שרשור תגובות: הנקסוס 4 מגיע באופן רשמי לארץ. יעלה 2,990 ש"ח

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
EliHaboosh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3326
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שליחה #1 

למאמר: הנקסוס 4 מגיע באופן רשמי לארץ. יעלה 2,990 ש"ח

תמונה

מכשיר הדגל של גוגל, ה NEXUS 4, שעשה מהפיכה בכל הקשור לסמארטפון במחיר זול, מגיע השבוע גם לארץ. לצערכם, המחיר לא יהיה זהה למחיר של גוגל ויימכר במחיר של 2,990 ש"ח.
חברת רונלייט, מי שהחליפה את ברימאג תקשורת בייצוג חברת LG בארץ, הודיעה כי היא תחל לשווק את הנקסוס עוד השבוע וזאת למרות חוסרים עולמיים של המכשיר. החוסר העולמי בהחלט מובן משום שהמכשיר נמכר במרקט של גוגל במחיר של 350$ בלבד. ישראלים אינם יכולים לרכוש את המכשיר דרך החנות המקוונת של גוגל ומסתפקים בקנייתו בדרכים אחרות.
אלה שאינם יכולים לה ...

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2221
נתן תודות: 158 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #2 

אחלה מחיר , למרות החוסרים מסתבר שלחברות הסלולר ברחבי העולם (לא יודע לגבי הארצ...) יש במלאי מכשירים
עוד שירות מצוין מבית גוגל. :roll: :?

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #3 

איך אחלה מחיר אם המכשיר עולה בחנות גגול 350 דולר ? גם אם שער הדולר יהיה 4 עדיין המחיר בארץ יהיה יותר מכפול המחיר בחנות של גוגל .
לא יודע , לי אישית לא בא להיות פראייר שמשלם מחיר פי 2 רק בגלל גרידיות של שיווק , אני אעדיף כול מכשיר אחר על פני זה רק בגלל החזירות (לטעמי כמובן)

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

truejoker כתב:איך אחלה מחיר אם המכשיר עולה בחנות גגול 350 דולר ? גם אם שער הדולר יהיה 4 עדיין המחיר בארץ יהיה יותר מכפול המחיר בחנות של גוגל .
לא יודע , לי אישית לא בא להיות פראייר שמשלם מחיר פי 2 רק בגלל גרידיות של שיווק , אני אעדיף כול מכשיר אחר על פני זה רק בגלל החזירות (לטעמי כמובן)
...
המחיר 350 לפני מע"מ אם אני לא טועה , לגבי כל השאר , תאשים את ביבי . מיסים מיסים ועוד מיסים ברור שגם המוכרים ירצו להרוויח משהו לא ?

April
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 341
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #5 

dgent כתב:
truejoker כתב:איך אחלה מחיר אם המכשיר עולה בחנות גגול 350 דולר ? גם אם שער הדולר יהיה 4 עדיין המחיר בארץ יהיה יותר מכפול המחיר בחנות של גוגל .
...
המחיר 350 לפני מע"מ אם אני לא טועה , לגבי כל השאר , תאשים את ביבי . מיסים מיסים ועוד מיסים ברור שגם המוכרים ירצו להרוויח משהו לא ?
...
הנקסוס 4 בגירסאת ה-16 ג'יגה נמכר בארצות הברית במחיר מצחיק של 350 דולרים ליחידה – כ-1,300 שקלים. אם נעשה חישוב מהיר על מנת להשיב על השאלה האם משתלם לרכוש את המכשיר בארץ או לייבא אותו באופן פרטי מחו"ל – ניתן להוסיף את סכום המס במדינת ניו יורק למשל מה שיעמיד את מחירו על 400 דולרים, כ-1,500 שקלים. למחיר הזה נוסיף את 33.4 האחוזים למחיר של 400 דולרים עבור מס ערך מוסף ומכס בכניסה לארץ ונקבל מחיר של 533.6 דולרים, כ-2,000 שקלים. למחיר הזה נצטרך להוסיף עלות משלוח משוערת של 25 דולרים + מס ערך מוסף על המשלוח – סה"כ כ-110 שקלים. קיבלנו מחיר משוקלל, כולל משלוח, של 2110 שקלים.
...
http://www.newsgeek.co.il/nexus4-in-israel/

ז"א אם מורידים את עלות המיסים של ארה"ב שיבואן לא צריך לשלם + משלוח פרטי שיקר יותר מיבוא, יש יותר מ33% הפרש במחיר.
לא ראלי. לא קשור למיסים. סתם חזירות.

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

תאמינו לי , אני האחרון שאגן עלהבדלי המחירים , אבל אל תשוו את המחיר למה שמופיע באתר של גוגל , פעם אחרונה שבדקתי יש להם גם סניף בארץ , אז למה לא שולחים גם לישראל...?
תשוו למחיר שמקבלים אתזה בכל מקור אחר ואז ההבדל נראה כבר קטן יותר.

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #7 

מחיר מאוד "אטרקטיבי" בלשון המעטה.

שנוט 2 וגלקסי 3 עולים פחות יש חלופות משתלמות יותר.
ולומר את האמת, לא מת על האיכות חומרה של LG.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3834
שם מלא: אורן
נתן תודות: 271 פעמים
קיבל תודות: 496 פעמים

שליחה #8 

מחיר המחירון של הנקסוס 4 בחו"ל הוא חצי מהמחיר של הנוט 2. זה אומר שבארץ המחיר שלו אמור להיות 1600 ש"ח. מי שמנסה לשווק אותו ב-3000 ש"ח פשוט חושב שבישראל יש הרבה פראיירים. אולי הוא צודק.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #9 

dgent כתב: המחיר 350 לפני מע"מ אם אני לא טועה , לגבי כל השאר , תאשים את ביבי . מיסים מיסים ועוד מיסים ברור שגם המוכרים ירצו להרוויח משהו לא ?
...
ברור שביבי אשם,
הריי לפני 4 שנים לא היה בכלל מע"מ וגם לא מכס והדולר היה בכלל 3 שקלים..
רק לחשוב כמה כסף נכנס לו לכיס מכל הטלפונים האלה שאנחנו קונים. פשוט בושה !
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

Lior_M כתב:
dgent כתב: המחיר 350 לפני מע"מ אם אני לא טועה , לגבי כל השאר , תאשים את ביבי . מיסים מיסים ועוד מיסים ברור שגם המוכרים ירצו להרוויח משהו לא ?
...
ברור שביבי אשם,
הריי לפני 4 שנים לא היה בכלל מע"מ וגם לא מכס והדולר היה בכלל 3 שקלים..
רק לחשוב כמה כסף נכנס לו לכיס מכל הטלפונים האלה שאנחנו קונים. פשוט בושה !
...
או לחשוב על תספורת של כמה עשרות מלייארדים שבעקבותם אתה תשלם עוד מיסים בשנה הבאה (הלוואי וזאת רק תעמולת בחירות) , אבל צודק, לא כדאי לדבר על פוליטיקה פה..

shayhe
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 410
שם מלא: שי
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #11 

350 זה אחרי סיבסוד של גוגל.

לא בא להם לסבסד לישראלים... זה לא רק מיסים.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #12 

מעניין אם מי שרכש מכשיר בחו"ל וייתקל בבעיות, יוכל לממש את האחריות דרך רונלייט.

matanhh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #13 

מחיר יקר.עדיף כבר לשלם עוד אלף שקל ולקנות אייפון חמש או לחכות ל 5 s שיצא עוד שנה בארץ

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

matanhh כתב:מחיר יקר.עדיף כבר לשלם עוד אלף שקל ולקנות אייפון חמש או לחכות ל 5 s שיצא עוד שנה בארץ
...
כן, באמת עדיף לשלם יותר בשביל לקבל פחות (Y) :roll:
תמונה

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #15 

matanhh כתב:מחיר יקר.עדיף כבר לשלם עוד אלף שקל ולקנות אייפון חמש או לחכות ל 5 s שיצא עוד שנה בארץ
...
הוא יצא בהרבה פחות משנה !

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #16 

תאשים את ביבי
...
אין ספק שהוא אשם בכל דבר רע במדינה.
אם נשים את שלי או את ציפי רוה"מ יהיה לנו פה גן עדן עלי אדמות שכל האמריקאים והאירופאיים מהמדינות המתוקנות
יתחילו לבקש להגר לפה בהמוניהם. :)

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #17 

dor8 כתב:
תאשים את ביבי
...
אין ספק שהוא אשם בכל דבר רע במדינה.
אם נשים את שלי או את ציפי רוה"מ יהיה לנו פה גן עדן עלי אדמות שכל האמריקאים והאירופאיים מהמדינות המתוקנות
יתחילו לבקש להגר לפה בהמוניהם. :)
...
זה היה בצחוק (ולא במקום ככל הנראה ) במקרה ולא הובהר , מתנצל על ההערה (f)
בכל זאת , לגבי דבריך , אני דווקא רואה פה עוד ועוד ישראלים שמגיעים מישראל ולא בכיוון ההפוך ..
מצד שני , שיאכלו קצת חצץ באפריקה האירופאים ,לא מבין מה קרה לכל נסיונות ה"הידברות" שהם ממליצים לישראל.

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #18 

dgent כתב: כן, באמת עדיף לשלם יותר בשביל לקבל פחות (Y) :roll:
תמונה
...
אני לא מבין מה הקטע של התמונה... ההשוואה פשוט לא טובה. אם עושים השוואה לפחות לעשות אחת נכונה.

מה זה משנה כמה ראם יש אם המכשירים משתמשים במערכות הפעלה שונות שמתנהגות שונה?
מה זה משנה כמה סוללה יש לאחד מול השני? מה שמשנה זה כמה זמן כל טלפון מחזיק.
זה נכון להכל - צריך להביא השוואה שבודקת ביצועים בעולם האמיתי ולא מספרים. טבלאות כאלה זה סתם ניסיון להצית מלחמה ועוד כשההשוואה עצמה פשוט לא מבוססת מציאות.

בכל אופן, מי שקונה אנדרויד או אייפון בגלל ביצועים קצת מפספס את המטרה. אני יכול להבין לרצות אנדרויד כזה או אחר, או אייפון כזה או אחר, על בסיס מחיר ופיצ'רים. אבל כשההשוואה היא לא בין נקסוס 4 לגלקסי אס 3, אלא לאייפון, אין כל חשיבות לחומרה כי זה לא מה שיגרום למישהו לקנות אנדרויד או אייפון.

אגב, בקשר למס, ביבי דווקא רצה להוריד מיסים על מוצרי אלקטרוניקה אבל בגלל שהעם רצה כל מיני שירותים ממשלתיים חדשים וביצועי כלכלה לא בדיוק אידאלים, היו צריכים לקצץ בהורדות מיסים (ואף להעלות אותם). אני דווקא חושב שהיה עדיף להוריד מיסים על אלקטרוניקה מסבסוד גני ילדים מבחינת הטבה לאזרח והטבה שיוויונית (אני מחליף טלפון כל שנתיים- שלוש, טלויזיה כל 5 וכו' וכו' אבל אין לי כרגע ילדים, וגם אם יהיו 2 זה אומר מקסימום של 4 שנות הטבה - כלומר הטבה ממוקדת ולא לאורך זמן כמו הורדת מיסי קניה). אבל במידה דומה אפשר לטעון שהאמריקאי שקונה את הטלפון ב350 דולר משלם פי כמה יותר על גני ילדים שחסכו. הייתי אומר שאם נתעלם מהרווח של היבואן (לא רוצה להכנס לו לכיס ברגע זה), מדובר בעיקר בהבדל של השקפה חברתית כלכלית. כשרוצים שהממשלה תביא שירותים חדשים מסובסדים בחינם (או הרבה מתחת למחיר העלות שלהם בשוק חופשי), צריך לממן אותם וזה אומר מיסים גדולים על מוצרי צריכה, למשל. כלומר כשקונים טלפון, מסבסדים גן ילדים של מישהו (ואחר כך כשלך יש ילדים, מישהו מסבסד אותך).
אז אפשר לרדת מעץ המס הפעם - העם ביקש את זה בעצמו במקרה הזה ולכן לצערי אנחנו לא יכולים להתלונן כל כך (חוץ מלהצביע בבחירות למפלגות שרוצות להוריד שירותים ולהוריד מיסים).

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #19 

אני מסכים לגבי מערכות ההפעלה אבל לא מסכים שהנתונים של המכשיר לא משחקים תפקיד . הספק הבטריה לא חשוב? מהירות הגלישה הפוטנציאלית (LTE לדוגמא) לא חשובה?
"אין כל חשיבות לחומרה כי זה לא מה שיגרום למישהו לקנות אנדרויד או אייפון. " עכשיו שמתי לב שוב לציטוט , אני רק עניתי לבחור שרשם , עדיף להוסיף 1000ש"ח ולקנות אייפון ..
בשאר הדברים די מסכים איתך.

לגבי ביבי , ממש עוזר מה הוא "ניסה" לעשות . השאלה היא מה הוא עשה בפועל . ושוב , הכסף שנחתך בתספורות היה יכול לממן לא קצת דברים (וכן , ברור שיש סיכוי שלמעגל האבטלה בסוף היו נוספים עוד כמה אנשים) אבל זה מרתיח שאין להם בושה לבקש\לעשות תספורת כי אין ברירה... אגב, מי היה מאמין (ומעניין באמת כמה חפרו בארכיון למצוא אתזה...) שאפילו מופז צדק כשהזהיר את ביבי :
http://news.walla.co.il/?w=/9/2608023

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #20 

אני לא מגן על ביבי או שטייניץ (ההשקפות החברתיות- כלכליות שלי מאוד שונות משלהם) אבל כן היה ניסיון להוריד מיסי צריכה והציבור מפורשות ביקש להגדיל את מעורבות הממשלה. כשהקטינו את גודל הממשלה בארץ הציבור דווקא התעצבן ודרש להגדיל וזה אומר להגדיל מיסים.
ולהבהיר שניה (כי יצא לי לשמוע את זה לא פעם ולא פעמיים), מספר השרים הגבוה הוא בעיה אבל אם מישהו אומר לך שהממשלה גדולה כי יש 31 שרים הוא צוחק עליך. פעם היו פחות שרים והמעורבות הממשלתית במשק הייתה גדולה פי כמה (כלומר היום הממשלה יותר קטנה מבעבר, למרות ה"שוחד" הקואליציוני שיצר הרבה משרות שרים מיותרות לחלוטין).

ואף תספורת, או מלחמה בהון השחור, או תמלוגים על משאבי טבע (כרגע) לא יסתמו את הבור התקציבי. הבור התקציבי הוא תולדה של משק שנכנס להאטה. חוץ מזה, למה כולם מתעלמים מהגירעון המבני שקיים בתקציב הממשלה? גם אם המשק היה מתפקד נפלא, עדיין היה גירעון של 2 אחוז (20 מיליארד שקל). כלומר בין כה וכה יש 20 מיליארד שקל שהממשלה מבזבזת שהיא לא מכניסה ממיסים ולא מתכוונת להכניס ממיסים. הבעיה היא לא שיש לנו 40 מיליארד שקל גירעון, אלא שיש לנו 20 מיליארד שקל גירעון מבני ללא קשר לביצועי הכלכלה ומשק בהאטה. בדרך כלל בשביל להוציא משק מהאטה צריך להזרים כסף לשוק שזה אומר להוריד מיסים או לגרום לממשלה להשקיע כסף (מה שהיא כבר עושה). צריך כרגע להוריד מיסים ולהוריד הרבה תוכניות ממשלתיות שפשוט אין כסף אליהן אם השאיפה היא לצאת מהגירעון (שאיפה מאוד נכונה, אם מסתכלים על שעורי הריבית הגבוהים שמשלמים על חוב בארץ שגבוה פי 5-6 מכמה מדינות במערב ופי 2 מארה"ב). אז שידברו על גירעון של 40 מיליארד שקלים - זה סתם סיסמה כי הבעיה הגירעונית היא "רק" 20 מיליארד שקלים. ה20 האחרים הם תסמין לבעיה קצת יותר חשובה מגירעון גדול... (האטה של המשק) ודורשים פיתרון הפוך מה20 האחרים.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות ניידים”