צריך המלצות לשלט לXBMC
שלום לכולם
יש ברשותי מחשב סלוני שעובד על ווינדוס 8 64 ביט ואני משתמש בXBMC, מרוב השלטים שיש איני יודע מה יעבוד הכי טוב עם התוכנה ולכן אני צריך את עזרתכם.
אני צריך המלצות לשלט שיעבוד ישר מהקופסה או שכמה שפחות להגדיר אותו ושהוא לא יהיה יותר מידי יקר מקסימום 30 דולר ולא חייב מהארץ.
תודה רבה.
יש ברשותי מחשב סלוני שעובד על ווינדוס 8 64 ביט ואני משתמש בXBMC, מרוב השלטים שיש איני יודע מה יעבוד הכי טוב עם התוכנה ולכן אני צריך את עזרתכם.
אני צריך המלצות לשלט שיעבוד ישר מהקופסה או שכמה שפחות להגדיר אותו ושהוא לא יהיה יותר מידי יקר מקסימום 30 דולר ולא חייב מהארץ.
תודה רבה.
נערך לאחרונה על ידי soulriver ב 17/01/2013 16:41, נערך 43 פעמים בסך הכל.
Bad decisions make good stories
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
לדעתי תקנה ערכה פשוטה של שלט שמגיעה עם מתאם IR, ואז תלמד את השלט של הוט לשלוט על XBMC ותחסוך שלט
הכפתורים של השלט (ולא של המקלדת) עובדים טבעי עם XBMC או שצריך לעשות להם הגדרות נוספות?...
אכן.Spook כתב:הכפתורים של השלט (ולא של המקלדת) עובדים טבעי עם XBMC או שצריך לעשות להם הגדרות נוספות?......
מומלץ גם לחפש סרטונים על השלט ביוטיוב תראו מה זה איכות לשמה.
אם יש לך מכשיר אנדרואיד או אייפון יש המון אפליקציות מעולות שהרבה יותר טובות משלט פשוט, לאנדרואיד יש את YATSE, ולאייפון יש את השלט הרישמי וגם את XBMC COMANDER או משהו כזה
אני קניתי טבלט סיני שמשמש כשלט, ככה שאני גם שולט איתו על XBMC, וגם על כל שאר המכשירים עם ה-REDEYE ( שאפשר להשיג בזול באיביי משומש ) אפשר לקנות טבלטים סיניים ב60-70$ שישמשו לשלט ( יש יותר זולים אבל לא כדי )
אני קניתי טבלט סיני שמשמש כשלט, ככה שאני גם שולט איתו על XBMC, וגם על כל שאר המכשירים עם ה-REDEYE ( שאפשר להשיג בזול באיביי משומש ) אפשר לקנות טבלטים סיניים ב60-70$ שישמשו לשלט ( יש יותר זולים אבל לא כדי )
מעבר לכל האפליקציות לאנגרואיד שאכן מצויינות
אני ממליץ על FLICR
http://www.flirc.tv/
אני משתמש כבר בערך שנה, ומאד מרוצה. אתה יכול להשתמש בשלטים שכבר יש לך (נניח של הטלוזיה). וקל מאד לתכנת אותו לשליטה בXBMC
אני ממליץ על FLICR
http://www.flirc.tv/
אני משתמש כבר בערך שנה, ומאד מרוצה. אתה יכול להשתמש בשלטים שכבר יש לך (נניח של הטלוזיה). וקל מאד לתכנת אותו לשליטה בXBMC