חיבור מערכת קולנוע ביתית לממיר הוט וטלוויזיה SMART
לא, לא אני דיברתי איתך
המערכת היא של HEMILTON היא די ישנה משהו כמו 6 שנים, אין רסיבר חיצוני רק 5 רמקולים וסאב שהוא הרסיבר
אני לא יודע מה זה ARC אני לא מבין בזה וכבל אופטי אני די בטוח שאין במערכת שלי את האפשרות הזאת בגלל שהיא ישנה
המערכת היא של HEMILTON היא די ישנה משהו כמו 6 שנים, אין רסיבר חיצוני רק 5 רמקולים וסאב שהוא הרסיבר
אני לא יודע מה זה ARC אני לא מבין בזה וכבל אופטי אני די בטוח שאין במערכת שלי את האפשרות הזאת בגלל שהיא ישנה
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אם ככה הדרך הטובה ביותר זה לרכוש מערכת חדשה עם מספיק כניסות לכל המקורות שלך... (בעיקר COAX מהממיר ואופטי מהמסך) אם התקציב נמוך יכול להיות שמערכת משולבת זה יהיה פתרון טוב בשבילך...snir012 כתב:לא, לא אני דיברתי איתך
אני לא יודע מה זה ARC אני לא מבין בזה וכבל אופטי אני די בטוח שאין במערכת שלי את האפשרות הזאת בגלל שהיא ישנה...
איך המערכת הזאת
http://www.groupon.co.il/deals/special/ ... _16&a=2022
מבחינת החיבורים שלה היא יכולה להתחבר לטלוויזיה וישמעו בכל ה 5.1 ערוצים וגם בסמארט שאני שם ביוטיוב ובהתקנים חיצוניים והכל?
אני יכול לחבר אותה אל הטלוויזיה שלי?
החיבורים של הטלוויזיה שלי הם
כניסות צד:
3 כניסות USB
4 כניסות HDMI/HDCP
יציאות אחוריות:
כניסת RF
כניסת AV In (ע"י מתאם ייחודי כלול באריזה)
יציאה אופטית (Digital Audio Out (Optical
כניסה לאות מחשב - RGB In
כניסת PC Audio Input
כניסת (LAN (Wired
כניסת למכשיר Component (ע"י מתאם ייחודי כלול באריזה)
http://www.groupon.co.il/deals/special/ ... _16&a=2022
מבחינת החיבורים שלה היא יכולה להתחבר לטלוויזיה וישמעו בכל ה 5.1 ערוצים וגם בסמארט שאני שם ביוטיוב ובהתקנים חיצוניים והכל?
אני יכול לחבר אותה אל הטלוויזיה שלי?
החיבורים של הטלוויזיה שלי הם
כניסות צד:
3 כניסות USB
4 כניסות HDMI/HDCP
יציאות אחוריות:
כניסת RF
כניסת AV In (ע"י מתאם ייחודי כלול באריזה)
יציאה אופטית (Digital Audio Out (Optical
כניסה לאות מחשב - RGB In
כניסת PC Audio Input
כניסת (LAN (Wired
כניסת למכשיר Component (ע"י מתאם ייחודי כלול באריזה)
ומה בערך מחירים של מערכת עם חיבורים כאלה?
אם אני מחבר מערכת ישירות לטלוויזיה ישמעו בה גם כשאני רואה בממיר וגם כשאני רואה ביוטיוב והתקנים חיצוניים כן?
ואתה בטוח שהמערכת לא מתאימה לטלוויזיה שלי? אפשר להשתמש בכל מיני כבלים ממירים כאלה ז"א שמצד אחד יש לו חיבור שמתאים לרסיבר ומצד שני חיבור שמתאים לטלוויזיה לא?
אם אני מחבר מערכת ישירות לטלוויזיה ישמעו בה גם כשאני רואה בממיר וגם כשאני רואה ביוטיוב והתקנים חיצוניים כן?
ואתה בטוח שהמערכת לא מתאימה לטלוויזיה שלי? אפשר להשתמש בכל מיני כבלים ממירים כאלה ז"א שמצד אחד יש לו חיבור שמתאים לרסיבר ומצד שני חיבור שמתאים לטלוויזיה לא?
- madridista
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 166
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 6 פעמים
פשוט מאד תחבר את הממיר לרסיבר פלוס גם מחשב לרסיבר ואת הרסיבר תחבר לטלויזיה כול מה שצריך זה 3 כבליים hdmi 1.4
madridista for life
- madridista
- חבר פעיל מאוד

ועים יש בעיות עים סאונד תחבר כבל אופטי מהרסיבר לטלויזיה או מהממיר לרסיבר או שניהם
madridista for life
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
כל ההמלצה שלך רלוונטית אם היה לו רסיבר ...madridista כתב:פשוט מאד תחבר את הממיר לרסיבר פלוס גם מחשב לרסיבר ואת הרסיבר תחבר לטלויזיה כול מה שצריך זה 3 כבליים hdmi 1.4...
שים לב שאין לו בכלל רסיבר אלא המצאה סינית שמטעמים שיווקיים פעם קראו לה "מערכת קולנוע ביתית".
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- madridista
- חבר פעיל מאוד

madridista for life