צריך עזרה למצוא קוד לשלט של YES....
היי חברים,
קיבלתי מחבר שרצה לזרוק לזבל, (כן כן אתם שומעים נכון..) מסך LCD ממש ישן , (שנת 2006)
מסך PRIME VIEW בגודל 27 מדגם PV27HVT עכשיו הבעיה היא כזאת...
לא סתם זורקים מסך לפח, העניין הוא שהכפתורי שליטה לא תקינים...ואין לה שלט...
פה מתחילה העלילה להסתבך.... מה שלא ניסיתי לא הצלחתי להזין שום קוד שיעבוד עליה..
אני מדגיש שאת המסך הזה אני צריך נטו בשביל מצלמות ולא לצפיה של תכני HD או משהו בסגנון...ממש לא..
אשמח לפתרונות יצירתיים... (אגב המסך נדלק מבחינה חשמלית ומציג לי שלג)
כפתור ה MENU מגיב בלחיצה ממש חזקה ונפתח התפריט ונסגר וברגע שמשחררים את הלחיצה החזקה מהכפתור
המסך סוגר את עצמו והולך לישון.. כמו כפתור POWER...
לחיצה עדינה על כפתור הMENU מדליקה את המסך..
לא יודע מה קורה איתו, אבל אני ממש אשמח לעזרה למצוא לו קוד לשלט של YES רק בשביל שאוכל להעביר SOURCE
וזהו... לא צריך סאונד , לא צריך איכות HD ... רק רוצה לחבר מצלמה ב COMPOSITE הכי פשוט שאפשר..
סליחה על החפירה, אבל אני כבר שבועיים מנסה למצוא פתרון באופן עצמאי, התייאשתי...
קיבלתי מחבר שרצה לזרוק לזבל, (כן כן אתם שומעים נכון..) מסך LCD ממש ישן , (שנת 2006)
מסך PRIME VIEW בגודל 27 מדגם PV27HVT עכשיו הבעיה היא כזאת...
לא סתם זורקים מסך לפח, העניין הוא שהכפתורי שליטה לא תקינים...ואין לה שלט...
פה מתחילה העלילה להסתבך.... מה שלא ניסיתי לא הצלחתי להזין שום קוד שיעבוד עליה..
אני מדגיש שאת המסך הזה אני צריך נטו בשביל מצלמות ולא לצפיה של תכני HD או משהו בסגנון...ממש לא..
אשמח לפתרונות יצירתיים... (אגב המסך נדלק מבחינה חשמלית ומציג לי שלג)
כפתור ה MENU מגיב בלחיצה ממש חזקה ונפתח התפריט ונסגר וברגע שמשחררים את הלחיצה החזקה מהכפתור
המסך סוגר את עצמו והולך לישון.. כמו כפתור POWER...
לחיצה עדינה על כפתור הMENU מדליקה את המסך..
לא יודע מה קורה איתו, אבל אני ממש אשמח לעזרה למצוא לו קוד לשלט של YES רק בשביל שאוכל להעביר SOURCE
וזהו... לא צריך סאונד , לא צריך איכות HD ... רק רוצה לחבר מצלמה ב COMPOSITE הכי פשוט שאפשר..
סליחה על החפירה, אבל אני כבר שבועיים מנסה למצוא פתרון באופן עצמאי, התייאשתי...
K.I.S.S = Keep It Simple Stupid !
יש לי 2 ....
שחור חדש מבריק שלומד וחכם,
ושחור מט ישן ישן ישן ישן מלפני השלט הכסוף שלהם... (הארבע חיצים כולל האמצע כחולים)....
ושחור מט ישן ישן ישן ישן מלפני השלט הכסוף שלהם... (הארבע חיצים כולל האמצע כחולים)....
K.I.S.S = Keep It Simple Stupid !