יש לי סטרימר מדגם popbox v8 שאני מרוצה ממנו ועבד היטב עד לפני יומיים, כשהתקנתי את הטריפל של הוט.
במסגרת הטריפל, שיניתי כמובן ספק (מבזק להוט) והשתנה הראוטר (ל-hotbox).
כעת כשאני מנסה להכנס דרך הסטרימר לרשת האלחוטית (כדי לנגן סרטים שנמצאים על המחשב שלי) אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: unable access to server. please check your server setup.
יש לציין כי בדקתי בהגדרות הראוטר שהוא מוגדר לחיבור אלחוטי, ושהוא מסונכרן על הרשת הביתית שלי (של הוט). גם האייפי ושאר הנתונים נראים תקינים. לכאורה לא נראה שיש שינוי כלשהו בהגדרות של הסטרימר.
איך פותרים את הבעיה?
תודה מראש
בעיה בהתחברות לרשת בסטרימר
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17932
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
כנראה שכתובת ה IP של המחשב שלך שונה מזו שהייתה קודם לכן.
שתי אופציות לפניך
1.כניסה לתפריט הסטרימר לשיתופי רשת. בצע סריקה מחודשת של השיתופים הזמינים ותגדיר אותם מחדש.
2.כניסה לתפריט הסטרימר לשיתופי הרשת ובדיקה של ה IP של השיתוף הקיים. ה IP הזה הוא ה IP הקודם של המחשב שלך ברשת.
פנה לשרות בהוט ובקש מהם להגדיר בראוטר את ה IP הזה באופן קבוע למחשב שלך (לפי כתובת ה MAC שלו).
שתי אופציות לפניך
1.כניסה לתפריט הסטרימר לשיתופי רשת. בצע סריקה מחודשת של השיתופים הזמינים ותגדיר אותם מחדש.
2.כניסה לתפריט הסטרימר לשיתופי הרשת ובדיקה של ה IP של השיתוף הקיים. ה IP הזה הוא ה IP הקודם של המחשב שלך ברשת.
פנה לשרות בהוט ובקש מהם להגדיר בראוטר את ה IP הזה באופן קבוע למחשב שלך (לפי כתובת ה MAC שלו).