עברית בסמסונג גלאקסי S3 מחו"ל?
אהלן חברים,
ברצוני להזמין סמסונג גלקסי S3 דרך אמאזון ארה"ב ולהביאו ארצה דרך בת-דודה שלי שתגיע,
המכשיר הינו Unlocked ומגיע בגרמנית, יש הסבר בעמוד של אמאזון כיצד להעביר אותו לאנגלית,
השאלה שלי היא כזו ואני בטוח שחרשו על זה בטח בעבר:
לא מפריע לי שהממשק יהיה כולו באנגלית (תפריטים וכו') אך מה לגבי עברית?
האם המכשיר יידע לקרוא SMS בעברית, אתרים בעברית, אפליקציות, משחקים ותוכנות בעברית והאם אוכל לכתוב בו בעברית או שאצטרך להוריד מקלדת עברית בתור אפליקציה?
אשמח לעזרת החברים שיודעים או התנסו זאת, שוב לא מדובר בצריבת עברית אלא שאלה איך לתפעל את המכשיר כך שיידע לקרוא עברית ואוכל לכתוב בעברית,
זה המכשיר אותו אזמין:
http://www.amazon.com/gp/product/B00812YWXU/ref=as...
תודה לכולם אנשים יקרים ויום טוב!
ניר,
ברצוני להזמין סמסונג גלקסי S3 דרך אמאזון ארה"ב ולהביאו ארצה דרך בת-דודה שלי שתגיע,
המכשיר הינו Unlocked ומגיע בגרמנית, יש הסבר בעמוד של אמאזון כיצד להעביר אותו לאנגלית,
השאלה שלי היא כזו ואני בטוח שחרשו על זה בטח בעבר:
לא מפריע לי שהממשק יהיה כולו באנגלית (תפריטים וכו') אך מה לגבי עברית?
האם המכשיר יידע לקרוא SMS בעברית, אתרים בעברית, אפליקציות, משחקים ותוכנות בעברית והאם אוכל לכתוב בו בעברית או שאצטרך להוריד מקלדת עברית בתור אפליקציה?
אשמח לעזרת החברים שיודעים או התנסו זאת, שוב לא מדובר בצריבת עברית אלא שאלה איך לתפעל את המכשיר כך שיידע לקרוא עברית ואוכל לכתוב בעברית,
זה המכשיר אותו אזמין:
http://www.amazon.com/gp/product/B00812YWXU/ref=as...
תודה לכולם אנשים יקרים ויום טוב!
ניר,
אהלן,roypeles כתב:תוריד מהגוגל פליי אפליקציה בשם morelocal2 היא אמורה לפתוח לך את השפה העברית במכשיר...
אני פשוט מוריד אותה ומתקין במכשיר וזה הכל?
איך הפתיחה באה לידי ביטוי בדיוק?
הממשק נשאר אנגלית אך המכשיר יכול לקרוא עברית באתרי גלישה, SMS, אפליקציות וכו'?
מה לגבי כתיבת עברית במקלדת? פה צריך גם אפליקציה להוריד? מקלדת עברית להוריד?
תודה!
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
זה אמור לפתוח את התמיכה המובנית שיש במכשיר לעברית. עד כמה שידוע לי זה פותח גם את האופציה של הממשק בעברית.
לגבי מקלדת, יש אפשרות להוריד. יש אין סוף מקלדות בעברית, חינמיות ובתשלום...
לגבי מקלדת, יש אפשרות להוריד. יש אין סוף מקלדות בעברית, חינמיות ובתשלום...
אוקיי, זה לגבי האפליקציה,roypeles כתב:זה אמור לפתוח את התמיכה המובנית שיש במכשיר לעברית. עד כמה שידוע לי זה פותח גם את האופציה של הממשק בעברית.
לגבי מקלדת, יש אפשרות להוריד. יש אין סוף מקלדות בעברית, חינמיות ובתשלום......
1. ידוע לך אם המכשיר יידע לקרוא הודעות SMS, אפליקציות ואתרים בעברית ללא האפליקציה? כלומר להשאיר את הממשק כפי שהוא באנגלית ופשוט לגלוש ולקבל הודעות רגיל, האם יידע לקרוא עברית או צריך בכל זאת להתקין את האפליקציה.
2. ואתה אומר שיש בעיה עם שליחת SMS בעברית שלא יוצא כשורה, נראה לי קראתי בפורום מסויים שצריך משהו ב-SETTINGS-INPUT-AUTOMATIC לעשות אם איני טועה,
3. שווה לי לרכוש את המכשיר בחו"ל ולהביא אותו לפה ב-600 דולר ולסדר את העברית או לקנות פה בעברית כבר? מה אתה היית עושה?
תודה,
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
600 דולר (וזאת בהנחה שאין state tax) זה כ-2400 ש"ח.
בארץ ניתן לרכוש אותו כיום תמורת כ-2600 ש"ח.
לדעתי, ממש לא שווה את ההפרש.
לא הבנתי לגבי הגרמנית. למה הוא לא מגיע באנגלית אם הוא נרכש מאמזון ארה"ב? האם אחותך נוסעת לגרמניה? כי דווקא בגרמניה עצמה כדאי לרכוש ולא מאמזון. המחיר הוא 429 יורו ברשת החנויות סאטורן:
http://www.saturn.de/mcs/product/SAMSUN ... ?langId=-3
429 יורו זה בערך 2150 ש"ח. על זה אתה מקבל החזר מע"מ בשדה התעופה של כ-10% (לא לשכוח לבקש בחנות טופס החזר מע"מ בעת הקנייה), ואז המחיר הוא כ-1900 ש"ח. כאן ההפרש כבר מאוד משתלם.
לא הבנתי לגבי הגרמנית. למה הוא לא מגיע באנגלית אם הוא נרכש מאמזון ארה"ב? האם אחותך נוסעת לגרמניה? כי דווקא בגרמניה עצמה כדאי לרכוש ולא מאמזון. המחיר הוא 429 יורו ברשת החנויות סאטורן:
429 יורו זה בערך 2150 ש"ח. על זה אתה מקבל החזר מע"מ בשדה התעופה של כ-10% (לא לשכוח לבקש בחנות טופס החזר מע"מ בעת הקנייה), ואז המחיר הוא כ-1900 ש"ח. כאן ההפרש כבר מאוד משתלם.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
בוקר טוב,pixies כתב:600 דולר (וזאת בהנחה שאין state tax) זה כ-2400 ש"ח.
429 יורו זה בערך 2150 ש"ח. על זה אתה מקבל החזר מע"מ בשדה התעופה של כ-10% (לא לשכוח לבקש בחנות טופס החזר מע"מ בעת הקנייה), ואז המחיר הוא כ-1900 ש"ח. כאן ההפרש כבר מאוד משתלם....
תודה על התשובה,
נראה לי פירסמתי לינק פה למכשיר, בת-דודה שלי מגיעה מארה"ב והפלאפון שהוא גרסה בינלאומית מגיע בגרמנית עם הוראות להפוך לאנגלית בהגדרות, זה דווקא שטויות.
600 דולר כיום זה בערך 2,200 ש"ח אבל עדיין השאלה אם הפרש של 600 ש"ח שווה לי את הטרחה שתביא לי אותו כך ואז אצטרך "להתעסק" עם כל נושא העברית או פשוט לרכוש אותו כבר פה.
מצאתי אותו בחנות באילת ב-2,400 ש"ח, חנות שאני לא מכיר דרך האינטרנט, נשמע הגיוני?
אני כבר מבולבל האמת ולא יודע מה כדאי לעשות.
להזמין דרכה מחו"ל ב-600 דולר 2,200 ש"ח בערך או כבר לרכוש בארץ ולחסוך את כל הטרחה והעברית.
דעתכם אנשים?
תודה לכולם, עזרתם מאוד!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לדעתי לא משתלם לרכוש ב-600 דולר (נכון לשער מכירה של היום זה כמעט 2300 ש"ח).
בארץ אפשר לרכוש (בדוק בזאפ) בכ-2600 ש"ח. אז ההפרש הוא כ-300 ש"ח ולא 600 ש"ח.
בהחלט אפשר לרכוש באילת (פטור ממע"מ) אם אתה או בן משפחה נוסעים לשם.
בהחלט אפשר לרכוש באילת (פטור ממע"מ) אם אתה או בן משפחה נוסעים לשם.
אני אעשה בדיקה בארץ לגבי מחירים, קצת מרתיע לרכוש מכשיר מחנות שאני לא מכיר באילת...אבל מצד שני כבר הכלpixies כתב:לדעתי לא משתלם לרכוש ב-600 דולר (נכון לשער מכירה של היום זה כמעט 2300 ש"ח).
בהחלט אפשר לרכוש באילת (פטור ממע"מ) אם אתה או בן משפחה נוסעים לשם....
יופיע בעברית באמת וההפרש אכן לא כזה גדול.
תודה על התשובות והעזרה של כולכם אנשים יקרים!
טוב חברים,
אחרי שבילבלתי לכם בשכל ובאמת עזרתם לי מאוד החלטתי לרכוש את המכשיר בארץ.
600 דולר שהוא עולה לי בחו"ל זה 2,200 ש"ח ואני מצאתי אותו דרך ZAP ב-2,400 או 2,600 ש"ח אז בשביל 200-400 ש"ח הבדל שווה לי כבר לקנות פה עם עברית מלאה ואחריות...
2,400 ומשהו איזו חנות באילת ואח"כ 2,600 ומשהו וצפונה...
מה, לא ככה?
החנות באילת הינה:
http://www.cameraeilat.co.il/sale.asp?pid=8825
מישהו מכיר?
תודה ויום טוב לכולם!
אחרי שבילבלתי לכם בשכל ובאמת עזרתם לי מאוד החלטתי לרכוש את המכשיר בארץ.
600 דולר שהוא עולה לי בחו"ל זה 2,200 ש"ח ואני מצאתי אותו דרך ZAP ב-2,400 או 2,600 ש"ח אז בשביל 200-400 ש"ח הבדל שווה לי כבר לקנות פה עם עברית מלאה ואחריות...
2,400 ומשהו איזו חנות באילת ואח"כ 2,600 ומשהו וצפונה...
מה, לא ככה?
החנות באילת הינה:
http://www.cameraeilat.co.il/sale.asp?pid=8825
מישהו מכיר?
תודה ויום טוב לכולם!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בדוק את סניף KSP אילת.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תוריד 17% בשביל המחיר באילת.
עברית אפשר לשים לבד ובחינם.
עברית אפשר לשים לבד ובחינם.
בדקתי באינטרנט את סניף KSP אילת לפי הצעתך ובשני הסניפים באילת המכשיר לא במלאי אם כי אני רואה זה אדוםpixies כתב:תוריד 17% בשביל המחיר באילת.
עברית אפשר לשים לבד ובחינם....
ואני מעדיף לבן,
מה שכן המחיר מעולה שהוא 2,500 ש"ח וזה אחלה של מחיר, השאלה מתי שוב הוא יהיה במלאי והאם לבן נמכר באותו מחיר,
אתה אומר לקנות ללא תוספת מחיר לעברית? איך אני עושה עברית לבד? עם האפליקציה שדובר כאן עליה?
תודה שוב על העזרה!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כן, בשיטות שהסבירו לך קודם. אין הבדל.
נשקול את הנושא, בשביל 89 ש"ח אולי שכבר ישימו עברית בעצמם...pixies כתב:כן, בשיטות שהסבירו לך קודם. אין הבדל....
הכי משתלם שמצאתי היה הפלאפון בחנות באילת (לא KSP) עם עברית מלאה ב-2,400 ומשהו ש"ח אם כי
KSP אילת גם היה מעולה ב-2,500 ש"ח (לא באנגלית, אז פה צריך אפליקציה) רק חבל שזה לא במלאי,
תרשה לי לחדד פה כמה דברים:
המכשיר מגיע אוטומטית תומך בעברית, הוא יודע לקרוא אתרים בעברית ולקבל SMSים בעברית ללא כל התעסקות וללא תלות מאיפה קנית אותו.
כדי לכתוב בעברית תצטרך להוריד מקלדת תומכת שזה צעד פשוט ביותר וכשתראה את מבחר המקלדות הקיימות אתה תחליף את המקלדת שמגיעה ברירת מחדל עם המכשיר בכל מקרה.
כדי להציג תפריטים בעברית תצטרך להוריד אפליקציה בשם morelocale2 ולבצע צעד פשוט מאוד שלא מבטל אחריות. אפילו רוב החנויות מבצעות את הפעולה הזו בעצמם [כגון KSP]. שים לב שאומנם תהיה תמיכה בעברית אבל אין תמיכה ביישור לימין, זה זמין רק ברומים מקוסטמים [שאני מבין שאתה לא מעוניין להתעסק אתם]
אתה יכול להתקשר לKSP אילת או להזמין דרך האתר שלהם גם מכשירים שלא במלאי, הם ייצרו אתך קשר ויעשו לך הזמנה מיוחדת, ייקחו את האשראי שלך כפיקדון [100 שקלים במידה ותבטל את העסקה או לא תגיע לאסוף את המכשיר]
שים לב שכדי לרכוש בסניף שלהם עם האשראי שלך תצטרך להגיע בעצמך. הם מחייבים רק את מי שנמצא מולם ורושמים את ההזמנה על שמו כך שאם אתה מתכנן שמישהו אחר יבצע את ההזמנה בשבילך - המידע הזה קריטי.
אשמח לענות על שאלות נוספות
המכשיר מגיע אוטומטית תומך בעברית, הוא יודע לקרוא אתרים בעברית ולקבל SMSים בעברית ללא כל התעסקות וללא תלות מאיפה קנית אותו.
כדי לכתוב בעברית תצטרך להוריד מקלדת תומכת שזה צעד פשוט ביותר וכשתראה את מבחר המקלדות הקיימות אתה תחליף את המקלדת שמגיעה ברירת מחדל עם המכשיר בכל מקרה.
כדי להציג תפריטים בעברית תצטרך להוריד אפליקציה בשם morelocale2 ולבצע צעד פשוט מאוד שלא מבטל אחריות. אפילו רוב החנויות מבצעות את הפעולה הזו בעצמם [כגון KSP]. שים לב שאומנם תהיה תמיכה בעברית אבל אין תמיכה ביישור לימין, זה זמין רק ברומים מקוסטמים [שאני מבין שאתה לא מעוניין להתעסק אתם]
אתה יכול להתקשר לKSP אילת או להזמין דרך האתר שלהם גם מכשירים שלא במלאי, הם ייצרו אתך קשר ויעשו לך הזמנה מיוחדת, ייקחו את האשראי שלך כפיקדון [100 שקלים במידה ותבטל את העסקה או לא תגיע לאסוף את המכשיר]
שים לב שכדי לרכוש בסניף שלהם עם האשראי שלך תצטרך להגיע בעצמך. הם מחייבים רק את מי שנמצא מולם ורושמים את ההזמנה על שמו כך שאם אתה מתכנן שמישהו אחר יבצע את ההזמנה בשבילך - המידע הזה קריטי.
אשמח לענות על שאלות נוספות