בהתחברות לספק חדש..
-
ido9
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 27
בהתחברות לספק אינטרנט חדש, צריך קודם כל להתנתק מהקודם?? או רק שאחרי שהספק החדש מחבר אותי אליו להתנתק מהקודם ?.
- WTFisTHAT
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 351
מה שבא לך, באמת.
-
ido9
-
- חבר שרק התחיל

אה זה לא משנה? .WTFisTHAT כתב:מה שבא לך, באמת....
כי אני לא רוצה לגמור בלי אינטרנט ..
- WTFisTHAT
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 351
אז בוא נחשוב ביחד מה לעשות.. 
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
התנתקות מספק לוקח 5 דקות עד שמבטלים את היוזר.
התחברות לספק לוקח 5 דקות עד שאתה מקבל את היוזר.
התחברות לספק לוקח 5 דקות עד שאתה מקבל את היוזר.
-
ido9
-
- חבר שרק התחיל

אוקי הבנתי.. אבל שנרשמתי להוט נט באינטרנט קיבלתי הודעה שעד שלושה ימים יחברו אותי..
עכשיו איך אני יודע עם אני גולש על הוט נט או 012? , או שחיברו אותי להוט-נט כדי שאני יתנתק מ 012
עכשיו איך אני יודע עם אני גולש על הוט נט או 012? , או שחיברו אותי להוט-נט כדי שאני יתנתק מ 012
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
מוזר שלוקח 3 ימים, כל ספק אני יודע שעושה את זה בטלפון מיידית במעמד השיחה.
בשביל לבדוק אתה יכול להיכנס לnoc.co.il ולרשום את ה2 אוקטטות הראשונות של הIP שלך.
לפי זה אני יוכל להגיד לך.
בשביל לבדוק אתה יכול להיכנס לnoc.co.il ולרשום את ה2 אוקטטות הראשונות של הIP שלך.
לפי זה אני יוכל להגיד לך.
-
ido9
-
- חבר שרק התחיל

לפי האייפי שלי אני עדיין ב 012. (אני עדיין לא התנתקתי מהם) .Class889 כתב:מוזר שלוקח 3 ימים, כל ספק אני יודע שעושה את זה בטלפון מיידית במעמד השיחה.
לפי זה אני יוכל להגיד לך....
והכוונה שלי שאם אני מחובר ל 012 וגם יחברו אותי להוט על מה אני יגלוש??
- eran405
-
- אחראי תחום רשתות

- תגובות: 3388
בהוט נט באמת ממלאים טופס באינטרנט ואחרי זה, זה לוקח מספר ימים. אני מניח שאתה בלי חייגן, ואז הכתובת שלך פשוט אמורה להתחלף בוקר בהיר אחד לכזו של הוט נט. שווה גם לנסות לעשות ריסט למודם. אם זה מתעכב יותר מידי תצטרך להתקשר לתמיכה של הוט נט.
-
ido9
-
- חבר שרק התחיל

אוקי אני יתקשר יום ראשון יראה מה המצב שם..eran405 כתב:בהוט נט באמת ממלאים טופס באינטרנט ואחרי זה, זה לוקח מספר ימים. אני מניח שאתה בלי חייגן, ואז הכתובת שלך פשוט אמורה להתחלף בוקר בהיר אחד לכזו של הוט נט. שווה גם לנסות לעשות ריסט למודם. אם זה מתעכב יותר מידי תצטרך להתקשר לתמיכה של הוט נט....
וכן אני בלי חייגן.. אתה אולי יכול להסביר לי מה היתרון של חייגן (עדיין לא הצלחתי להבין עם החיבור כלל חייגן זה יותר מהיר או יותר איטי)..
- ValorHeart
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
למה להתנתק דרך החברה עצמה?
כנס לwww.netek.co.il
תמלא פרטים וזהו..., השתמשתי באתר הזה לפחות 3 פעמים
כנס לwww.netek.co.il
תמלא פרטים וזהו..., השתמשתי באתר הזה לפחות 3 פעמים
- eran405
-
- אחראי תחום רשתות

- תגובות: 3388
אני לא מכיר שום יתרון לחייגן, אבל לדוגמא על תשתית בזק תמיד יש חייגן. שאלתי בגלל שברור שאם יש לך חייגן, אתה בוחר דרך החייגן לאיזה ספק להתחבר.ido9 כתב: אוקי אני יתקשר יום ראשון יראה מה המצב שם..
וכן אני בלי חייגן.. אתה אולי יכול להסביר לי מה היתרון של חייגן (עדיין לא הצלחתי להבין עם החיבור כלל חייגן זה יותר מהיר או יותר איטי).....