כמה שאלות על המשלוח דרך BUY2USA
אני רוצה להזמין כונן SSD מארצות הברית ולהשתמש בשירות של BUY2USA.
אחרי שבדקתי את האתר שלהם ואת המחשבון יש לי כמה שאלות:
1 - המחשבון צודק? באתר אומרים שזו הערכה בלבד, האם בדרך כלל משלמים יותר ממה שהמחשבון מראה?
אם כן, בכמה?
2 - האם BUY2USA שולחים את החבילה המקורית או שהם עוטפים אותה בחבילה משלהם?
תודה.
אחרי שבדקתי את האתר שלהם ואת המחשבון יש לי כמה שאלות:
1 - המחשבון צודק? באתר אומרים שזו הערכה בלבד, האם בדרך כלל משלמים יותר ממה שהמחשבון מראה?
אם כן, בכמה?
2 - האם BUY2USA שולחים את החבילה המקורית או שהם עוטפים אותה בחבילה משלהם?
תודה.
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
מנסיוני עד עכשיו המחשבון לא שגה למעט במקרים בהם החבילה הגיעה אליהם כבר בתוך קופסא אחרת.
ואז העלות היתה כמה שקלים בודדים יותר (בגלל "משקל נפחי" גדול יותר)
עד היום, מעולם לא קיבלתי מהם חבילה בעיטפה המקורית, אבל כמעט תמיד זה סופק אליהם ככה (כלומר החבילה המקורית בתוך קופסת קרטון אחרת)
כמובן, אם משתמשים בשירות איחוד חבילות, הם מכניסים בעטיפה גדולה יותר את החבילות המאוחדות.
ואז העלות היתה כמה שקלים בודדים יותר (בגלל "משקל נפחי" גדול יותר)
עד היום, מעולם לא קיבלתי מהם חבילה בעיטפה המקורית, אבל כמעט תמיד זה סופק אליהם ככה (כלומר החבילה המקורית בתוך קופסת קרטון אחרת)
כמובן, אם משתמשים בשירות איחוד חבילות, הם מכניסים בעטיפה גדולה יותר את החבילות המאוחדות.
1. אני לא יודע בוודאות, אבל משער שעלות המשלוח היא בד"כ יותר. אם כבר, קופסת המשלוח גדולה יותר. אפשר לבקש אריזה מחדש, בתשלום, במקרים קיצוניים. גם נראה שמחשבון אמזון שלהם לא מתייחס לכל הנתונים, לפחות אלה שגלויים בעמוד המוצר. נראה שאין התייחסות למשקל משלוח.
2. אני משער שהם שולחים בדיוק מה שמגיע אליהם. לא נראה לי שצריך להיות הבדל בין אריזת משלוח בתוך ארה"ב לבינ"ל.
עוד משהו, נראה שהם מעגלים דברים למעלה: גודל קופסא מעוגל כנראה לס"מ שלמים, ומיסים, ביטוח, ומשלוח מעוגלים כל אחד בנפרד לדולר שלם. לפחות זה הרושם ממה שאני זוכר.
עוד אפשרות משלוח: עד סוף החודש יש 30% הנחה במשלוח דרך TNT worldshop:
http://www.tntworldshop.co.il
אמנם אצלם שאלת עלויות המכס פחות ברורה, אבל מחיר המשלוח עדיף משמעותית כרגע. גם המשלוח מהיר יותר.
וגם, נראה לי שלמסטופ יש הנחה של 10$ בקניות מאמזון, שאולי יכולה לעזור.
2. אני משער שהם שולחים בדיוק מה שמגיע אליהם. לא נראה לי שצריך להיות הבדל בין אריזת משלוח בתוך ארה"ב לבינ"ל.
עוד משהו, נראה שהם מעגלים דברים למעלה: גודל קופסא מעוגל כנראה לס"מ שלמים, ומיסים, ביטוח, ומשלוח מעוגלים כל אחד בנפרד לדולר שלם. לפחות זה הרושם ממה שאני זוכר.
עוד אפשרות משלוח: עד סוף החודש יש 30% הנחה במשלוח דרך TNT worldshop:
http://www.tntworldshop.co.il
אמנם אצלם שאלת עלויות המכס פחות ברורה, אבל מחיר המשלוח עדיף משמעותית כרגע. גם המשלוח מהיר יותר.
וגם, נראה לי שלמסטופ יש הנחה של 10$ בקניות מאמזון, שאולי יכולה לעזור.
כמו שאמרו לפני, ומהניסיון שלי המחשבון נותן את המחיר המינימלי לפי המידות באתר אמזון ויכול להיות שתוסיף כמה דולרים יותר, תלוי באיך שאמזון ארזו.
בדברים קטנים כמו SSD אני מניח שהמחיר לא יקפוץ במיוחד עם אתה קונה אחד, אבל בדברים גדולים, שלפעמים אמזון מוסיפים עוד קופסא בתוך קופסה, או שאתה קונה בתפזורת כלומר שני SSD, אז אמזון שמים הכל בתוך קופסא ובדרך כלל הקופסא ממש גדולה יחסית לנפח ואתה משלם כפול.
כבר קרה לי שהמחשבון חישב 35 דולר והם רצו 70 דולר.
בנוסף הם תמיד מעגלים את המידות והכסף כלפי מעלה כמו שמישהו ציין.
מה שטוב בהם שהמשלוח ארצה לא כלול במע"מ ובמיסים. ואפילו אם תשלח משהו עד 75$ אז לא תחוייב במיסים למרות שלמשלוח ארצה צריך להוסיף עוד.
בדברים קטנים כמו SSD אני מניח שהמחיר לא יקפוץ במיוחד עם אתה קונה אחד, אבל בדברים גדולים, שלפעמים אמזון מוסיפים עוד קופסא בתוך קופסה, או שאתה קונה בתפזורת כלומר שני SSD, אז אמזון שמים הכל בתוך קופסא ובדרך כלל הקופסא ממש גדולה יחסית לנפח ואתה משלם כפול.
כבר קרה לי שהמחשבון חישב 35 דולר והם רצו 70 דולר.
בנוסף הם תמיד מעגלים את המידות והכסף כלפי מעלה כמו שמישהו ציין.
מה שטוב בהם שהמשלוח ארצה לא כלול במע"מ ובמיסים. ואפילו אם תשלח משהו עד 75$ אז לא תחוייב במיסים למרות שלמשלוח ארצה צריך להוסיף עוד.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אני קניתי בסייבר מאנדיי האחרון כמה וכמה מוצרים דרך BUY2USA, כולל שני כוננים קשיחים (אחד חיצוני ואחד פנימי), והציטוט שקיבלתי לגבי השילוח היה מדוייק על הסנט. 
יתר על כן, הם עכשיו יצאו בהכרזה שגם אם המכס מחליט "ליפול" דווקא על החבילה שלך, אז הם לא יגלגלו את התשלום של בדיקת המכס (עניין של בערך 200-300 ש"ח!) ללקוח אלא יספגו אותה על חשבונם!
יתר על כן, הם עכשיו יצאו בהכרזה שגם אם המכס מחליט "ליפול" דווקא על החבילה שלך, אז הם לא יגלגלו את התשלום של בדיקת המכס (עניין של בערך 200-300 ש"ח!) ללקוח אלא יספגו אותה על חשבונם!
לא הבנתי, מה הכוונה המכס מחליט ליפול?epony כתב:אני קניתי בסייבר מאנדיי האחרון כמה וכמה מוצרים דרך BUY2USA, כולל שני כוננים קשיחים (אחד חיצוני ואחד פנימי), והציטוט שקיבלתי לגבי השילוח היה מדוייק על הסנט.
יתר על כן, הם עכשיו יצאו בהכרזה שגם אם המכס מחליט "ליפול" דווקא על החבילה שלך, אז הם לא יגלגלו את התשלום של בדיקת המכס (עניין של בערך 200-300 ש"ח!) ללקוח אלא יספגו אותה על חשבונם!...
הרי משלמים את כל המיסים מראש.
הציטוט שקיבלת הכוונה לסכום שהמחשבון באתר שלהם הראה או תשובה מנציג שירות?
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
יש מקרים בהם המכס מחליט מבחינה בטחונית או מבחינת מיסוי לפתוח חבילה ולבדוק האם מה שמצויין על החשבונית הוא אכן נכון ומדוייק. במקרים כאלה המכס גובה עמלה של כמה מאות שקלים. ברוב המקרים זה נופל על מזמין החבילה אבל BUY2USA לוקחים את זה על עצמם (זה לא קורה הרבה). זו התחייבות שלהם גם באתר ולא רק מנציגי שירות.embedded כתב:לא הבנתי, מה הכוונה המכס מחליט ליפול?epony כתב:אני קניתי בסייבר מאנדיי האחרון כמה וכמה מוצרים דרך BUY2USA, כולל שני כוננים קשיחים (אחד חיצוני ואחד פנימי), והציטוט שקיבלתי לגבי השילוח היה מדוייק על הסנט.
יתר על כן, הם עכשיו יצאו בהכרזה שגם אם המכס מחליט "ליפול" דווקא על החבילה שלך, אז הם לא יגלגלו את התשלום של בדיקת המכס (עניין של בערך 200-300 ש"ח!) ללקוח אלא יספגו אותה על חשבונם!...
הרי משלמים את כל המיסים מראש.
הציטוט שקיבלת הכוונה לסכום שהמחשבון באתר שלהם הראה או תשובה מנציג שירות?...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
הסכום מהמחשבון שלהם באתר. עשיתי גם חישובים על גבי חישובים כדי לראות אם משתלם לי איחוד חבילות, ובסוף זה יצא לי אפילו יותר זול ממה שחישבתי!embedded כתב:הציטוט שקיבלת הכוונה לסכום שהמחשבון באתר שלהם הראה או תשובה מנציג שירות?...
רב האתרים מציגים PRODUCT DIMENSIONS ולא SHIPPING DIMENSIONSepony כתב:הסכום מהמחשבון שלהם באתר. עשיתי גם חישובים על גבי חישובים כדי לראות אם משתלם לי איחוד חבילות, ובסוף זה יצא לי אפילו יותר זול ממה שחישבתי!embedded כתב:הציטוט שקיבלת הכוונה לסכום שהמחשבון באתר שלהם הראה או תשובה מנציג שירות?......
אם אין פער גדול המחשבון ידייק אם יש יווצר פער גדול.
אז אפשר להזמין בראש שקט? אין עמלות שקר כלשהו? הרי פרטי כרטיס האשראי שלי נשמרים אצלם.
מנסיוני כמו של הרב פה, המחשבון לא מדייק כאשר החבילה נארזת בחבילה אחרת גדולה יותר - דיי נפוץ.embedded כתב:רב האתרים מציגים PRODUCT DIMENSIONS ולא SHIPPING DIMENSIONSepony כתב:הסכום מהמחשבון שלהם באתר. עשיתי גם חישובים על גבי חישובים כדי לראות אם משתלם לי איחוד חבילות, ובסוף זה יצא לי אפילו יותר זול ממה שחישבתי!embedded כתב:הציטוט שקיבלת הכוונה לסכום שהמחשבון באתר שלהם הראה או תשובה מנציג שירות?......
אז אפשר להזמין בראש שקט? אין עמלות שקר כלשהו? הרי פרטי כרטיס האשראי שלי נשמרים אצלם....
קח בחשבון, במקרה הגרוע, כ30 אחוז תוספת על מחיר המשלוח שהמחשבון מראה ותחליט אם עדיין משתלם.
אתה יכול לשלם גם דרך פייפל אם אתה לא מעוניין לחשוף את פרטי כרטיס האשראי.
דיי נפוץ? לך קרה ששילמת יותר ממה שהמחשבון הראה?onyx2 כתב:מנסיוני כמו של הרב פה, המחשבון לא מדייק כאשר החבילה נארזת בחבילה אחרת גדולה יותר - דיי נפוץ.embedded כתב:רב האתרים מציגים PRODUCT DIMENSIONS ולא SHIPPING DIMENSIONSepony כתב:הסכום מהמחשבון שלהם באתר. עשיתי גם חישובים על גבי חישובים כדי לראות אם משתלם לי איחוד חבילות, ובסוף זה יצא לי אפילו יותר זול ממה שחישבתי!embedded כתב:הציטוט שקיבלת הכוונה לסכום שהמחשבון באתר שלהם הראה או תשובה מנציג שירות?......
אז אפשר להזמין בראש שקט? אין עמלות שקר כלשהו? הרי פרטי כרטיס האשראי שלי נשמרים אצלם....
קח בחשבון, במקרה הגרוע, כ30 אחוז תוספת על מחיר המשלוח שהמחשבון מראה ותחליט אם עדיין משתלם.
אתה יכול לשלם גם דרך פייפל אם אתה לא מעוניין לחשוף את פרטי כרטיס האשראי....
בהחלט קרה לי מספר פעמים ששלמתי יותר ממה שהמחשבון הראה
קרה ויותר מפעם אחת... לדוגמא בפעם האחרונה, ע"פ המחשבון 20$ ובפועל 27$.embedded כתב:דיי נפוץ? לך קרה ששילמת יותר ממה שהמחשבון הראה?onyx2 כתב:מנסיוני כמו של הרב פה, המחשבון לא מדייק כאשר החבילה נארזת בחבילה אחרת גדולה יותר - דיי נפוץ.embedded כתב:רב האתרים מציגים PRODUCT DIMENSIONS ולא SHIPPING DIMENSIONSepony כתב:הסכום מהמחשבון שלהם באתר. עשיתי גם חישובים על גבי חישובים כדי לראות אם משתלם לי איחוד חבילות, ובסוף זה יצא לי אפילו יותר זול ממה שחישבתי!embedded כתב:הציטוט שקיבלת הכוונה לסכום שהמחשבון באתר שלהם הראה או תשובה מנציג שירות?......
אתה יכול לשלם גם דרך פייפל אם אתה לא מעוניין לחשוף את פרטי כרטיס האשראי.......
לא באשמת BUY2USA, המוכר ארז את הפריט באריזה נוספת גדולה יותר...