ואלי לחזור עם שאלות לכאן לפני הקניה מחר, אבל לא ציפיתי לאיכות שכזו מאף טלוויזית לד של שנת 2012.
הבעיה היחידה היא שהחנות הזו רשומה תחת "החנויות המתמחות" שבפורום. (או לפחות, תחת "איפה קונים".)
מחר אקפוץ לחנות אחרת, שעושה רושם כרצינית יותר, ואבדוק שם.
הבעיה היחידה היא שהחנות הזו רשומה תחת "החנויות המתמחות" שבפורום. (או לפחות, תחת "איפה קונים".)
מחר אקפוץ לחנות אחרת, שעושה רושם כרצינית יותר, ואבדוק שם.
- טלHD
- גורו

אני מבין שצפית בתוכן sd.
צריך להבין שברוב העולם התוכן הזה כבר די נדיר...
הרוב hd וכך גם מתכננים את המסכים... בייחוד הזולים.
פלאזמות יתמודדו טוב יותר עם תוכן sd.
באיזה חנות היית?
צריך להבין שברוב העולם התוכן הזה כבר די נדיר...
הרוב hd וכך גם מתכננים את המסכים... בייחוד הזולים.
פלאזמות יתמודדו טוב יותר עם תוכן sd.
באיזה חנות היית?
אני לא רואה לנכון להוציא שם רע לחנות, כשרבים גולשים כאן וכנראה מבקרים בה, ואני עצמי לא מומחה.
אבקר בשעות הקרובות בחנות אחרת מומלצת-
אז אדע אם אני באתי לחנות (או בעצם, להתלבטות הזו) עם צפיות יתר או שמא ראוי לשבח את החנות היום, מבלי לפגוע באחרות.
אבקר בשעות הקרובות בחנות אחרת מומלצת-
אז אדע אם אני באתי לחנות (או בעצם, להתלבטות הזו) עם צפיות יתר או שמא ראוי לשבח את החנות היום, מבלי לפגוע באחרות.
- Stookza
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 187
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 0
nirkov כתב:צודק, למרות שזו התקטננות, הבנת למה התכוונתי.
השאלה היא מדוע זה כך?
זה אולי נכון, אבל האיכות נשארת על הפנים גם שמחברים רק אחת....
- Stookza
- חבר פעיל מאוד

nirkov כתב:צודק, למרות שזו התקטננות, הבנת למה התכוונתי.
השאלה היא מדוע זה כך?
זה אולי נכון, אבל האיכות נשארת על הפנים גם שמחברים רק אחת....
אחח nirkov, כמה שאתה צודק! שידורי הכבלים נראים זוועה במסכים הדקים במיוחד אלה של הדור האחרון, וגם בכלל בלי קשר, אם אתה שואל אותי אף אחד לא מגיע לרמה בשידורי SD הגרועים בארץ כמו CRT 34" TOSHIBA שיש לי כבר 9 שנים ולכן שמרתי אותה תמיד לצד כל המסכים הדקים שהחלפתי בחדרי לאורך השנים [LCD, לדים פלזמות] ורק בה אני צופה בשידורים הרגילים.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
שלום,
אני ממש לא מגדיר את עצמי כמומחה, אבל אנסה לעזור.
עזוב כרגע פלזמה או LCD/LED
נסה לבקר אצל חבר שמנוי בהוט (או יס) כולל ערוצי הספורט HD
צפה במשחק בערוץ הHD (בהוט זה 554) ואחר כך תעביר לערוץ הרגיל (54) שמשדר את אותו משחק.
אז תראה את ההבדל בבירור. גם לעומת מכשיר ה-CRT שברשותך כרגע.
ותבין שזה עדיין לא HD "אמיתי", כפי שתוכל לקבל מסרט בפורמט בלוריי מלא.
אחר כך תחליט בעצמך, איזה טלוויזיה עדיפה לך, ואיזה גודל.
(אישית אני לא מתקרב לפלזמה, בגלל בעיית הצריבות)
בהצלחה!
אני ממש לא מגדיר את עצמי כמומחה, אבל אנסה לעזור.
עזוב כרגע פלזמה או LCD/LED
נסה לבקר אצל חבר שמנוי בהוט (או יס) כולל ערוצי הספורט HD
צפה במשחק בערוץ הHD (בהוט זה 554) ואחר כך תעביר לערוץ הרגיל (54) שמשדר את אותו משחק.
אז תראה את ההבדל בבירור. גם לעומת מכשיר ה-CRT שברשותך כרגע.
ותבין שזה עדיין לא HD "אמיתי", כפי שתוכל לקבל מסרט בפורמט בלוריי מלא.
אחר כך תחליט בעצמך, איזה טלוויזיה עדיפה לך, ואיזה גודל.
(אישית אני לא מתקרב לפלזמה, בגלל בעיית הצריבות)
בהצלחה!
- pacific100
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 592
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
סליחה אדון בריקו עניין הצריבות הסתיים רק צריך להיזהר ואני בטוח שאנחנו אנשים זהירים ולא ילדים קטנים שלא שומרים ! סליחה אתה קצת מפריז בעניין וזה טעמך אבל ענין הצריבות זה סתם הפחדה לא יותר
עידכון-
אחרי היום, איני מפחד עוד לנקוב בשם החנויות-
שקם אלקטריק , אלם, העולם הדיגיטאלי, חשמל נטו, סלון חללית - אלה החנויות שבהם ביקרתי רק ביומיים האחרונים (חשבתי שבהם אשים סוף להתלבטות).
בכולן, ללא יוצאת מן הכלל, led ברמות המחיר של 3000-7500 שקל (היו גם כמה צפונה) , מציג תמונה זוועית שמורידה את החשק לקנות.
אני כותב את שם החנויות, כי כנראה והבעיה היא בי.
אני מגיע מעולם של צילום ועריכת תמונה (כתחביב מאוד חזק, ולא כעבודה) , ומאוד דקדקן בנוגע לאיכות תצוגה ומן הסתם דיוק בצבעים.
אני חושב שהגעתי עם דרישות גבוהות מידי להתלבטות הנוכחית בבחירת מסך led ראשון. אולי גבוהות מידי שאף מסך לד בטווח המחירים הנורמאלי לא יוכל איתן להתמודד.
בכל זאת,אני לא מאמין שבבית פרטי עם ממיר יחיד וכבל איכותי, הטלוויזיות מציגות איכות כפי שאני נחשפתי אליהן בשבוע האחרון.
קראתי בפורום הרבה מאוד שרשורים, חלקם של אנשים שרכשו מסכים דומים או שווי ערך למסכים אותם אני בחנתי, והם היו מאוד מרוצים.
אני לא מאמין שהמסכים בבית מציגים את מה שאני ראיתי (או לא רוצה להאמין) , כי אחרת לטעמי אף אחד לא היה כותב שהוא מרוצה.
טלוויזיות אני צריך בכל מקרה, והתקציב לא יכול לגדול מעבר ל3500 שקל שהקצבתי לכל אחת מהן.
אם זו לא בקשה מוגזמת מידי ,חשבתי אולי מישהו מהפורום שגר באזור המרכז/השרון ,ובעלים של הדגמים המדוברים (eh5000/5300 / panasonic e5m) יוכל לקבל אותי לכמה דקות, ולתת לי לחוות את איכות הצפיה בSD כפי שרואים בבית - ולא עשרות טלוויזיות מחוברות למרכזייה.
אז אולי אגלה דבר חדש, ואולי אפזול לכיוון הפלזמה.
כרגע אני לא יכול לקנות טלוויזיה כשבחנות האיכות נראת כלא מיועדת לצפיה.
אחרי היום, איני מפחד עוד לנקוב בשם החנויות-
שקם אלקטריק , אלם, העולם הדיגיטאלי, חשמל נטו, סלון חללית - אלה החנויות שבהם ביקרתי רק ביומיים האחרונים (חשבתי שבהם אשים סוף להתלבטות).
בכולן, ללא יוצאת מן הכלל, led ברמות המחיר של 3000-7500 שקל (היו גם כמה צפונה) , מציג תמונה זוועית שמורידה את החשק לקנות.
אני כותב את שם החנויות, כי כנראה והבעיה היא בי.
אני מגיע מעולם של צילום ועריכת תמונה (כתחביב מאוד חזק, ולא כעבודה) , ומאוד דקדקן בנוגע לאיכות תצוגה ומן הסתם דיוק בצבעים.
אני חושב שהגעתי עם דרישות גבוהות מידי להתלבטות הנוכחית בבחירת מסך led ראשון. אולי גבוהות מידי שאף מסך לד בטווח המחירים הנורמאלי לא יוכל איתן להתמודד.
בכל זאת,אני לא מאמין שבבית פרטי עם ממיר יחיד וכבל איכותי, הטלוויזיות מציגות איכות כפי שאני נחשפתי אליהן בשבוע האחרון.
קראתי בפורום הרבה מאוד שרשורים, חלקם של אנשים שרכשו מסכים דומים או שווי ערך למסכים אותם אני בחנתי, והם היו מאוד מרוצים.
אני לא מאמין שהמסכים בבית מציגים את מה שאני ראיתי (או לא רוצה להאמין) , כי אחרת לטעמי אף אחד לא היה כותב שהוא מרוצה.
טלוויזיות אני צריך בכל מקרה, והתקציב לא יכול לגדול מעבר ל3500 שקל שהקצבתי לכל אחת מהן.
אם זו לא בקשה מוגזמת מידי ,חשבתי אולי מישהו מהפורום שגר באזור המרכז/השרון ,ובעלים של הדגמים המדוברים (eh5000/5300 / panasonic e5m) יוכל לקבל אותי לכמה דקות, ולתת לי לחוות את איכות הצפיה בSD כפי שרואים בבית - ולא עשרות טלוויזיות מחוברות למרכזייה.
אז אולי אגלה דבר חדש, ואולי אפזול לכיוון הפלזמה.
כרגע אני לא יכול לקנות טלוויזיה כשבחנות האיכות נראת כלא מיועדת לצפיה.
- טלHD
- גורו

שמע...כנראה לא קראת מה שכתבתי לפני כן.
אתה מזדעזע מאיכות SD במסכים זולים יחסית?
זו לא אשמת המסכים.
האשמה היא ב SD !
מכוון שלא נחזור לCRT ובמילא רוב התוכן שרובינו צורכים (לפחות כאן בפורום) הוא HD, אין לנו את הבעיה שלך.
יש לך כמה אופציות לפתרון ה"בעיה":
1. לצפות בתוכן HD.
2. לרכוש מסך יוקרתי יותר ו/או פלאזמה.
הכי טוב זה 1+2.
צא לדרך
אתה מזדעזע מאיכות SD במסכים זולים יחסית?
זו לא אשמת המסכים.
האשמה היא ב SD !
מכוון שלא נחזור לCRT ובמילא רוב התוכן שרובינו צורכים (לפחות כאן בפורום) הוא HD, אין לנו את הבעיה שלך.
יש לך כמה אופציות לפתרון ה"בעיה":
1. לצפות בתוכן HD.
2. לרכוש מסך יוקרתי יותר ו/או פלאזמה.
הכי טוב זה 1+2.
צא לדרך
- mmm6589884
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 429
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 18 פעמים
אני רואה SD TV LG LX6500 ממרחק 2 מטר ואפילו מטר וחצי.
אני לא יגיד לך שאיכות טובה בSD ואי גם לא מצפה שאיכות תהיה טובה כי אני לא צופה כמעת בכלל בSD
רק ב1080P או משחקים וקצת YES HD אבל חוץ מזה אני יכול להבטיח לך שבHD
מסך LED/LCD וגם פלזמה ייתן לך איכות טובה
ולא תרצה כבר להתקרב לתכנים הנחותים האלו. לכן עזוב את תכני הSD ועבור לHD זה המלצה שלי.
בתקציב שלך לא תקבל מסך LCD שיתמודד מול SD בצורה של פלזמה כמו E490 מתמודדת
בקשר לצריבות אם אתה נזהר אין בעיה אם אתה רוצה לקפץ לראות את המסך שלי אני גר בבת ים מחובר לYES HD
אבל המסך שלי לא בתקציב שלך לכן לא יודע עד כמה זה יעזור.
בהצלחה
בברכה מתן

אני לא יגיד לך שאיכות טובה בSD ואי גם לא מצפה שאיכות תהיה טובה כי אני לא צופה כמעת בכלל בSD
רק ב1080P או משחקים וקצת YES HD אבל חוץ מזה אני יכול להבטיח לך שבHD
מסך LED/LCD וגם פלזמה ייתן לך איכות טובה
ולא תרצה כבר להתקרב לתכנים הנחותים האלו. לכן עזוב את תכני הSD ועבור לHD זה המלצה שלי.
בתקציב שלך לא תקבל מסך LCD שיתמודד מול SD בצורה של פלזמה כמו E490 מתמודדת
בקשר לצריבות אם אתה נזהר אין בעיה אם אתה רוצה לקפץ לראות את המסך שלי אני גר בבת ים מחובר לYES HD
אבל המסך שלי לא בתקציב שלך לכן לא יודע עד כמה זה יעזור.
בהצלחה
בברכה מתן
יש לנו בסלון LCD של פיליפס ,מדגם7404 שנרכש לפני שנתיים וחצי בערך,ואיכות השידורים הרגילים במסך טובה מאוד במרבית הזמן.
בזמנו, כשקנינו את הטלוויזיה,גם לנו היה את החשש שאתה מדבר עליו,ולכן קנינומסך בגודל 42.
להפתעתי הרבה,לאחר כיול קצר ,איכות השידורים כאמור טובה,ואפשר לומר שדיי מהר הצטערנו שלא קנינו מסך גדול יותר.
אוסיף ואומר ,שאיכות השידור שבו צפינו בחנות,הייתה גרועה באופן ניכר מהאיכות בבית ,
ולכן אני חושב שהחשש שלך מופרז.
בהצלחה.
בזמנו, כשקנינו את הטלוויזיה,גם לנו היה את החשש שאתה מדבר עליו,ולכן קנינומסך בגודל 42.
להפתעתי הרבה,לאחר כיול קצר ,איכות השידורים כאמור טובה,ואפשר לומר שדיי מהר הצטערנו שלא קנינו מסך גדול יותר.
אוסיף ואומר ,שאיכות השידור שבו צפינו בחנות,הייתה גרועה באופן ניכר מהאיכות בבית ,
ולכן אני חושב שהחשש שלך מופרז.
בהצלחה.
נערך לאחרונה על ידי shai19862 ב 18/01/2013 18:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Stookza
- חבר פעיל מאוד

לדעתי החשש שלך לא מופרז, אתה יכול לשכוח מטלויזיה במחיר 3500 עם איכות טובה בשידורי SD. אני קניתי טלויזיה ב 50ES6200 10K ואני מזועזע מאיכות התמונה בשידורי SD של הוט. JUDDER עצבני, מריחות, ריבועים ענקיים בתנועה מהירה,לפעמים התמונה נראית כאילו הפאנל נשטף במים או חומצה והטיפות/כתמים נשארו עליו. שמתי לב שאפילו בטלויזיה "CRT 34 שמוחברת לממיר דוקסיס שאני מסתכל מקרוב, אז אני רואה פיקסלציה וריבועים גדולים בתנועה מהירה, למעשה זה רק החמיר מאז שאין לי את הממיר האנלוגי [עד לפני שנתיים] אפילו להשוות, איכות השידורים הדיגיטליים של הוט היא פשוט גרועה ברמות!
לכן אני מאוד מאוכזב ובגלל זה אני מתלבט להחליף לטלויזיה בעלת פאנל יותר יוקרתי או לחזור חזרה לפלזמה.
בשידורי ערוצי ה HD מתקבלת תמונה קצת יותר טובה אבל עדין יש JUDDER פחות רציני והילה סביב אובייקטים בתנועה מהירה לעומת פלזמה שהייתה ברשותי 4.5 שנים והיה בה קצת JUDDER בתנועה מהירה אבל לא מריחות רציניות וכפל אובייקטים עם הילה סביבם בעת תנועה.
רק כאשר אני צופה מהמחשב ברזולוציה 19201080X60HZ, ובתכנים של 1080P שצולמו ב30FPS אפשר להגיד שאני דיי מרוצה מהתמונה, כי אז נעלמת כמעט לגמרי תופעת הJUDDER והתמונה המתקבלת היא איכותית ביותר, עם כיול טוב מהטלויזיה והמחשב, אבל אז צצה לה בעיה אחרת של גרעיניות ורעד של נקודות קטנות בכל התמונה שמתגברת עם מוסיפים חדות.
אני מתחיל ממש להתגעגע לממיר האנאלוגי [שגם יכולתי בו להעביר ערוצים בטיל] ולא זכור לי שהיו לי שום תופעות של מריחות,ריצודים, ריבועים וJUDDER, או כפל אובייקטים, מה שכן התמונה עצמה הייתה באיכות יחסית גרועה, מגורענת ולא חדה בגלל הרזולוציה הנמוכה.
לכן כדאי היה מאוד אם היו מחזירים את השידורים האנאלוגיים [בנוסף לדיגיטליים כמובן חח] אבל באיכות HD! שמצולמים ומשודרים מסרט טייפ אבל באיכות HD, אם ניתן היה לעשות דבר כזה.
לכן אני מאוד מאוכזב ובגלל זה אני מתלבט להחליף לטלויזיה בעלת פאנל יותר יוקרתי או לחזור חזרה לפלזמה.
בשידורי ערוצי ה HD מתקבלת תמונה קצת יותר טובה אבל עדין יש JUDDER פחות רציני והילה סביב אובייקטים בתנועה מהירה לעומת פלזמה שהייתה ברשותי 4.5 שנים והיה בה קצת JUDDER בתנועה מהירה אבל לא מריחות רציניות וכפל אובייקטים עם הילה סביבם בעת תנועה.
רק כאשר אני צופה מהמחשב ברזולוציה 19201080X60HZ, ובתכנים של 1080P שצולמו ב30FPS אפשר להגיד שאני דיי מרוצה מהתמונה, כי אז נעלמת כמעט לגמרי תופעת הJUDDER והתמונה המתקבלת היא איכותית ביותר, עם כיול טוב מהטלויזיה והמחשב, אבל אז צצה לה בעיה אחרת של גרעיניות ורעד של נקודות קטנות בכל התמונה שמתגברת עם מוסיפים חדות.
אני מתחיל ממש להתגעגע לממיר האנאלוגי [שגם יכולתי בו להעביר ערוצים בטיל] ולא זכור לי שהיו לי שום תופעות של מריחות,ריצודים, ריבועים וJUDDER, או כפל אובייקטים, מה שכן התמונה עצמה הייתה באיכות יחסית גרועה, מגורענת ולא חדה בגלל הרזולוציה הנמוכה.
לכן כדאי היה מאוד אם היו מחזירים את השידורים האנאלוגיים [בנוסף לדיגיטליים כמובן חח] אבל באיכות HD! שמצולמים ומשודרים מסרט טייפ אבל באיכות HD, אם ניתן היה לעשות דבר כזה.
(איך עושים ציטוט מרובה?)
טלHD,
קראתי והבנתי.
ודאי שאעדיף להציג בעיקר תכני HD , אך ישנם ערוצים שמגיעים רק בSD. מה עושים עם ערוצים 2 ו10?
ידעתי שטלוויזיות אלה לא מככבות עם תכנים מהסוג הזה , אבל לא ידעתי שהמצב כל-כך נורא.
LX6500 ,
שוב, יש ערוצים שאהיה חייב לראות בשידורי SD לצערי.
אין ספק שכמעט כל טלוויזיה במחירים האלה נותנות (לפחות לי) איכות תצוגה טובה מאוד בHD.
תודה רבה על ההזמנה, אני גם לא חושב שזה כל-כך יעזור לי, אם כי זה יכול להיות מעניין לראות את הטלוויזיה שלך בבית, ואז לבחון איך היא מציגה בחנות.
לכיוון פלזמה אני חושב שאפזול לאחר שאמצא מישהו שיוכל לקבל אותי, להראות לי את הדגמים המדוברים בתנאים אידיאלים בבית, ואמצא שהן באמת לא מציגות איכות טובה.
Stookza ,
תיאור השפרצת המים על המסך מובן לי לגמרי, זה בעצם מה שהרגשתי. כאילו מישהו ריסס את המסכים עם שפריצר עדין.
המסך שלך הוא אחד המסכים אליו התיחסתי כשכתבתי שבחנתי בחנות גם דגמים יקרים יותר.
לצערי גם דגמים יקרים ממנו לא הראו שיפור משמעותי, והיחידה שבאמת עשתה עבודה טובה היא הפלזמה (בכל טווח מחיר).
הדבר היחיד שממשיך להציק לי היא טלוויזית השארפ של החבר, אותה הזכרתי קודם.
היא הציגה תמונה מדהימה, ביחס לכל led או lcd בגדלי 32" שראיתי בחנות, כאילו הייתה פלזמה.
אבדוק היום את הדגם הספציפי.
עריכה:
טלוויזית השארפ המדוברת הינה - sharp d44 בגודל 32".
הגיוני שהיא תציג תמונה טובה בכמה רמות מE5 של פנסוניק ו - EH6030/5300/5000 של סמסונג (אני יודע שלא מדובר באותו הגודל) ?
טלHD,
קראתי והבנתי.
ודאי שאעדיף להציג בעיקר תכני HD , אך ישנם ערוצים שמגיעים רק בSD. מה עושים עם ערוצים 2 ו10?
ידעתי שטלוויזיות אלה לא מככבות עם תכנים מהסוג הזה , אבל לא ידעתי שהמצב כל-כך נורא.
LX6500 ,
שוב, יש ערוצים שאהיה חייב לראות בשידורי SD לצערי.
אין ספק שכמעט כל טלוויזיה במחירים האלה נותנות (לפחות לי) איכות תצוגה טובה מאוד בHD.
תודה רבה על ההזמנה, אני גם לא חושב שזה כל-כך יעזור לי, אם כי זה יכול להיות מעניין לראות את הטלוויזיה שלך בבית, ואז לבחון איך היא מציגה בחנות.
לכיוון פלזמה אני חושב שאפזול לאחר שאמצא מישהו שיוכל לקבל אותי, להראות לי את הדגמים המדוברים בתנאים אידיאלים בבית, ואמצא שהן באמת לא מציגות איכות טובה.
Stookza ,
תיאור השפרצת המים על המסך מובן לי לגמרי, זה בעצם מה שהרגשתי. כאילו מישהו ריסס את המסכים עם שפריצר עדין.
המסך שלך הוא אחד המסכים אליו התיחסתי כשכתבתי שבחנתי בחנות גם דגמים יקרים יותר.
לצערי גם דגמים יקרים ממנו לא הראו שיפור משמעותי, והיחידה שבאמת עשתה עבודה טובה היא הפלזמה (בכל טווח מחיר).
הדבר היחיד שממשיך להציק לי היא טלוויזית השארפ של החבר, אותה הזכרתי קודם.
היא הציגה תמונה מדהימה, ביחס לכל led או lcd בגדלי 32" שראיתי בחנות, כאילו הייתה פלזמה.
אבדוק היום את הדגם הספציפי.
עריכה:
טלוויזית השארפ המדוברת הינה - sharp d44 בגודל 32".
הגיוני שהיא תציג תמונה טובה בכמה רמות מE5 של פנסוניק ו - EH6030/5300/5000 של סמסונג (אני יודע שלא מדובר באותו הגודל) ?
נערך לאחרונה על ידי nirkov ב 19/01/2013 10:46, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
pacific100 כתב:סליחה אדון בריקו עניין הצריבות הסתיים רק צריך להיזהר ואני בטוח שאנחנו אנשים זהירים ולא ילדים קטנים שלא שומרים ! סליחה אתה קצת מפריז בעניין וזה טעמך אבל ענין הצריבות זה סתם הפחדה לא יותר...
אדון pacific100
אתה מוזמן לערוך חיפוש קצר בפורום.
אולי תופתע לגלות את כמות השרשורים בסגנון "אוי נצרב לי המסך, מה עושים? "
אבל שוב, ציינתי בפירוש שמדובר בדעה אישית שלי.
אתה, או כל אחד אחר -מעדיפים פלזמה? תפאדל.
מי אני שאמנע זאת מכם....
- mmm6589884
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 429
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 18 פעמים
לפותח האשכול.
אם כול כך חשוב לך SD אז תקנה פלזמה.
למה אתה רוצה LED אם אתה יודע שהשידורים בSD בו לא טוב (במיוחד בדגמים הזולים)?
אני חושב שכדי לך לבדוק את E490 גודל 43 או את אני אשית לא צופה בSD
כמעת בכלל לכן זה לא מפריע לי..
אז תבדוק פלזמות פשוט. כנראה זה יתן לך פתרון.
בהצלחה
בברכה מתן
אם כול כך חשוב לך SD אז תקנה פלזמה.
למה אתה רוצה LED אם אתה יודע שהשידורים בSD בו לא טוב (במיוחד בדגמים הזולים)?
אני חושב שכדי לך לבדוק את E490 גודל 43 או את אני אשית לא צופה בSD
כמעת בכלל לכן זה לא מפריע לי..
אז תבדוק פלזמות פשוט. כנראה זה יתן לך פתרון.
בהצלחה
בברכה מתן
נערך לאחרונה על ידי mmm6589884 ב 20/01/2013 11:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78894
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5396 פעמים
Bariko
כמה שרשורים כאלה נפתחו בשנה האחרונה? תעשה מחקר ותגיד לנו מספר...
כמה שרשורים כאלה נפתחו בשנה האחרונה? תעשה מחקר ותגיד לנו מספר...