מזה בשבלכם אדופל מושבע?
-
mmm6589884
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 429
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 18 פעמים
בשבילי אדוופייל משובע זה אדם שלא יכול לחיות בלי מוזיקה טובה.
באיכות שהכי מתאימה לטעמו ולכספו.לפי דעתי לא חייב שתהיה לך מערכת במליון
דולר בשביל להיות אדופייל. אבל כנראה שכם אדופייל לא יסתפק במערכת קולנוע ביתית משולבת.
הכול קשור לתקציב ולהעדפה . אני אשית מאוד אוהב מוזיקה אני רוב יומי שומע מוזיקה כול הסגגיגנות
משרי ארץ ישראלי עד יהודה פולקיר שלמה ארצי קלאסי גאז אלקטרוני
הבעיה שאין לי כסף כדי לקנות מערכת מתאימה אבל אני עדין מנסה להסתפק במה שיש לי בנתאיים.
היתי שמח לשמוע מזה אדופייל בשבילכם.
שהיה יום טוב .
באיכות שהכי מתאימה לטעמו ולכספו.לפי דעתי לא חייב שתהיה לך מערכת במליון
דולר בשביל להיות אדופייל. אבל כנראה שכם אדופייל לא יסתפק במערכת קולנוע ביתית משולבת.
הכול קשור לתקציב ולהעדפה . אני אשית מאוד אוהב מוזיקה אני רוב יומי שומע מוזיקה כול הסגגיגנות
משרי ארץ ישראלי עד יהודה פולקיר שלמה ארצי קלאסי גאז אלקטרוני
הבעיה שאין לי כסף כדי לקנות מערכת מתאימה אבל אני עדין מנסה להסתפק במה שיש לי בנתאיים.
היתי שמח לשמוע מזה אדופייל בשבילכם.
שהיה יום טוב .
אני חושב שזה אינדיוידואלי
כל אחד לפי טעמו האישי והתקציב כמובן והאהבה למוסיקה
בשבילי אודיופיל זה לשמוע מוסיקה באיכות מאוד גבוהה להיות פתוח לסיגנונות שונים ובהתאם לתקציב
לי בבית יש מערכת בשווי 40,000 ש"ח שבישבילי זה היי אנד אמיתי כי זה המקסימום שיכולתי להוציא
בשביל מישהו אחר זה כלום כי יש לו בבית מערכת בשווי 150,000 ש"ח אז זה משהו משתנה מאחד לשני
זה כמו באוכל בשביל אדם פלוני מנת גורמה זה קוויאר עם יין טוב ובשבילי מנת גורמה זה מנה פלאפל
זה אנחנו קובעים את ההגדרות אז בהצלחה ושתגשים את משאלותיך
בשבילי אודיופיל זה לשמוע מוסיקה באיכות מאוד גבוהה להיות פתוח לסיגנונות שונים ובהתאם לתקציב
לי בבית יש מערכת בשווי 40,000 ש"ח שבישבילי זה היי אנד אמיתי כי זה המקסימום שיכולתי להוציא
בשביל מישהו אחר זה כלום כי יש לו בבית מערכת בשווי 150,000 ש"ח אז זה משהו משתנה מאחד לשני
זה כמו באוכל בשביל אדם פלוני מנת גורמה זה קוויאר עם יין טוב ובשבילי מנת גורמה זה מנה פלאפל
זה אנחנו קובעים את ההגדרות אז בהצלחה ושתגשים את משאלותיך
-
mmm6589884
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 429
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 18 פעמים
תודה רבה..
זה קצת יקח זמן אבל מקווה שאם הזמן
גם לי תהיה מערכת טובה ..
זה קצת יקח זמן אבל מקווה שאם הזמן
גם לי תהיה מערכת טובה ..
- efi1965
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1614
- שם מלא: efi1965
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
אתה ממש לא חייב להוציא סכומים גדולים כדי להנות ממוסיקה טובה
קח לדוגמא את ההצעה הזו:
http://www.dtown.co.il/forum/30268-%D7% ... s-sub.html
תוסיף לזה דאק או נגן דיסקים משומש והגעת ליופי של מע' במחיר נמוך מאוד.
הרבה אודיופילים שומעים עם העיניים ולא עם האוזניים ורוכשים מערכות במחירים מטורפים, אף פעם זה לא נגמר.
קח לדוגמא את ההצעה הזו:
http://www.dtown.co.il/forum/30268-%D7% ... s-sub.html
תוסיף לזה דאק או נגן דיסקים משומש והגעת ליופי של מע' במחיר נמוך מאוד.
הרבה אודיופילים שומעים עם העיניים ולא עם האוזניים ורוכשים מערכות במחירים מטורפים, אף פעם זה לא נגמר.
- lllliiioor
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 177
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 5 פעמים
"בשבילי אדוופייל משובע זה אדם שלא יכול לחיות בלי מוזיקה טובה.
באיכות שהכי מתאימה לטעמו ולכספו."
אם כך, כשבן אדם "חולה" על אייל גולן, שומע אייל גולן באוזניות של האייפון, זה הופך אותו לאודיופייל?
אודיופייל זה פחות להיות חולה מוסיקה אלא חולה אודיו, שמבין מה הוא שומע ויודע מתי הוא שומע משהו שנשמע רע בזמן שאחרים חושבים שזה "מטורף"...
באיכות שהכי מתאימה לטעמו ולכספו."
אם כך, כשבן אדם "חולה" על אייל גולן, שומע אייל גולן באוזניות של האייפון, זה הופך אותו לאודיופייל?
אודיופייל זה פחות להיות חולה מוסיקה אלא חולה אודיו, שמבין מה הוא שומע ויודע מתי הוא שומע משהו שנשמע רע בזמן שאחרים חושבים שזה "מטורף"...